Zkažený čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkus koupit Zdravou lahev, ta garantuje tím, že se v ní žádný hnusy netvoří, já jí teď synovi koupila so školky, tak jsem zvědavá jestli bude smrdět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG já v ní zapomněla mošt. No po týdnu samozřejmě zkyslej, to je jasný, ale po běžném umytí ani stopa po zápachu
Ani v něm nebyla žádná plíseň, za mě fakt geniální věc. Jen to teda není moc na ztrácení, jsou drahý potvory ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky a to se jako fakt jmenuje Zdravá lahev? kde se to, prosím, kupuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vaříš normální čaj bylinkový nebo nějaký ten instantní fujtajxl? Obyč čaj se mi nikdy nezkazil, pokud v něm nebyla šťáva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily normální bylinky v pytliku
žádnej granulát nebo tak…na to já jsem pes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tu láhev čistíš?
Já mám láhev Baby Nova, cucáčky Nuk, Tescoma a jeden nějaký neznačkový a nemám problémy ani s jedním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily štetkou a dětským jarem od Nuku…a sem tam vyvařím…nevyvařuju každej den
mohlo by to být tím? jinak lahev jarem umývám denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1 píše:
Holky a to se jako fakt jmenuje Zdravá lahev? kde se to, prosím, kupuje?
Ano jmenuje se to zdravá lahev, u nás ji mají ve zdravý výživě a ségře jsem objednávala z mmb. jinak pak ještě můžu doporučit nuk active cup, tto mám pro dcerku a čaj taky o. k.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG super díky
mimo téma
já se ted tak vytočila
pubertáci pod náma poslouchají techno…vzdy kdyz nejsou rodice doma, tak to poustí, nekolikrát jsem byla za nima aby to ztišili…s rodiči jsem zatím nemluvila…dnes je to teda extrém až mi vzbudili malého a ti haranti mi odmítli otevřít, tak jsem na ně řvala přes dvěře
no já su tak vytočená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG no jenže on z tohoto neumí ještě pít…má normálně kojeneckou lahev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily píše:
Jak tu láhev čistíš?
Já mám láhev Baby Nova, cucáčky Nuk, Tescoma a jeden nějaký neznačkový a nemám problémy ani s jedním.
Cucáčky, to je hezky slovo, s tím jsem se ještě nesetkala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit