Zklamání - odměny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
My jsme ted uplne bez odmen, vyplatu za cerven jeste ani nemam, zato pres 40 hodin prescasu. Jako chapu, ze cloveka nastve nesplnene ocekavani, ale o jakou slo castku, ze je to zklamani az takove? A prazdniny budes mit takove jake si je udelas. Jed s detma na dovolenou sama, kdyz chlap nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen píše:
My jsme ted uplne bez odmen, vyplatu za cerven jeste ani nemam, zato pres 40 hodin prescasu. Jako chapu, ze cloveka nastve nesplnene ocekavani, ale o jakou slo castku, ze je to zklamani az takove? A prazdniny budes mit takove jake si je udelas. Jed s detma na dovolenou sama, kdyz chlap nechce.
On už ten plat je tak nízký, že jakákoliv odměna by bodla.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A kdyz odpovidas anonymne, tak se zeptam. Asistentka si nejspis na ZŠ? Kolik mas uvazek,,100%? Jsi k diteti v jakem rocniku, nebo kazdou hodinu jinde? Jakou mas platovou tridu? Ja jsem jeden rok delala AP navic k uvazku vychovatelky, a mela jsem 6.tridu platovou, ale vim ze nekde maji AP k 8., nekde dokonce 9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A byl by nízký i při plném úvazku? Na bývalé brigádě si kolegyně zaměstnankyně také stěžovaly na nízký plat, ale když se připočetla půlhodina jako v běžného úvazku, tak už vypadal lépe.
Většinou nelze mít za částečný úvazek stejné peníze jako za plný. A asistent nebude mít stejné peníze jako učitel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M-A Jsem v ZŠ u více dětí - sdílený AP, mám úvazek 5,5 hodiny denně a jsem v 7. plat. třídě.
- Citovat
- Upravit
@AnnieTRoj Předtím jsem byla tři roky ve školce u dítěte se 4. stupněm PO na celý úvazek, taky bez nepřímé pedagogické práce za 16 tisíc hrubýho. A dovolenou těch slavných 40 dní jsem ani neměla, pořád jsem jí valila před sebou, protože školka jela i většinu týdnů o prázdninách. Učitelky se vystřídaly, ale já musela být u dítěte.
- Citovat
- Upravit
A těch 16 000 Kč hrubýho bylo až po tom posledním přidání. Začínala jsem někde na 12 000 Kč hrubýho za ten plný úvazek. Hezká práce, ale mizerně placená a pro nezasvěcené asi leháro.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@AnnieTRoj Předtím jsem byla tři roky ve školce u dítěte se 4. stupněm PO na celý úvazek, taky bez nepřímé pedagogické práce za 16 tisíc hrubýho. A dovolenou těch slavných 40 dní jsem ani neměla, pořád jsem jí valila před sebou, protože školka jela i většinu týdnů o prázdninách. Učitelky se vystřídaly, ale já musela být u dítěte.
Zakladatelko, mně by třeba zajímalo, zda jsi schopná spočítat kolik peněz jsi dostala z tvého ročního průměru na odpracovaný den.
Prázdniny je třeba jedno pro mě zda zmíníš, či nikoliv. Vím, že to tak máte. V tomhle a podobném oboru pracuje více mých kamarádek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@M-A Jsem v ZŠ u více dětí - sdílený AP, mám úvazek 5,5 hodiny denně a jsem v 7. plat. třídě.
Ja jako AP v 1.tride s 50% uvazku mela i neprimou, doporucuji si neco nastudovat o praci AP a zkusit se s vedenim domluvit na lepsich podminkach, ale mit to podlozene. Rekla bych, ze s tebou pekne vycuravaji… u nas s plnym uvazkem maji i neprimou praci, coz je logicke, deti nemaji vyuku 8 hodin…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také by mě zajímal ten plný úvazek, kolik je to vlastně hodin a dnů a hlavně volna.
Co ti brání v tom, doplnit si vzdělání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A těch 16 000 Kč hrubýho bylo až po tom posledním přidání. Začínala jsem někde na 12 000 Kč hrubýho za ten plný úvazek. Hezká práce, ale mizerně placená a pro nezasvěcené asi leháro.
A 16 hrubyho za tech 5,5 hodin??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M-A u nás sice mají taky nepřímou, ale část té přímé se odehrává v družině. Nemusí to být jen na výuku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek cely uvazek by mel byt 40 hodin, pomer prime a neprime je na vedeni, ale nasi si i tu neprimou delaji na pracovisti, takze od 7 do 15 hodin pracuji a dnu je 40, to se nekrati pokud je zkraceny uvazek, jestlize pracuje 5 dni v tydnu… dovolena by se kratila, kdyby pracovala pravidelne treba jen tri dny v tydnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M-A píše:
A 16 hrubyho za tech 5,5 hodin??
Ne, to bylo vloni za ten plný úvazek.
- Citovat
- Upravit
No taky uz tam pracuji jen na castecny uvazek (prace me bavi - jedna se o akademickou praci) a hlavni prijem mam z neceho jineho. Urazilo me to