Zkušenosti Bon Prix

Anonymní
15.2.10 19:43

Zkušenosti Bon prix

Libí se mi nějaké letní věci, trika, tuniky a sandále v Bon prix.
Zajímá mě, jaké máte zkušenosti s touto zasílací firmou? Jaká je kvalita věcí? A případně jaká je reklamace?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8499
15.2.10 19:55

Ahojky, tak já bohužel musím říct, že co jsem si kdy objednala, tak mě dost zklamalo :-(
Všechno vypadalo daleko lépe nafocené a i materiál mě zrovna nenadchl. Poslední objednávku svetru za 600 jsem vrátila, protože to co mi přišlo se snad ani svetrem nazvat nedalo :cert:

Tak za sebe bohužel nedoporučuju :oops: A jsem zvědavá, jestli se najde někdo kdo byl na 100% spokojený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
15.2.10 20:01

já zatím objednávala jen jednou - před cca 3týdny - přišla deka (moc příjemný materiál, ale myslím, že moc dlouho nevydrží ale za 200,co bych chtěla :D no uvidíme)

Pak jsem obědnala trička pro neteř a dvě pro sebe, celkem spokojenost, jedno jsem ale vrátila kvůli blbýmu střihu - kdy stojím rovně tak dobrý ale jak trochu ohnu záda/ramena tak je mi vidět až do krku :lol: takže suma sumárum - že bych byla odvázaná to ne, ale vyloženě špatný to taky není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
15.2.10 20:07

Tak já bohužel taky špatné zkušennosti. Objednala jsem si tam asi 2× a vždycky mi přišly strašné hadry!!Nafocené to vypadá opravdu krásně, ale skutečnost je jiná :nevim: Toť můj pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
15.2.10 20:14

Ahoj, tak já jsem si objednávala 2× a musím říct, že jsem vždy byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.10 20:15

Ahojky, objednávala jsem si dřív pravidelně, ale před 2 lety přestaly odpovídat velikosti, aušusový materiál, špatné střihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.2.10 20:57

Ahoj, ja si objednavam, ale vetsinou toho tak pul vracim. Bud jsou spatne strihy, nebo je mi to velke, moje bezna velikost je 38, ale u nich mam 36. Ale treba manzelovi jsem objednala pyzama, je z nich nadsen, moc prijemna bavlna. S vracenim absolutne zadny problem, penize mi prijdou celkem rychle. Ale pridavam se k ostatnim, ze nafocene to vypada vetsinou opravdu lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.2.10 21:09

Potvrzuji, ze v katalogu to vypada uzasne, ve skutecnosti nic moc, ale zkusila jsem to jen 2-3×, treba jsem zrovna nemela stesti. Materialy mne taky bohuzel nenadchly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.2.10 21:27

Já několikrát objednala a zatím si nemůžu stěžovat. Na těch modelkách to vypadá tedy rozhodně líp než na mě - boubelce. Objednávala jsem kalhotky, tričko a tuniku, vestu (barva u vesty byla jiná než na obrázku, což mě překvapilo)… ale jinak bych řekla, že mi skoro všechno sedělo. Sice není spokojenost na 100 %, ale zase některé věci tam mají levnější než v Quelle nebo Neckermanu :think:

Jinak tam ráda nakupuji povlečení a prostěradla. To se mi tam moc líbí a našemu pelíšku moc sluší :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
15.2.10 21:29

Také objednávám a jsem smířená s tím, že většinou půlku vracím buď střih, látka, jiná velikost…ale to je vždycky u zásilkového obchodu, když to člověk nevidí na vlastní oči a nepohmatá látku apod.
Ale jsem i spokojená, hlavně z výprodejů :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
15.2.10 21:48

párkrát jsem tam taky nakoupila a potvrzuju, že poslední dobou je to horší. Naposledy jsem kupovala vloni z nějakého toho podzimního katalogu trička a nějaké tepláky, to celkem šlo, ale místo bundy mi přišel prostě hadr, tak jsem vracela … to proběhlo naprosto bez problémů a velice rychle přišly peníze, až jsem byla překvapená. Kolegyně v práci nakupuje snad z každého jejich katalogu a už několikrát vracela, že jí to nevyhovovalo…s vrácením peněz též neměla problém. Takže já už jsem asi vyléčená, nebaví mě balit a znovu lítat na poštu, peníze za poštovné Ti taky nevrátí,,,,, však vyzkoušej jednou, proč ne, uvidíš, třeba budeš mít štěstí. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.2.10 22:34

Já dřív odtud objednávala hodně, byla jsem moc spokojená.Pak se, ale začla zhoršovat kvalita výrobků a tak objednávám už jen minimálně.Párkrát jsem něco vracela.Mám zkušenost, že dělají oblečení větší než je uvedená velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
16.2.10 10:23

Připojuji se k tomu, že často vracím zpátky. Většinou nejsem spokojená s materiálem. Ale je pravda, že ceny jsou o dost lepší, než u jiných katalogů. No ale moc spokojená jsem většinou nebyla. Peníze vrací bez problémů a rychle a pořád mi nabízejí slevy, jako 100% nejnej zákazníkovi, ač jsem několikrát věci vrátila zpět:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
16.2.10 10:24

No tak to jsem fakt zvědavá. Minulý týden jsem si tam objednala pyžamko, na fotce vypadalo senzačně, tak tedy uvidím, co přijde ve skutečnosti :-) Za cca 450 je to trochu podezřelé, dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cunila
16.6.10 14:40

BONPRIX JE PODVOD

Dobrý den, chtěla bych vyjádřit svoji hlubokou nespokojenost v souvislosti s touto společností. Dne 4. dubna jsem si objednala dvoje šaty v jedné objednávce. Dne 23.4. mi přišly jen jedny šaty s dodatkem, že druhý kus bude zaslán do čtyř týdnů. Budou to už dva měsíce a nepřišly jak šaty, tak ani omluvný či informační e-mail. Navíc dodávám, že se zbožím, které mi došlo, nejsem spokojená. Z důvodů k vrácení, které udávají na letáku, bych mohla zaškrtnout snad všechny, především však oblečení vypadá jinak než v katalogu a nevyhovuje mi materiál. Ano, mohla jsem zboží do 4 týdnů zaslat zpět, jenže jsem obal, ve kterém zboží přišlo, roztrhla a až v něm se dočetla, že je třeba vrátit v originálním obale /chytré/. Tudíž jsem čekala, až příjdou druhé šaty, abych ty první mohla vyreklamovat v originálním obale od těch druhých, jenže druhé nepřišly. Když jsem to konzultovala se svými známými, měli obdobné zkušenosti, takže jsem vzala do svého kolektivu šaty, které mi poslali, i fotografii, která byla v katalogu, ať si každý porovná a rozmyslí, než si u BON PRIXu něco objedná. Mě stály 400 Kč a nyní jsou zlevněné na 250 Kč. Podotýkám, že ani to není cena, jíž jsou hodny. Dala jsem si za úkol šířit jejich špatné jméno, ať nikdo jiný neprodělá, jako já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák