Zkušenost s monitorem dechu Snuza

2587
23.12.11 09:48

Zkušenost s monitorem dechu Snuza.

Ahoj holky, chtěla jsem se optat, budu kupovat monitor dechu a nedokážu se rozhodnout jakej.
Máte někdo zkušenosti s monitorem dechu SNUZA?

Děkuji za případné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
23.12.11 12:30

ahojky,mam klasicky monitor deskovy babysense a maximalni spokojenost …

snuzu jsem nechtela skrz to „zastrceni“ za neco…na spani mame 18.5 stupnu,tudiz nejaky zapnuti za plinu nehrozi,jelikoz jen v ni by umrzl :mrgreen: …a na spani mame teply overal a spaci pytel,tak bych to nemala kam pripnout…

musis to dobre promyslet i z tohohle hlediska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.12.11 12:49

My jsme Snuzu koupili, ale v ochranné lhůtě 14ti dní jsme ji vrátili :nevim:

Malému jsem ji dávala na plenu, ale neustále to sjíždělo a nemluvě o tom, že to pořádně nešlo nandat. Tak tchýně ušila takové cosi, na co jsme to zapínali, ale i tak to bylo o ničem a hlásilo to několik planých poplachů. Byla jsme z toho na nervy, takže jsme to vrátili a koupili normální monitor dechu.

Měli jsme Snuza GO tuším :think: Takový zeleno žlutý nápis tam byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
23.12.11 14:28

My jsme meli ten modry a za nas naprosta spokojenost.Meli jsme ho jako druhy a prenosny monitor k Nanny.Se Snuzzy jsem si konecne lajsla vzit si malou odpo do postele a taky si trochu odpocinout.A na cesty a navstevy byl take super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.1.18 11:30

Jak na snuzu

Ahojky. Koupili jsme monitory snuza hero, vubec nevim jak to spustit. Kdyz dam na plenu porad mi sviti vystrazne dve kontrolky a nic s tim nejde. Nevim jak to sprovoznit. Prosim poradte :,( mame dvojcata v jedne postylce a nemuzeme mit klasickou nanny podlozku… Dekuju za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí