Nemají mě rádi - švagr, švagrová

33872
26.11.18 08:56

@majdulacek Prostě bych je ignorovala, i když jim budeš vše vysvětlovat, třeba se svatbou, tak oni si budou stejně hučet to svoje. Že sis šetřila na auto a proto ho teď máš jim taky nevysvětlíš. Bavila bych se s nima pouze pokud by to bylo nevyhnutelné :nevim: Stavíte asponˇdostatečně daleko od nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7355
26.11.18 08:58

Prostě je švagr na jiné mentální úrovni, však s ním nežiješ, vybrala sis jiného muže a on Tebe. Nemusíš se s nimi vídat, na jedy odpovídat krátce a jasně. Nenechte se do ničeho natlačit a žijte si po svém. Hodně štěstí v novém bydlišti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
26.11.18 09:06

@majdulacek Zavist je svine. A svagrovci vam zavidi. Nejsou spokojeni se svym zivotem, proto se tak chovaji. A ver tomu, ze nepomlouvaji jen vas. Budou pomlouvat kde koho ze sveho okoli.

S tim nic neudelas, nezmenis je. Musis se umet nad to povznest. Ale je to tezke.

Se svatbou bych si nijak hlavu nelamala. Udelejte si ji takovou, jakou sami chcete. Je to VAS den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.11.18 09:06

@arinecka V jiné vesnici naštěstí :) V nějaké těsné blízkosti, to by nedopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.11.18 09:07

@dedrichov Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.11.18 09:08

@cecetka Právě, je to dost těžké se na to povznést :? ale nic jiného mi nezbývá. Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24204
26.11.18 09:19

@majdulacek tady pomůže jen to, že si ty pomluvy nepřipustíš k tělu. Řekla bych, že vám těžce závidí. To jak jsi tady popsala švagra, tak to je chlap tak na houby, švagrová se jen a jen dře a stejně nic nemá, páč švagr to rozfofruje. Prostě ignorace a to dost velká. Asi si budete muset dávat pozor napusu i před tchánovcemi, nebo alespoň filtrovat informace. Synovce mi je líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.11.18 09:24

@elen-ka Došla jsem ke stejnému názoru, že ani u tchánovců nebudeme moct otevřeně mluvit. Né že by byli zlí, ale oni jim to pak vždycky sdělí. Chudáci nevědí, co způsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
26.11.18 09:38

Na vašem místě bych je zcela vyignorovala a odmítla vídat. Rodičům bych vzkázala, že se zkrátka nenechám urážet. Jinak já jsem dost horká hlava a kdybych se dozvěděla, že mě někde pomlouvají, klidně pred rodiči bych je naplno konfrontovala, proč zase řeší naše peníze. Každopádně je mi líto, že máš v rodině takové burany, asi mají dost prázdný život

• Citovat
  • Upravit
1208
26.11.18 09:41

@majdulacek

Neřeš to jen vám závidí. Když sem byla s mým ex tak sem byla taky jenom zlatokopka. Hlavně, že sem měla víc peněz než on. U nás druhá strana hrála automaty, hospoda, rychlé půjčky atd. V práci ani jeden dlouho nevydržel. No a nejhorší sem byla já, která to odmítla platit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.11.18 10:16

Mám to podobný. Taky jsem si vzala schopnýho chlapa, podnikáme a máme se dobře. Nás si takhle bere do huby synovec a jeho lejdy. Sami mají holou riť, dluhy až do konce života, ale furt si o nás otírají hubu. Když se ke mě něco donese, tak se jen směju a říkám, že závist je hrozná věc. To žere, když druhej je úspěšnější :mrgreen: . Neřeš ty dva, jen si vždycky představ, jak se musí užírat závistí a směj se jim. Pro ně je největší trest jejich život :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
21451
26.11.18 19:28

moc nechápu ty vaše známé - oni vás u nich pomluví a ti nemají nic lepšího na práci, než vám to okamžitě hlásit? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.7.20 12:20
@PaníBovaryová píše:
moc nechápu ty vaše známé - oni vás u nich pomluví a ti nemají nic lepšího na práci, než vám to okamžitě hlásit? Proč?

Protože jsou to primitivové.
Mám švagra, a je to kleptoman. Jeho žena, bohužel má sestra, nic neví, a věří mu. Hloupému vše svaté… Švag krade malé věci. V každé práci něco ukradl.
Mě osobně ukradl drahou USB flash paměť, paměťovou kartu tchyni, a mě i zapalovač k ozdobné svíčce.
Jistému příbuznému ukradl z televize připojovací kabel. Sejří mě to, ale vím, že je to hloupý chlap, a nikdo tomu de-bilovi nic nedokázal. On je tupec, mačo bez sebevědomí.
Takže takové bl-be-čky nechávám být, ať si třeba shnijí ve své blbosti.
Proč se vůbec někým takovým zabývat. Ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
21.6.22 09:17

Neřeš to, jeď si svou ať se klidně poerou.
Vy víte jak to máte. Nevidím důvod proč něco neříkat, nebo se nepochlubit tchýni, tchanovi. Je to vaše radost, když se něco podaří apod. A to, že oni to pošlou dál no a?
Svatba - vase rozhodnutí.
Ty pracuješ, šetříš, stavíte si dům. Neomezuj se a neohlizej se na ostatní. Oni mají nervy, že to nemají stejně.. Závist je svi
ě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
21.6.22 09:34

Já bych jim to jednou na návštěvě u rodičů všechno pověděla, jak se mi nelíbí, že mě pomlouvají, ať Ti řeknou do očí, co proti mě mají, co jsem jim udělala, že mi škodí a pak bych je naprosto vypustila. Už to dneska umím. Musela jsem projít obrovskou bolestí a jinou už nešlo přidat, abych se naučila zlé lidi do svého života nepouštět. Doporučuju nechodit kolem, ale šlápnout do toho. Narovinu. Dost se Ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová