Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, tak já bohužel musím říct, že co jsem si kdy objednala, tak mě dost zklamalo ![]()
Všechno vypadalo daleko lépe nafocené a i materiál mě zrovna nenadchl. Poslední objednávku svetru za 600 jsem vrátila, protože to co mi přišlo se snad ani svetrem nazvat nedalo ![]()
Tak za sebe bohužel nedoporučuju
A jsem zvědavá, jestli se najde někdo kdo byl na 100% spokojený ![]()
já zatím objednávala jen jednou - před cca 3týdny - přišla deka (moc příjemný materiál, ale myslím, že moc dlouho nevydrží ale za 200,co bych chtěla
no uvidíme)
Pak jsem obědnala trička pro neteř a dvě pro sebe, celkem spokojenost, jedno jsem ale vrátila kvůli blbýmu střihu - kdy stojím rovně tak dobrý ale jak trochu ohnu záda/ramena tak je mi vidět až do krku
takže suma sumárum - že bych byla odvázaná to ne, ale vyloženě špatný to taky není
Tak já bohužel taky špatné zkušennosti. Objednala jsem si tam asi 2× a vždycky mi přišly strašné hadry!!Nafocené to vypadá opravdu krásně, ale skutečnost je jiná
Toť můj pohled.
Ahoj, tak já jsem si objednávala 2× a musím říct, že jsem vždy byla spokojená.
Ahojky, objednávala jsem si dřív pravidelně, ale před 2 lety přestaly odpovídat velikosti, aušusový materiál, špatné střihy.
Ahoj, ja si objednavam, ale vetsinou toho tak pul vracim. Bud jsou spatne strihy, nebo je mi to velke, moje bezna velikost je 38, ale u nich mam 36. Ale treba manzelovi jsem objednala pyzama, je z nich nadsen, moc prijemna bavlna. S vracenim absolutne zadny problem, penize mi prijdou celkem rychle. Ale pridavam se k ostatnim, ze nafocene to vypada vetsinou opravdu lip.
Potvrzuji, ze v katalogu to vypada uzasne, ve skutecnosti nic moc, ale zkusila jsem to jen 2-3×, treba jsem zrovna nemela stesti. Materialy mne taky bohuzel nenadchly.
Já několikrát objednala a zatím si nemůžu stěžovat. Na těch modelkách to vypadá tedy rozhodně líp než na mě - boubelce. Objednávala jsem kalhotky, tričko a tuniku, vestu (barva u vesty byla jiná než na obrázku, což mě překvapilo)… ale jinak bych řekla, že mi skoro všechno sedělo. Sice není spokojenost na 100 %, ale zase některé věci tam mají levnější než v Quelle nebo Neckermanu ![]()
Jinak tam ráda nakupuji povlečení a prostěradla. To se mi tam moc líbí a našemu pelíšku moc sluší
![]()
Také objednávám a jsem smířená s tím, že většinou půlku vracím buď střih, látka, jiná velikost…ale to je vždycky u zásilkového obchodu, když to člověk nevidí na vlastní oči a nepohmatá látku apod.
Ale jsem i spokojená, hlavně z výprodejů ![]()
párkrát jsem tam taky nakoupila a potvrzuju, že poslední dobou je to horší. Naposledy jsem kupovala vloni z nějakého toho podzimního katalogu trička a nějaké tepláky, to celkem šlo, ale místo bundy mi přišel prostě hadr, tak jsem vracela … to proběhlo naprosto bez problémů a velice rychle přišly peníze, až jsem byla překvapená. Kolegyně v práci nakupuje snad z každého jejich katalogu a už několikrát vracela, že jí to nevyhovovalo…s vrácením peněz též neměla problém. Takže já už jsem asi vyléčená, nebaví mě balit a znovu lítat na poštu, peníze za poštovné Ti taky nevrátí,,,,, však vyzkoušej jednou, proč ne, uvidíš, třeba budeš mít štěstí. A.
Já dřív odtud objednávala hodně, byla jsem moc spokojená.Pak se, ale začla zhoršovat kvalita výrobků a tak objednávám už jen minimálně.Párkrát jsem něco vracela.Mám zkušenost, že dělají oblečení větší než je uvedená velikost.
Připojuji se k tomu, že často vracím zpátky. Většinou nejsem spokojená s materiálem. Ale je pravda, že ceny jsou o dost lepší, než u jiných katalogů. No ale moc spokojená jsem většinou nebyla. Peníze vrací bez problémů a rychle a pořád mi nabízejí slevy, jako 100% nejnej zákazníkovi, ač jsem několikrát věci vrátila zpět:lol:
No tak to jsem fakt zvědavá. Minulý týden jsem si tam objednala pyžamko, na fotce vypadalo senzačně, tak tedy uvidím, co přijde ve skutečnosti
Za cca 450 je to trochu podezřelé, dám vědět ![]()
Dobrý den, chtěla bych vyjádřit svoji hlubokou nespokojenost v souvislosti s touto společností. Dne 4. dubna jsem si objednala dvoje šaty v jedné objednávce. Dne 23.4. mi přišly jen jedny šaty s dodatkem, že druhý kus bude zaslán do čtyř týdnů. Budou to už dva měsíce a nepřišly jak šaty, tak ani omluvný či informační e-mail. Navíc dodávám, že se zbožím, které mi došlo, nejsem spokojená. Z důvodů k vrácení, které udávají na letáku, bych mohla zaškrtnout snad všechny, především však oblečení vypadá jinak než v katalogu a nevyhovuje mi materiál. Ano, mohla jsem zboží do 4 týdnů zaslat zpět, jenže jsem obal, ve kterém zboží přišlo, roztrhla a až v něm se dočetla, že je třeba vrátit v originálním obale /chytré/. Tudíž jsem čekala, až příjdou druhé šaty, abych ty první mohla vyreklamovat v originálním obale od těch druhých, jenže druhé nepřišly. Když jsem to konzultovala se svými známými, měli obdobné zkušenosti, takže jsem vzala do svého kolektivu šaty, které mi poslali, i fotografii, která byla v katalogu, ať si každý porovná a rozmyslí, než si u BON PRIXu něco objedná. Mě stály 400 Kč a nyní jsou zlevněné na 250 Kč. Podotýkám, že ani to není cena, jíž jsou hodny. Dala jsem si za úkol šířit jejich špatné jméno, ať nikdo jiný neprodělá, jako já.
Libí se mi nějaké letní věci, trika, tuniky a sandále v Bon prix.
Zajímá mě, jaké máte zkušenosti s touto zasílací firmou? Jaká je kvalita věcí? A případně jaká je reklamace?