Zklamaná babičkou

29350
28.11.18 07:48

Ach jo, ty pořád čekáš na nějaký zázrak nebo co? Problémy s matkou máš už od samého začátku, byla taková vždycky a bude taková asi už napořád… ty jsi matka, ty máš dítě, nečekej pořád, že ti všichni budou pomáhat, budou sluníčkoví, budou při ruce, budou milí a ochotní, postav se na vlastní nohy, odejdi od rodičů a máš větší část problémů vyřešenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
28.11.18 07:48

A proc s ni bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
28.11.18 07:49

Rodinu si clovek nevybere, takze bud vdecna ze ma mala prima dedu, ne?

• Citovat
  • Upravit
20767
28.11.18 07:57

Tak aspoň máš kde bydlet, ne?

Stěžuješ si tu co se tvoje dítě narodilo, buď s tím něco dělej nebo sklapni paty, co víc ti k tomu říct. Nevím, jaký zázrak očekáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.11.18 07:59

už zase? Proč u mámy pořád bydlíš, když dělá všechno špatně?

• Citovat
  • Upravit
946
28.11.18 08:02

@luccifera Jo, to má. Alespoň to… Táta když něco, tak je na něj spolehnutí.

Pozn. Ne, že by mě zdejší komenáře nějak překvapily. Vlastně jsem je i čekala, ale co alespoň jsem se vypsala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.11.18 08:05
@Izumi Miyako píše:
@luccifera Jo, to má. Alespoň to… Táta když něco, tak je na něj spolehnutí.Pozn. Ne, že by mě zdejší komenáře nějak překvapily. Vlastně jsem je i čekala, ale co alespoň jsem se vypsala. :mavam:

to víš, no… to jsou ty léta zkušeností… kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody… sebelítost ještě nikdy nikomu nepomohla… když chceš něco změnit, tak to budeš muset změnit ty… zůstáváním na místě se prostě nic nezmění…
Víš, to vypsání ti pomůže tak na pět minut, dál to bude stejné… pořád… jen si sama sobě nalháváš, že ty jsi ta největší chudinka a že to nemá řešení… ale ono to řešení má, jen ten krok neudělá tvoje matka, ale musíš to udělat ty… a ty nic dělat nechceš, protože ti to svým způsobem vyhovuje… pak to prostě přijmi jako fakt a nestěžuj si…

Příspěvek upraven 28.11.18 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
28.11.18 08:07

@Izumi Miyako víš, ale tvá matka fakt už lepší nebude, takže chápu, že jsi z ní zklamaná, ale zas na druhou stranu, ona je pořád taková a ty nemůžeš čekat, že se změní - bohužel nezmění
ona bude ten typ, co ty špatné vlastnosti, budou se stářím pořád horší, takže fakt od ní nic moc dobrého nečekej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
28.11.18 08:09

@Izumi Miyako a malé dávej hodně pít, to ti určitě poradili i u doktora, klidně oslaď čajík nebo jí dej vodu se sirupem, ať přijímá tekutiny, menší zlo je trochu cukru, než zánět ledvin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
28.11.18 08:11

Znam to, nejlepsi je se odstrihnout. A resit sebe a dite. Ne furt mamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 08:24

@Vemas Není první ani poslední která bydlí s rodičema. :nevim: Důvod třeba málo peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.11.18 08:27

Já tedy neznám historii tvé rodiny, ale babičky s odtažitým vztahem k vnoučatům se nezmění, spíš naopak (vlastní zkušenost) :think: Bud ráda za fajn tatínka (tedy dědu) :kytka:
Na druhou stranu, opravdu nechápu, proč bydlíš s prarodiči??? Primární zodpovědnost za dítě je na tobě a otci dítěte (nevím, proč tu nefiguruje?)!
A nachlazenýmu dítěti nedávej mlíko, spíš bylinkovej čaj s medem! At jste brzy v pořádku :kytka:

Příspěvek upraven 28.11.18 v 08:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 08:27

@Izumi Miyako Tvá matka je teda co píšeš opravdu úžasná babička.Takovou bych také chtěla mít. :roll: Asi není moc normální…Ideální je odstěhovat se ale vím že ne vždy je to jednoduché,nevím co poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.18 08:30

@pe-terka Bydlí s rodiči ne prarodiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
28.11.18 08:35
@Izumi Miyako píše:
@luccifera Jo, to má. Alespoň to… Táta když něco, tak je na něj spolehnutí.Pozn. Ne, že by mě zdejší komenáře nějak překvapily. Vlastně jsem je i čekala, ale co alespoň jsem se vypsala. :mavam:

To je dobře že máte aspoň toho dědu.Proč jste jí budili?Se na ní vykašlete a nechte jí spát.To zvládnete sami ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová