Zkrácený čípek, klidový režim 33tt - máte taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
12.8.14 19:02

@Elantra spodek picha kazdou druhou, tl vubec nemusi souviset :)
Jo, 36 je hodne dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:02

@jessikka S tema kontrolama to fakt nechapu -nejdriv cloveka vydesi, nekoho dokonce hospitalizuji a pak najednou 14dni to nikoho nezajima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.8.14 19:07

@Elantra ja ale nemela pocit, ze by to melo byt jinak… Kdyby se neco delo, tak to poznam. A to jsem mela horsi nalez nez ty. To co mas ty ma polovina tehuli ani o tom nevi s zadny klid nedodrzuji. Cipek se po 30 tydnu prodte zkracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:09

@jessikka No a o tom, ze vcera jsem byla u zubarky - mam ji 5min. od domu, protoze mi pro jistotu upadl zub a nemuze byt ta dira obnazena - aby se neposunuly ostatni…A zubarka, jak me videla, tak rika, ze je stejne drobna jako ja a ze vsechny 3 deti mela o mesic driv a ze ja URCITE tech 14dni nevydrzim, ze mam uz hrozne nizko bricho :cert:
Se mi teda hned ulevilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.8.14 19:11

@Elantra tak zubarce bych urcite verila :mrgreen:
Proste neplas! Tim si ublizujes mnohem vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:12

@jessikka Budu ti verit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:16

@jessikka jo no, pani zubarka umi povzbudit :mrgreen:
Ja budu odpocitavat dny do kontroly ten dalsi tyden…
Rikam si, ze kazdy den navic je proste bezva ;)
A odhadem ma mimisek uz 2kg (ale tam to zase odhadem byva +- 500g)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
12.8.14 19:16

Ahoj, tak jestli tě to uklidní, tak já byla otevřená už od 24tt, kontrakce, čípek 10mm, měkký, nálevka…dva měsíce ve špitálu a rodila jsem 39+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.14 19:17
@Elantra píše:
@martina.se Ja se prave snazim byt v klidu ale pride mi ze jsem akorat vic vydesena…Mimco uz naleha hlavickou a tak wc probiha kazdou chvilku a jen lezim a cekam az prijde manza a vezme malou ven.Ten navic pred nefavnem rozjel podnikani a jak naschval, zrovna ted ma 2 dulezite zakazky a musi dodrzet termin :evil: Takze prijde domu, naji se, vezme malou, pak nachysta veceri, vykoupe a lehne a spi :cert:
Mam sileny strach abych vydrzela jeste aspon te h 14dni :,(
A o tom, ze mala jde v zari poprve do skolky a je to sileny mamanek ani nemluvim :,(
A hlavne nejak tapu v tom, ze kdyz me to dole boli nebo trne nebo tak, jedtli je to normal nebo se mam desit. Kontrolu mam az za tyden ve stredu 8o

neboj :hug: :hug: ty nervy jsou vždycky to nejhorší.. já měla taky všechny možný scénáře a jak vidno, nakonec to vypadá na vyvolávačku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:21

@hvězdička25 Tak to je super - je fajn cist, ze jsou stastne konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.8.14 19:22

@martina.se To snad ještě ne, máš ještě dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:26

@martina.se Ja prave jeste resim to, ze mam rodit CS (prvni jsem taky tak rodila - mala byla zadekla a ja mam navic hrozne uzkou panev -takze o tom ani nediskutuji)Ale co me trochu tizi je fakt, ze porodnice, kde bych chtela rodit je cca 70km od nas a lze to prave az po nejakem TT :evil:
No a zdravi mimiska rozhodne riskovat nebudu, takze bych musela rodit u nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
12.8.14 19:26
@jessikka píše:
@Fialik a jak to delas v praxi, ze jen lezis?

Mám skvělého chlapa s pevnou prac. dobou a mamku ve školství, díky bohu za ně. Jinak bych se z nemocnice nedostala.

Myslím, že je nějaká norma do 30tt na délku čípku, pak už se nedělá, protože se zkracuje každé jinak a je to normální příprava k porodu. V tom 26tt mi můj dr. tvrdil, že kritická hodnota je 31mm, takže 34 je podle mě luxusní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
12.8.14 19:31

@Fialik Snad mas pravdu ;)
A bud rada, ze ti mel kdo pomoc…ja si taky vazim manzi -musi byt chudak na palici z toho vseho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.8.14 19:52
@Fialik píše:
Mám skvělého chlapa s pevnou prac. dobou a mamku ve školství, díky bohu za ně. Jinak bych se z nemocnice nedostala.Myslím, že je nějaká norma do 30tt na délku čípku, pak už se nedělá, protože se zkracuje každé jinak a je to normální příprava k porodu. V tom 26tt mi můj dr. tvrdil, že kritická hodnota je 31mm, takže 34 je podle mě luxusní :palec:

Taky mám super chlapa, ale co s tím, když je osm hodin denně v práci. To si holt musím poradit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí