Zklamání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.10 22:45

Omlouvám se musim se chránit a proto jako anonym.
Muj otec taky chtěl dceru.Nejdříve měl syny a pak sem se narodila já.Proč chtěl holky jsem se dozvěděla až v pubertě.Odstěhoval se od nás když sem byla hodně malá.Máma mi tvrdila že byl divnej.Pak si vždy našel ženu jen s dcerama.Později jsem se dozvěděla pravý duvod té jeho lásky k dcerám a to ten že každou i když nevlastní(možná i mě odešel když jsem neměla ani 3 -4roky)ošahával a snažil se s nima i o pohlavní styk ale nikdy se to nepovedlo jen ošahávání a ukazování.Vždy to dělal nenápadně a tak do věku 10 let dokud si myslel že jeho chování dcery neprozradí.Taky jim česal vlásky a rád je koupal a uspával a spal s nima a převlíkal.Nechci strašit jen píšu svoje zkušenosti.Pamatuji si že když jsem u něho byla na prázdninách taky se mnou spal a v noci mi šahal na prsa a dělal že spí.Takové zážitky se mi vybavili až v poslední době když jsem se setkala se svýma sestrama a mluvili jsme o tom.
Kdo mě zná pozná ale prosim nechtěla bych mít nějaké zle s ním když už máme vcelku normální vztah tak mě prosim neprozradte!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.10 22:50

A s bratrama nikdy pořádný vztah neměl i když vždy i když s náma nebyl tak to byl prima táta co ho milovali všichni děti s okolí proto že nám dovoloval věci co rodiče nedovolí a vymejšlel ruzné kraviny ale vždy jen s holkama a vždy chtěl abych na chatu kde bydlel a já za ním jezdila a měl tam vždy nějakou vyženěnou dceru vodila ještě kamarádky.

Se svým vnoučetem chlapečkem má ale ted krásný vztah ale nikdy bych je o samotě nenechala ale nechci připravit malého o dědu proto že jiného nemá a moc ho miluje tak naše návštěvy jsou vždy za mé přítomnosti

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.8.10 23:40
Janulla píše:
Všem vám moc děkuji za rady a názory. Trošku to pomohlo, že si nemyslím jen já že je to sobec, ale jinak je to u nás jěště složitější :-( Rozdíly mezi svou dcerou a naším synem opravdu dělá, třeba holku od miminka koupal, krmil, přebaloval, staral se.. Myslíte že kluka za ty dva roky třeba jednou vykoupal? Ne, nikdy. A to básnil jak je nádherné koupat malinký miminko. A takových příkladů bych tu mohla popstat víc.. Nejhorší pro mě je, když se pohádáme. To se mnou nemluví a syna totálně přehlíží klidně i 3 dny, hraje si jen s holkou, strašně se jí začne věnovat. Malýho od sebe dokonce odhání a minule už to tak odstrčil, že spadnul a bouchl se do hlavičky, plakal. Když mu to vyčtu tak odpoví „co je mi do něj“ ! Dělá to proto aby mi ublížil, ví jak mě tohle ničí.. :cry: Jsem celkově cíťa, o to víc teď a je to pro mě opravdu hrozný.
Vím, že až se to narodí, bude mít chlapečka rád, ale taky vím že nikdy ne tolik jako kdyby to byla holka, znám ho moc dobře, vím jak holky zbožnuje, říká že jsou jako milenky, chce jim česat vlasy atd.. Kluky vůbec neuznává a já vím že tohle už bude mezi náma viset celý život. To zklamání tam dycky bude a já mu tohle nikdy nedokážu odpustit..

tak to je sila :poblion:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
28.8.10 23:41
Anonymní píše:
Omlouvám se musim se chránit a proto jako anonym.
Muj otec taky chtěl dceru.Nejdříve měl syny a pak sem se narodila já.Proč chtěl holky jsem se dozvěděla až v pubertě.Odstěhoval se od nás když sem byla hodně malá.Máma mi tvrdila že byl divnej.Pak si vždy našel ženu jen s dcerama.Později jsem se dozvěděla pravý duvod té jeho lásky k dcerám a to ten že každou i když nevlastní(možná i mě odešel když jsem neměla ani 3 -4roky)ošahával a snažil se s nima i o pohlavní styk ale nikdy se to nepovedlo jen ošahávání a ukazování.Vždy to dělal nenápadně a tak do věku 10 let dokud si myslel že jeho chování dcery neprozradí.Taky jim česal vlásky a rád je koupal a uspával a spal s nima a převlíkal.Nechci strašit jen píšu svoje zkušenosti.Pamatuji si že když jsem u něho byla na prázdninách taky se mnou spal a v noci mi šahal na prsa a dělal že spí.Takové zážitky se mi vybavili až v poslední době když jsem se setkala se svýma sestrama a mluvili jsme o tom.
Kdo mě zná pozná ale prosim nechtěla bych mít nějaké zle s ním když už máme vcelku normální vztah tak mě prosim neprozradte!

tak to mi je lito,to je bolest...........

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
29.8.10 07:14

Dámy,mě to napadlo také,ale bála jsem se to vyslovit :oops: A ještě by mě zajímalo kolik je dceři z prvního manželství.

• Citovat
  • Upravit
35545
29.8.10 11:13

Holky tak to mě ani ve snu nenapadlo :think: doufám, že to není tenhle případ. Víte musím se zastat anonymní, i když zkušenost sama nemám, ale ono se lehce řekne prchat a nemít další dítě … Naši se rozváděli, když mi bylo 13let, oni se k sobě absolutně nehodili, to vidím teď s odstupem času. Nicméně mamka také tehdy myslela, že když bude druhé-já, tak se vztah zlepší, i táta to tak chtěl. Pak zase odejít, když nemáš kam, takže se odhodlávala přes deset let, nehledě na to, že rozejít se a zůstat ve stejném bytě je katastrofické :cry: … tohle nejsou jednoduché situace a nikomu je nepřeji ani v nejhorším snu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.8.10 13:30

Tyjo, já jsem sice napsala mírný komentáž, ale to jsem nečetla ten druhý příspěvek zakladatelky a hlavně anonymky. Upřímně, s takovým chlapem bych se bála mít dcery, jako když prohlásí, že dcera je jako milenka, tak je mi na :poblion: asi bych ho spíš dohnala k sexuologovi, tohle není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.8.10 09:02
Gina108 píše:
Tyjo, já jsem sice napsala mírný komentáž, ale to jsem nečetla ten druhý příspěvek zakladatelky a hlavně anonymky. Upřímně, s takovým chlapem bych se bála mít dcery, jako když prohlásí, že dcera je jako milenka, tak je mi na :poblion: asi bych ho spíš dohnala k sexuologovi, tohle není normální.

Tak v tomhle musím manžela bránit. Je sice v tomhle ohledu zvláštní, ale žádný úchyl pedofil apod. v žádném případě není a to vím opravdu na 1000%
On je spíš takový extrémista - umí být skvělý manžel a táta, stará se o nás, pomáhá doma, dá se říct že vše co dělá, dělá pro rodinu a život s ním je úžasný až na dny kdy ho „to chytne“
To pak umí být dost zlý a necitlivý, nedá se s ním mluvit vůbec jako s normálním člověkem, je neústupný i sprostý, dokáže potrápit všechny. Nikdy pak svoji chybu nedokáže uznat, neumí se omluvit že to přestřelil..
A tohle já dost špatně snáším normálně, teď samozřejmě o to hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
30.8.10 09:07

Taky mě v tom textu pár věcí zarazilo…MILENKY? 8-o

Mimochodem, chlap který pronáší perly typu „neumíš rodit holky/kluky“ by si měl přečíst biologii, aby si uvědomil, kdo určuje pohlaví dítěte :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.8.10 09:17

Janulla, kašli na to. Jak jsem už psala, člověk je tvor věčně nespokojený.

Hele, můj dědeček třeba chtěl taky strašně moc a moc holku. Neměl - měl 4 syny. A jak byl pak rád, že je má. Tehdy měli ještě velké hospodářství, chovali ovce, kačeny, husy, králíky, slepice, prasata. K tomu měli dvě pole a louky, takže byl pak docela rád, že mu kluci pomáhají s obhospodařováním těchto polností a zvířectva. Babička akorát chuděrka zůstala sama na ty domácí práce, co musela zastat jako ženská.
Pak se do rodiny narodilo první vnouče - kluk. Já jsem přišla jako první holka-(vnučka) a je teda fakt, že mě hodně rozmazlovali - hlavně dědeček teda. O to horší vztah jsem pak měla s babičkou - byl to takový vztah-nevztah. Takové chladno, nikdy jsme si nerozuměly s babi.

Ale prď na to, chlapi jsou místy dost omezení berani. Urážliví až na půdu. Ono mu to jednou dojde, že mít syny taky není k zahození. Když nic jiného, třeba mu někdy pomůžou s takovou prací, kterou by dcera nezvládla. Neber si to tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jindřiš1
30.8.10 09:45

Holky, nejspíš jsem zaujatá, v dětství jsem byla zneužívaná nevlastním otcem, ale mně říct chlap, že dcera je jako milenka, okamžitě odcházím, ale to je jen můj postoj, zažila jsem si svoje.

• Citovat
  • Upravit
19494
30.8.10 09:47

ahojky, neco podobnyho prozival muj strejda s tetou, kdyz jsme i ja se segrou byly maly…on chtel strasne holcicky a ma dva kluky, u toho druhyho se na nej nebyl ani podivat v porodnici, nechtel ho ani videt. Nebyl teda zlej, ale nemohl unyst to zklamani. Teta z toho byla na dne jako ty…pomohlo az to, ze mu moje mama vynadala, ze je to jeho dite, on ho splodil a za pohlavi taky ruci on a ze to dite ani teta za to nemuzou…tak se vzpamatoval a dnes kluky miluje a nevymenil by je, i kdyz si myslim, ze tajne doufam, ze jako dedecek se ty holcicky docka. Zkusila bych si s nim o tom v klidu promluvit a vysvetlit mu to. Jinak mi prijde hrozne sobecky, jak se zachoval. Asi bych mu to dala sezrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.8.10 14:27

JAnuli minule jsem to nestihla, muj muz se taky chova k synovi z prvniho manzelstvi jinak, rozmazluje ho, zatimco po holkach (teda zatim jedne) rve a nedovoli nic(ale to je zase spis o jeho vychove a me vychove…nic hrozneho). je to ovsem presne jak pise judycum, manzel strasne trpi tim, ze se synem muze byt jen o vikendu a to jen kdyz se milostpan uraci prijit (s tim ze mu tata neco koupi :roll: :zed: ). je to slozite, na jednu stranu ho chapu, predstav si nemoct byt se svym prvni synem, je to strasny! malej moc chodit nechce, a to se snazim i ja aby se tu mel jako kral.. muj ma vylozene matersky pud :lol: vidim jak ho ta synova nepritomnost boli takze ho chapu,zaroven me ale kazdo'vikendove' situace neuveritelne toci, a NIC neomlouva to jak se ten tvuj zachoval. ja bych reagovala tak ze bych byla ukrutne nasrana :mrgreen: dokud si to nevybije z palice. ctu dal, ovsem to jak se zachoval k malemu ze ho zduchnul a co je mi po nem, tak to meni celou situaci, sbalila bych kufry a nazdar! musi se snazit venovat se vsem stejne. dceru ma o vikendu ale deti vidi taky jen o vikendu ne? pres tyden vecer uz toho moc nenadela. me se to keca, ale ja bych asi s takovym chlapem zit nedokazala kdyby odstrkoval deti. promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 13:36

Svatba

Ahoj všichni, raději anonymně, stydím se sama za sebe. Ač neřeším téma podobné zakladatelčinu, název zcela vystihuje moje momentální pocity. Mám bratrance. On je jedináček, já jsem jedináček. Je o tři roky starší, vyrůstali jsme spolu a já ho považuju za svého bratra. Od té doby, co odešel na vysokou a zůstal žít daleko od nás, jsme se sblížili ještě víc, byli jsme si navzájem dobrými přáteli a on mi byl skutečnou oporou, když jsem prožívala těžké životní období. Nechal mě bydlet ve svém bytě úplně zadarmo, pomáhal mi ale i psychicky vyrovnat se s tím, co se stalo.
Před dvěma lety jsme si slíbili, že ať budou naše osobní životy jakékoli s kýmkoli, pozveme jeden druhého na svou svatbu. Já se vdávala před rokem, měli jsme jen malý obřad, rodiče, babička, pár přátel, samozřejmě i onen bratranec. V lednu mi posílal e-mail, že jsem zvaná na jeho svatbu, která proběhla před dvěma týdny. Prý detaily ještě upřesní. Dlouho se nic nedělo, červen se změnil v červenec a já se na návštěvě u babičky dozvěděla, že všichni svatebčané už detaily znají, dostali oficiální pozvánky, jen já jaksi nic. Psala jsem mu, jak se to tedy má, jestli tedy zvaná jsem nebo ne. Omluvil se, že mě pozvat nemohl, protože jeho nastávající je cizinka, svatba se koná v ČR a ani v silách její rodiny a přátel není přijet v takovém počtu, v jakém by se jí to zamlouvalo. A on že tedy pozval jen stejný počet Čechů, tedy rodiče a svědka se ženou.
Jenže včera se na facebooku objevily fotky svatebčanů dokumentující luxusní svatbu o sto hostech, polovina z nich Češi, jeho spolužáci ze školy, kamarádi z tábora, samozřejmě teta se strejdou… A mně to přišlo hrozně líto. Proč pozval kamarády z tábora, na kterém byl naposledy před deseti lety jako vedoucí? Proč nepozval babičku, která tam tolik toužila být? Stydí se za nás?
Je mi z toho hrozně. Jsem těhotná, všechno si o to víc beru, vztahuju na sebe. Že třeba nejsme dost reprezentativní rodina. Že nemáme možnost přispět jen sto tisíci korunami na šaty pro nevěstu. Že mám pouhou octavii, zatímco její táta Bentley. Že bychom tam svou „chudobou“ dělali akorát ostudu. Je mi to moc líto, zklamal mě člověk, o kterém jsem si to nikdy nemyslela, že by toho byl schopen, a hlavně že by k tomu měl důvod.
Samozřejmě nemyslím, že byla jeho povinnost zvát tam rodinu, je to jeho volba. Jen zkrátka nechápu to „proč“…

• Citovat
  • Upravit
1505
10.8.12 13:46

Nevím, jestli v tom hrají roli těhotenské hormony, ale mě by to taky bylo líto. A moc!!! Nějak nechápu, proč tě nepozval :nevim: Třeba ti to jednou rád vysvětlí-možná to mrzí i jeho.
Ale není to od něj hezké.
A ty se tím neužírej! Čekáš miminko, tak musíš být naladěná na pozitivních vlnách, aby bylo malé šťastné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí