Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ja se mazla vcera a uplne v pohode, nic me ani nestipalo, musis jen trosicku, ne velkou vrstvu.
Já ho také používala, ale pálilo to šíleně. Teď mám Perspi guard a uplně v pohodě. Driclor jsem nakonec vyhodila, s tímto se stříknu teď už tak jednou týdně a super
@Lucciaaa vidíš, možná jsem namazala hodně
zkusím zítra míň, díky ![]()
@pate81 píše:
Ahoj.Koupila sem si Driclor a doufala že tím vyřeším problém s pocením.
Po prvním nanesení to trochu pálilo a svědilo,ale ještě dobrý.
Má někdo taky tuhle zkušenost?
Včera sem si ho nanesla podruhý a bylo to šílený.
Pálení svědění,úplně mě to v noci budilo.
Ted ráno mám v podpaží úplně rozleptané rudé koláče a děsně to bolí.
Má cenu to zkoušet dál?
mě teda vůbec nic…žádný pálení a to jsem se předtím holila atd…
@pvmr neni zac
. Ja si dycky natocim tu kulicku, aby byla mokra ajen potupam
Když to máš podrážděné po holení nebo není úplně suché, tak pak to pálí a jak tu psal, stačí trošku. Já ho používala asi před 6 lety a od té doby jsem se úplně přestala potit v podpaží.
@Lucciaaa píše:
@pvmr neni zac. Ja si dycky natocim tu kulicku, aby byla mokra ajen potupam
zítra vyzkouším poťupat ![]()
Driclor nemůžu kvůli svědění, ale zkoušela jsem tu rexonu maximum protection. Maže se taky na noc a může se i přes den a teda musím říct, že je taky dobrá. Zatím působí úžasně ![]()
Mě šíleně pálilo a svědilo podpaží 3. a 4. den používání… fakt extrém, až jsem z toho nemohla usnout
kůže úplně popálená, seschlá… myslím, že jsem toho dávala zbytečně moc, a taky každý den je fakt často… teď mažu už 1 týdně a super.. chce to fakt jen trochu ![]()
@SussieS Přesně to jsem měla taky. První dva dny to ještě šlo a pak peklo. V noci mě budilo šílené pálení a ráno kůže jakoby popálená ![]()
@Alex Adrian Nejdřív jsem si říkala, že to budou vyhozené peníze, ale naštěstí dobré. Když nesnesu ten driclore, tak aspoň nějaká záchrana…
@SussieS mě to svědilo první dva dny, já toho fakt asi dávala hodně, ale včera jsem poslechla @Lucciaaa a jen poťupala a paráda
A co se týká působení, tak na mě teda zabral, včera jsem neměla na triku ani malinké kolečko potu ![]()
Ahoj, omlouvám se, jestli už to tu padlo. Nečetla jsem celou diskuzi. Základ je vysušit pokožku, papírové ubrousky a sušit, sušit a pak nejlépe ještě matující papírky, nebo hedvábný papír, to je jedno. Skoro ruku do ohně bych dala za to, že Tě to štípat nebude. Já, když jsem si poprvé dávála Driclor na čelo, aniž bych si na něj předtím přiložila papírový ubrousek, štípalo to jako blázen a okamžitě jsem se musela jít umýt. A to jsem to čelo neměla mokré, pochopitelně, jen mám mastnější T-zónu a to bylo něco..
Od doby, co ‚suším‘ je to v pohodě.
Jak prosím používat Driclor při pocení v oblasti hlavy, zyd??Moc vám děkuji ![]()