Zklamání - odměny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@svetylko83
Aha a co tedy děláte mezi vánočními svátky, o jarnakach atd? Jste ve škole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@svetylko83
A kolik tedy? Co jarní prázdniny, podzimní atd? Vanoce?
Prázdniny mají děti. Učitelé a ostatní pracovníci školy čerpají řádnou dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br.
Dobre nechtěla jsem slovickarit ale budiž. Kolik mate řádne dovolené a co děláte když už dovolenou nemáte a deti mají prázdniny. I kdybyste měli jen těch 40 dnů což je 8 týdnu tak je to pořad dvojnásobek proti zákonným 4 pro normální lidi. ![]()
A než budu osocena ze závisti dodávám ze nemám co, já mám teď na RD dovolenou každý den a jinak si ji určuji sama. Jen jsem se podivila ze zakladatelka při 5 hod pracovní době a nadstandardní dovolené musí trávit léto úklidem protože to jindy nestihla. Jiní proste musí vystačit s těmi 4 týdny, a to je myslím docela těžké když deti mají tolik prázdnin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@svetylko83
Aha a co tedy děláte mezi vánočními svátky, o jarnakach atd? Jste ve škole?
Proste je to zamestnani kde je 40 dnu dovolene… Muzes si to jit zkusit a zjistis, ze to zase takova hitparada neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svetylko83
Jo já uznávám ze je to náročná práce a dělat bych ji nechtěla. Akorát toho volna mate proste víc než 40 dnů, no…
vidím to v okolí. Nikdo z učitelek se neskoli napr mezi vánočními svátky, na jarnaky jezdi normálně na hory atd. Já vám to přeju, ale mate volna asi tak 3 měsíce skoro. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@hanka.br.
Dobre nechtěla jsem slovickarit ale budiž. Kolik mate řádne dovolené a co děláte když už dovolenou nemáte a deti mají prázdniny. I kdybyste měli jen těch 40 dnů což je 8 týdnu tak je to pořad dvojnásobek proti zákonným 4 pro normální lidi.
A než budu osocena ze závisti dodávám ze nemám co, já mám teď na RD dovolenou každý den a jinak si ji určuji sama. Jen jsem se podivila ze zakladatelka při 5 hod pracovní době a nadstandardní dovolené musí trávit léto úklidem protože to jindy nestihla. Jiní proste musí vystačit s těmi 4 týdny, a to je myslím docela těžké když deti mají tolik prázdnin.
No kdyz uz neni, tak asi chodine do prace, co jineho. Myslis ze se jinak zadna prace ve skole nenajde?
Takze ucitele nejsou normalni lidi?
Me by to stacilo, ale chtela bych si je vybrat treba v zari 😀
Klidne at chodi deti do skoly 11 mesicu v roce… Ale to se zase jako rodic budes vztekat, ze si dite od skoly neodpocine
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@svetylko83
Jo já uznávám ze je to náročná práce a dělat bych ji nechtěla. Akorát toho volna mate proste víc než 40 dnů, no…vidím to v okolí. Nikdo z učitelek se neskoli napr mezi vánočními svátky, na jarnaky jezdi normálně na hory atd. Já vám to přeju, ale mate volna asi tak 3 měsíce skoro.
3 mesice? To by me zajimalo kde je naberes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svetylko83
Nezlob se ale nevěřím ze třeba druhy týden v srpnu jdeš už do práce protože už nemáš dovolenou. To mi opravdu netvrd. mám v rodině učitelku (na gymplu) a vím ze téměř veškeré prázdniny tráví doma. Vždyť ty jsi ani nevěděla ze hlavní prázdniny mají 9 týdnu, vy si to ani neuvědomujete, kolik mate volna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíš mám to tady vypočítávat všechno? 9 týdnu hlavní, 1 jarní, 1 vánoční, podzimní plus pololetní plus Velikonoce ten 1 den navíc plus naky reditelsky volna daji taky určitě minimálně jeden týden, to máme 12 týdnu, možná i víc, Tj ty 3 měsíce to da s přehledem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@svetylko83
Nezlob se ale nevěřím ze třeba druhy týden v srpnu jdeš už do práce protože už nemáš dovolenou. To mi opravdu netvrd. mám v rodině učitelku (na gymplu) a vím ze téměř veškeré prázdniny tráví doma. Vždyť ty jsi ani nevěděla ze hlavní prázdniny mají 9 týdnu, vy si to ani neuvědomujete, kolik mate volna.
Prazdniny maji mozna devet tydnu ale dle tebe to je volno co maji ucitele a to tak proste neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Ježíš mám to tady vypočítávat všechno? 9 týdnu hlavní, 1 jarní, 1 vánoční, podzimní plus pololetní plus Velikonoce ten 1 den navíc plus naky reditelsky volna daji taky určitě minimálně jeden týden, to máme 12 týdnu, možná i víc, Tj ty 3 měsíce to da s přehledem.
Tvl jsi fakt mimo misu. 9tydnu v lete maji deti, ne ucitele. Tyden vanocni nejsou, jsou tam svatky a to jaksi maji volno i normalni lide, ne jen ucitele, podzimni jsou 2 dny, velikonoce a pololetky po jednom dnu. Reditelsky volno jsme 2 roky nemeli… Takze tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikoliv možná, určitě mají 9 týdnů. Ostatní co k tomu mám viz shora. Na moje otázky jsi příliš neodpovedela, tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Nikoliv možná, určitě mají 9 týdnů. Ostatní co k tomu mám viz shora. Na moje otázky jsi příliš neodpovedela, tak
My treba nemame v lete ani tech 8 tydnu ktere nam tak zavidis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svetylko83
Nemám co závidět já nejsem zaměstnanec.
Jsem možná mimo mísu ale ty neumíš počítat nebo nevíš ani kdy jsou normální pracovní dny. Tento rok budou vánoční 23 prosince až 3 ledna, to je 6 pracovních dnů, když se podívám do kalendáře, Tj více než týden. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit