Zkušenost s realitkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.8.15 14:37

Zkušenost s realitkou

Hezke odpoledne vsem, ( prosim zatim anonym) potrebuji na doporuceni opravdu dobrou realitni kancelar. Budeme prodavat byt a potrebujeme, aby naprosto vsechno zaridila za nas. ( nemame cas vse zaridit a obehat samy) Nejlepe Praha zapad. Nasla jsem nejakou Directreal v Jesenici… Popripade doporucte prosim dle sve vlastni zkusenosti nejakou opravdu spolehlivou a ne uplne predrazenou.
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
956
26.8.15 15:06

Spis bych se ptala po schopnem makléři. Dobra realitka (jestli neco takového v dnešní době existuje :lol: ) jeste neznamená, ze tam nemaji jednoho trotla, na kteryho se ti podaří narazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.15 15:26
@Maden píše:
Spis bych se ptala po schopnem makléři. Dobra realitka (jestli neco takového v dnešní době existuje :lol: ) jeste neznamená, ze tam nemaji jednoho trotla, na kteryho se ti podaří narazit.

Souhlasím. Já mám s realitkami rozpačité zkušenosti, co vím ze svého okolí, tak nějaká globálně seriozní realitka fakt není. Takže jedině konkrétní makléř se seriozní pověstí. A úschovu peněz a vyhotovení smluv u důvěryhodného právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.8.15 15:28

Zkus paní Jitku Horákovou, z IET reality, prodávala byt kamaradky a byla s ni prý maximálně spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
26.8.15 15:38

Já mohu doporučit pana Karla Vališe ze Stingu, maximální spokojenost, 608 775 505, karel. valis@rksting.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.8.15 15:44

@Daniela PB od kud je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.8.15 15:45

Jej uz nejsem anonym no, snad me tu nikdo ze znamich nepozna… :nevim:
@pupetka a tahle pani je praha západ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.8.15 15:55

@AndreaS92 ona dělá prý celou Prahu a blízké okolí, tak ji zkus napsat email horalkova@iet-reality.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.8.15 16:16

@pupetka diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
26.8.15 17:14

Dělá celou Prahu, když jsem prodávala byt, už jsem nebydlela v Praze a vše parádně zajistil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí