Zkušenosti s Driclor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1769
30.12.12 22:51

@pate81 ahoj, tak jsem si taky koupila driclor a asi jsem ted stejna cicina jako ty :mrgreen: asi jsem tam toho taky dala moc, pouzivam od ctvrtka a od stredy jsem se neholila, podpazdi me palí a bolí jak blazen, napatlano kilo kremu na prdel a jeste se nemuzu ani oholit jakto bolí a je to rozezrany takže super :mrgreen: zejtra mam prvniho silvestra bez prcka tak jsem chtela bejt koča bez koláču a misto toho nepohnu rukama a jeste tam mam pekný dredy :lol: :lol: no snad aspon nebudu mit ty kolace, kdyz uz jsem si to takhle pekne vytunila a nemuzu si vzit dvuli dredum tílko :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.12.12 23:00

@market.s.87 a jaký máš? já měla to samé u červeného a vyměnila jsem za modrý a už dobrý. Sice není tak silný, ale pořád lepší jak deodorant..Používám ho asi pět let a nemůžu si ho vynachválit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.12.12 23:03

@Denisa313 to ja ani nevim jakej mam, krabku jsem vyhodila a na ty lahvicce je driclor a pod tim jeste nakej napis v cervenym prouzku. takze asi cervenej :mrgreen: me ani jinej v lekarne nenabidla teda :think: jako kdyz jsem si ho dala poprve tak jsem malem zesilela ale vydrzela a druhej den jsem ani nemohla spat jak to palilo a bolelo a dnes jsem si to dala a po 10min. jsem sla do vany protoze jsem myslela ze umru bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.12.12 23:13

@market.s.87 to máš červený, tak zkus modrý, není tak silný..a kdy ses naposledy před použitím holila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.12.12 23:17

@Denisa313 ve stredu vecer a poprve jsem mazala az ve ctvrtek vecer, takze 24hodin po holeni to bylo. no zkusim ten modry, tohle je fakt drastarna, spis se divim ze se me ani nezeptala jakej chci :think: no ja doufam ze se zejtra aspon nebudu potit kdyz uz tak trpim a jeste se nemuzu oholit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
31.12.12 08:28

Já používala Driclor dřív, ale právě jsem taky trpěla bolestí, že jsem z toho nemohla usnout a nakonec šla i umýt, tak jsem ho přestala používat. Pak jsem objevila Everdry http://everdry.cz/index.php a objednala si ho a musím říct, že je super! Neštípe, dávám na den předem oholené podpaží a nepotím se. Je asi dražší, ale vydrží teda hoodně dlouho. Používám ho jen občas, když jdu do společnosti a nechci mít mokré podpaží. Doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
31.12.12 11:37

No, uvidim az se mi to zahojí a zkusim to tedy jen potupkat :mrgreen: no jo, ja razim heslo "čim víc, tím líp " :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.1.13 18:26

Ahoj, já taky stále používám Driclor a jsem max. spokojená. Ale opravdu se řídím letákem! Jsem už ve fázi, kdy mi stačí si ho máznout třeba 1× za měsíc a jsem absolutně bez koláčů :palec: Nedám na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mina69
19.3.13 21:39

Používala jsem Driclor a strašně mě pálila kůže, nedalo se to vydržet. Měla jsem červené podpaží ještě 4 dny po použití, musela jsem použít panthenol. Teď jsem v lékárně objevila Perspirex! Funguje spolehlivě a navíc nedráždí pokožku! Super produkt, už žádná mokrá kola v podaží!

• Citovat
  • Upravit
21848
23.3.14 08:14

Ahoj, kdo to pouzivate, tak kdyz nanesete vecer, davate pak rano po umyti jeste nejakej antiperspirant?? A pokud uz nanasite jen jednou tydne tak ty ostatni dny neco pouzivate?? Prosim v pripade odpovedi o zmineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
23.3.14 08:16

@Krkael Normálka si trochu šplíchnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.3.14 08:22
@Terina89 píše:
@Krkael Normálka si trochu šplíchnu ;)

Takze pro blbouna (me). Vecer jsem namatlala poprve. Zadna reakce, vse ok. Rano jsem umyla a ted muzu striknout? Vecer se umyju a nanesu rano opet umyju a striknu. A pak v te tydenni pauze jen umyvam a strikam?? :mrgreen: mi prijde divny se nenadeodorantovat prave :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
23.3.14 08:23

@Krkael ja si vzdycky neco nanesla pro dobtej pocit a taky uz ze zvyku ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
23.3.14 08:28

@Krkael Jak ráno smyješ, tak se normálně šplíchni :) Prostě dělej to, co dřiv + ten Driclor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.3.14 08:28

@Krkael Muzes pouzit i antiperspirant nebo co chces, ja pouzivam jen normalni deodorant-jen pro vuni, jinak neni nic treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí