Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Lumat Mě to trochu svědí, jinak žádná reakce.
Ale když jsem ho použvala kdysi, tak po 3 namazání jsem musela přestat, protože to šíleně štípalo a mohla jsem se udrbat. Přišel mi nějak agresivnější, nebo že bych po porodech měla trochu snížený práh bolesti
![]()
A nezkousely jste asi před rokem něco podobného zacla dělat rexona a dove ke koupimv drogerce, ale musí se mazat každý večer…zajímalo by mne zda to ma taky účinek ani kapku, i kdyby cely den… ![]()
Nebude to asi taky drijak ![]()
@Alex Adrian píše:
@Lumat Mě to trochu svědí, jinak žádná reakce.
Ale když jsem ho použvala kdysi, tak po 3 namazání jsem musela přestat, protože to šíleně štípalo a mohla jsem se udrbat. Přišel mi nějak agresivnější, nebo že bych po porodech měla trochu snížený práh bolesti![]()
@lucynka25 Ještě něco podobného dělá také Excipial - jmenuje se DeoForte. Ale zkušenost nemám
Jen vím, že to také není tak „drastické“ jako Driclor ![]()
Ten deoforte od excipialu jsem zkousela a naprosto bez ucinku. Byl to takovy jakoby krem a na me to teda nepusobilo…
@Pherenike píše:
@lucynka25 Ještě něco podobného dělá také Excipial - jmenuje se DeoForte. Ale zkušenost nemámJen vím, že to také není tak „drastické“ jako Driclor
Nad tou rexonou jsem uz taky premyslela, ale bojim se, ze to budou jen vyhozene penize…
@lucynka25 píše:
A nezkousely jste asi před rokem něco podobného zacla dělat rexona a dove ke koupimv drogerce, ale musí se mazat každý večer…zajímalo by mne zda to ma taky účinek ani kapku, i kdyby cely den…
Nebude to asi taky drijak
Ja dricolor na nohy a fakt supr trpela jsem na studenej pot a ted nic po jednom maznuti
@pvmr mě poslední dobou taky, kupodivu to začlo až po porodu! Takže se máznu tak jednou za 14dnů, kdy mám náladu nespat a škrábat se a převalovat. ![]()
@kve-tinka tak já jsem po porodu hodně dlouho, tak u mě to tím nejspíš nebude
Ještě včera to tak nějak šlo vydržet, ale dneska
a to nemám ani čerstvě po holení ![]()
@pvmr a mas podpazi uplne suche? Ja niekedy ked som sa dobre nevysusila, tak som tiez trpela..
@Eulalia píše:
@pvmr a mas podpazi uplne suche? Ja niekedy ked som sa dobre nevysusila, tak som tiez trpela..
ano měla jsem