Zkušenosti s ajra.cz

33
12.12.11 12:20

zkušenosti s ajra.cz

Zdravím všechny,
prosím, máte někdo zkušenosti s e-shopem dětského outletového zboží ajra.cz? Objednala jsem si tam pro dceru kombinézu, dnes přišla a je jí velká. Tak jsem volala na informace, jestli je možný zboží vrátit nebo vyměnit. Paní byla moc příjemná, říkala, že není problém, jestli chci kombinézu vrátit, ať ji pošlu zpět a na jejich email jim napíšu své číslo účtu spolu s číslem objednávky a oni mi peníze přepošlou.
Jasně, dělá se to tam běžně, ale já už jsem asi zblblá ze všech podvodníků, tak mě teď hlodá, že jim pošlu zboží zpátky a oni nic. A já nebudu mít peníze ani kombinézu.
Tak prosím o info, jestli jste jim někdo už zboží vracel a jestli vše proběhlo v pohodě. Děkuji Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pavlínka1970
18.1.12 08:10

bez problemů

já tam teď měnila oblečení co objednával přítel na peťku a do týdne vyřízeno kompletně, odeslání zboží ode mne i od nich a doručeno. To je tak když chlap objednává oblečení pro dítě a nezná velikosti a myslí si že 128 je na 3 roky :hug:

• Citovat
  • Upravit
470
16.12.12 14:24

Ahoj maminky, taky jsem zrovna koukala dnes na tehle E-schop a chtěla jsem se zeptat zda se jedná o nové uboží či nošené. Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
16.12.12 14:55

E-schop ajra

Zdravím maminky, nakupujete některá v tomto obchůdku? A jaké máte zkušenosti?
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
16.12.12 22:09

@Mefag-r Ahoj ja nenakupuju přímo na ajra.cz, mají ještě jeden obchůdek stormík. cz, mají tam krásné věci, je to sice sekáček, ale věci jako nové a krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák