Zklamaná babičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101760
28.11.18 08:42

@Izumi Miyako Já tedy nevím, ale na co jsou k jednomu nemocnému dítěti potřeba 3 dospělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
28.11.18 08:43

A to si s ditetem neumis poradit sama a musis budit pul baraku, ze jedete na pohotovost? Pokud bys neridila ok, vzbud tatu at te tam hodi, ale proc budit matku, kdyz si dite muzes obleci sama. Nevim jestli byla po nejaky narocny sichte. Vis sama jaka je, tak si ji nevsimej a netahej ji do niceho kdyz nema zajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.18 08:48

Babicka je teda obluda, o tom zadna. Ale uprimne, mam tri male deti, je to zahul. Predstava, ze za 20 let mi zustane jedno dite s vnoucetem v byte a bude se ode me ocekavat dalsi „rodicak“, tak by mi asi houklo. Pohlidat a vratit. Vzit na dovolenou a vratit. Bezne denni provozni starosti nee.

• Citovat
  • Upravit
1635
28.11.18 09:01

Zakladatelko já tě chápu i chápu tvoji potřebu se vypsat. Tady je každý vždy chytrý a málo chápající. Budit ji nebylo vůbec potřeba, ale táta ji vzbudil, tak se stalo no. Že na ni řvala, at na ni nehrabe, to je moc :( Ale: proč u nich bydlíš a co tatínek malé, je s vámi nebo jsi sama s dítětem u rodičů? Kolik je malé? Drž se a situaci co nejdříve změň ve tvůj a malé prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
28.11.18 09:11

@Regina Hero kdyz ono to neni tak jednoduche Regino. Ona ma Miyako opravnene obavy, ze by to sama nezvladla. Ona jeste nikdy nebyla samostatna, nejdrive zila u svych rodicu a pak se vzdy spolehala na to, ze se hodi nejakemu chlapovi an krk a on se o ni postara. No a pak se divi, ze zadny chlap o tohle nema dlouhodobe zajem. Z toho, co tady v diskuzich o sobe psala je podle vseho financne negramotna, ma nejake dluhy, sice zadne obri castky, ale musi to zplacet, rodicak maly, aliky od ex taky zadna extra castka a ona so boji, ze by to proste nedala, kdyby se odstehovala. Kdysi to resila tim, ze se dala dokupy s nejakym chlapem, ale ted s malym urvanych deckem ji proste zadny nechce, takze nema moc na vyber.

Dale uz jenom hadam, ze ta jeji matka pomaha daleko vice, nez Miyako tady v diskuzich tvrdi. Sice to jeji matka silene proziva, je neprijemna a atd, ale pomaha. A toho se Miyako taky nechce vzdavat, protoze kdyby bydlela sama, tak bude na tu peci opravdu uplne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.11.18 09:20

Holka ty musis dospet. A problem je, ze sis poridila dite, nez se ti to podarilo. Babicka neni idealni, ale kdo je ? Proc jste ji vubec budili ? Vztah mezi tvym tatou a mamou neni v poradku a pak to takhle vypada. Jdou proti sobe a to neni dobre. A tvoje pritomnost s ditetem jim nepridava. Az budes mit tolik ziv. zkusenosti jako oni, uvidis vse v jinem svetle. Spis se zamer na sebe, at se nekam posunes, nez neustale kritizovat ty, co ti pomahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.11.18 09:22
@Annabela11 píše:
@pe-terka Bydlí s rodiči ne prarodiči.

záleží na úhlu pohledu, pro její dítě jsou to prarodiče ;) Nicméně tady slovíčkaříme - při této konstelaci to zjevně nedělá dobrotu a je na místě se odstěhovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 09:27

@pe-terka Ptala ses zakladatelky proč bydlí z prarodiči…jen jsem tě opravila. :jazyk:Ne vždy jde se odstěhovat plno lidí žije pohromadě i když to nikdy není ideální no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.11.18 09:35
@Annabela11 píše:
@pe-terka Ptala ses zakladatelky proč bydlí z prarodiči…jen jsem tě opravila. :jazyk:Ne vždy jde se odstěhovat plno lidí žije pohromadě i když to nikdy není ideální no… :nevim:

psala jsme to v rychlosti s dítětem vedle sebe, postat dotazu byla, proč nežije samostatně, resp s partnerem!
Pokud zplodím dítě, měla bych mít potenciál ho zajistit a postarat se, sama s partnerem! Pokud ho nemám a hodím tyto povinnosti na rodiče, měla bych mít v sobě dostatek pokory a tolerance, ptž oni dělají nadstandard, že ji vzali pod svá křídla! A že máma v noci spala? Probůh, a proč ne? Dva lidi (zakl a její otec) se snad o nemocné dítě postarat dokážou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.11.18 09:41
@pe-terka píše:
psala jsme to v rychlosti s dítětem vedle sebe, postat dotazu byla, proč nežije samostatně, resp s partnerem!
Pokud zplodím dítě, měla bych mít potenciál ho zajistit a postarat se, sama s partnerem! Pokud ho nemám a hodím tyto povinnosti na rodiče, měla bych mít v sobě dostatek pokory a tolerance, ptž oni dělají nadstandard, že ji vzali pod svá křídla! A že máma v noci spala? Probůh, a proč ne? Dva lidi (zakl a její otec) se snad o nemocné dítě postarat dokážou :roll:

Ta v sobe zadnou pokoru a toleranci nema. A tata ji jeste prizvukuje, protoze chlap si nedovede predstavit, co to je vychovat tri deti a pak ve starsim veku, misto klidu, mit doma jeste zakladatelku s miminem a nevyspat se v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 09:43

@pe-terka Neřekla bych že zakladatelka hází povinnosti na jiné…jen si ztěžuje na chování matky :nevim: Mě osobně taky chování matky nepřijde ok… nedovedu si představit že mám dítě v horečkách jsem u rodičů a moje máma bude ležet a ignorovat to… Prostě to není normální :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.11.18 09:46
@Annabela11 píše:
@pe-terka Neřekla bych že zakladatelka hází povinnosti na jiné…jen si ztěžuje na chování matky :nevim: Mě osobně taky chování matky nepřijde ok… nedovedu si představit že mám dítě v horečkách jsem u rodičů a moje máma bude ležet a ignorovat to… Prostě to není normální :nevim:

Hele, nežiješ s nima, nevíš, jak se tady zakvadatelka ke své matce chová a co všchno považuje za samozřejmost 8) Matka zřejmě chodí do práce,má už své roky, mohla být unavená! A nechápu, proč ji budili, aby děcku uvařila mlíko a oblíkla bundu! Byli na prcka dva dospěláci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80148
28.11.18 09:47

@Annabela11 A proč by měla tvoje máma skákat, když tvoje dítě bude mít teplotu? To nějak nechápu. Prostě je to tvoje dítě. jak se tu často zdůraznuje, ty jsi matka, ty velíš, ty rozhoduješ. A najednou by to tak nemělo být? Ona je matka, i když je dítě nemocné, tak v první řadě se má ostarat ona. To jako kdyby bydlela někde jinde, dítě dostane teplotu, tak má nažhavit telefon a budit celou rodinu, at si ty nervy užijí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
28.11.18 09:48
@Annabela11 píše:
@pe-terka Neřekla bych že zakladatelka hází povinnosti na jiné…jen si ztěžuje na chování matky :nevim: Mě osobně taky chování matky nepřijde ok… nedovedu si představit že mám dítě v horečkách jsem u rodičů a moje máma bude ležet a ignorovat to… Prostě to není normální :nevim:

A kdyz se mam nevyspi, tak to pomuze cemu ? Dite tam melo svoji mamu, tata zaridil odvoz a maminku mohl nechat spat. Kdo pak bude muset druhy den fungovat a starat se o ostatni, az se vrati z pohotovosti ?
A proc vubec chudak mama spi na gauci ! A to jeste citim od zakladatelky kritiku, ze si tam mama dovoli pres den usnout ! To je, ale dcera ! Hnus !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21429
28.11.18 09:54

ať u ní bydlí nebo ne, to je ale hnusné chování k děcku s horečkou :poblion: :poblion: Měli jste bábu nechat chrápat a jet sami, ušetřili byste si rozčilování. Aspoň máš taťku a dítě milujícího dědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová