Zkažený čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
12.10.13 20:45

@Raduš.ka44 :lol: Fakt ne? U nás se tomu tak normálně říká. :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladdena9
12.10.13 20:50

@valina1 mrkni na ecobag.cz, minimálně si uděláš představu

• Citovat
  • Upravit
7182
12.10.13 21:01
@Tiger-lily píše:
@Raduš.ka44 :lol: Fakt ne? U nás se tomu tak normálně říká. :oops: :think:

U nás je to pítko u těch hrnicku pro větší děti, na lahvicky pro prtata pak savička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.13 21:04
@valina1 píše:
No a to teda furt vaříš novej? malej vypije cca 80ml za den + teda kojím a jen vodu mu kvůli minerálům dávat nechci…tak co s tím???

Muzu se zeptat, co myslis tim, ze vodu kvuli mineralum davat nechces? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.10.13 21:13

@asha no dr. mi říkala, že mám dávat raději čaj (místo kojenecké vody), či vývar ze zeleniny nebo převařenou minerálku z důvodu většího množství minerálů :nevim: dr. důvěřuju, takže jsem dál nepátrala a řídím se dle jejich rad
samozřejmě, když čaj nevydrží, dávám i převařenou obyč. vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
12.10.13 21:15
@Vladdena9 píše: řekla bych, že fígl je v tom skle. Tipuju, že na tu umělou hmotu se už nalepili nějaké kvasinky a už je z toho nedostane

To je možné.

My postupujeme tak (teda, když má manželka denní, dělá dvanáctky), že manželka zalije čaj v době, kdy se chystá do práce (což je brzo ráno) do džbánku a já ho po probuzení už vychladlý naliju do flaštičky, když vypravuju dceru do školky. A vydrží (dokonce do příštího dbe, ale to vyliju a dám čerstvý).

Ovšem - my nesladíme. už proto ne, abychom malou neučili na slaké naápoje a taky kvůli zubům. Malá pije i vodu z vodovodu, když na to přijde. Neochucenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.10.13 21:18

@eumedon no tak potom postupujeme velmi podobně ( i s tím neslazením- stejný důvod) a přesto máme s čajem problémy…zkusim tu jinou lahev a pořádně vyčistit konvici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.13 21:28
@valina1 píše:
@asha no dr. mi říkala, že mám dávat raději čaj (místo kojenecké vody), či vývar ze zeleniny nebo převařenou minerálku z důvodu většího množství minerálů :nevim: dr. důvěřuju, takže jsem dál nepátrala a řídím se dle jejich rad
samozřejmě, když čaj nevydrží, dávám i převařenou obyč. vodu

Ze mas davat vic mineralu, nez je v kojenecky vode? Mas davat prevarenou mineralku 6mesicnimu kojenci? 8o Ten caj delas stejne z prevareny vody, ne? Vim, ze ses na to neptala, ale zvlast, pokud caj dela takovy problemy, davala bych jednoduse prevarenou vodu. Ten caj taky neni vzdycky 100% nezavadny, castym problemem jsou plisne. :nevim:

Pokud nemate nejakou specialni dietu, davala bych si na vetsi mnozstvi mineralu spis pozor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.10.13 21:32

@asha :think: no tak mi to dr. řekla :think: tak pokud nebude mít uspech caj ze skla, pak bude bumbat pouze prevarenou vodu
jinak rpoč pozor na minerály? kvuli „usazování“ v těle?:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.13 21:39
@valina1 píše:
@asha :think: no tak mi to dr. řekla :think: tak pokud nebude mít uspech caj ze skla, pak bude bumbat pouze prevarenou vodu
jinak rpoč pozor na minerály? kvuli „usazování“ v těle?:nevim:

Protoze pulrocni decko nema ledviny jako dospely ;) Mineralky bych fakt nedavala, a caj je takovy nadstandard, kdyz nedela dobrotu, tak byt nemusi a nestane se nic :) Ja teda davala jen vodu a davam ji na svacinu do skoly detem doted ;) Ono je lepsi, kdyz si na ni zvyknou, v lete se aspon nekazi :)

Ale nic si z toho nedelej, nase dr. mi zas tvrdila, ze cerstve pulrocni plne kojeny dite nutne potrebuje vlakninu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.10.13 21:41

@asha no nech toho ja jsem dr. Slepe duverovala. Tak moc diky za info. Aspon odpada crcani se s cajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.13 21:49
@valina1 píše:
@asha no nech toho ja jsem dr. Slepe duverovala. Tak moc diky za info. Aspon odpada crcani se s cajem.

Nikdy nikomu slepe neduveruj, zvlast, kdyz jde o dite ;)
A voda je voda, tou nic nezkazis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.10.13 21:52

@asha asi mas pravdu.budu davat vodu.kor kdyz ji neodmita.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.13 22:04
@valina1 píše:
@asha asi mas pravdu.budu davat vodu.kor kdyz ji neodmita.diky

Kdyz ji neodmita, tak je to super! :palec: A nemas zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
12.10.13 23:23
@valina1 píše:
No a to teda furt vaříš novej? malej vypije cca 80ml za den + teda kojím a jen vodu mu kvůli minerálům dávat nechci…tak co s tím???

A myslis, ze z caje ziska mineraly? Ja davam synovy (2 roky) vodu a detske dr. i zubarka rikaly, ze je to nejlepsi, co muze byt. Nekdy teda dostane neslazeny caj. Ten varim do bezneho hrnku a po zchladnuti na pitelnou teplotu naliju do flasky (ted uz teda pihe z hrnku) a nikdy mi nezkysnul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí