Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Krkael Já to používám asi půl roku a jsem na to závislá
Není nic lepšího, než zvednout ruce v barevným tričku a nemít tam koláče
![]()
@Terina89 píše:
@Krkael Já to používám asi půl roku a jsem na to závisláNení nic lepšího, než zvednout ruce v barevným tričku a nemít tam koláče
![]()
Jsem rada ze to pomaha…
ja vcera zkusila prvne pac jsem ted mela stresovy obdobi a to byla hruza
tak snad zabere!!!
@Krkael Určitě
Když to zabralo mě, která měla pět minut po vykoupání a našplícháni deodorantu mokrá kola, tak každýmu normálnímu 100% Už jsem se nepotila po 3. nanesení ![]()
@Terina89 píše:
@Krkael UrčitěKdyž to zabralo mě, která měla pět minut po vykoupání a našplícháni deodorantu mokrá kola, tak každýmu normálnímu 100% Už jsem se nepotila po 3. nanesení
Tak to je super
ja mam jedny krasny letni bezovy saty. A to byla teda hruza. Mohla jsem byt nastrikana kdecim a hruza ![]()
Holky a nemate problem s podrazdenou kuzi? Me to teda po naneseni pali a mam pak podrazdenou kuzi…
@Krkael já pouzivam-ted teda v tehu radši ne, ale pak zase zacnu..nic lepšího neni ![]()
Večer se sním trošku potru, ze začátku to desne svedilo…postupem času už ne, rano umyji vodou a jdu jen tak už dal nic a funguje, ze začátku se myslím pouziva týden každý večer a pak me stačilo tak 1×tydne,1ks mám tak na rok
takže se to i finančně vyplatí, vim, ze se na to nemá nějak holit, ale to je vše napsané v letacku myslím, já se neholim, pac mi nic neroste ve skoro 26
takže s tím nevím.. ![]()
@Lumat u me šlo o zvyk a nevím jak je to s oholenim v podpaží…
@Krkael Jak píšou holky… Večer dát Driclor, ráno umýt a dál používat deo co jsi zvyklá.
Taky jsem si ho nedávno zase koupila, před lety jsem s ním měla dobrou zkušenost ![]()
Teď jsem namazala 5 večerů a dalších 14 dní jsem byla celý den krásně suchá, pak stačilo máznou 2× za sebou…
Konečně si připadám jako člověk a ne zpoceňour
![]()
Ja prave kdyz jsem to zkousela, tak jsem se ani neholila…
@lucynka25 píše:
@Lumat u me šlo o zvyk a nevím jak je to s oholenim v podpaží…
@Lumat Mě to trochu svědí, jinak žádná reakce.
Ale když jsem ho použvala kdysi, tak po 3 namazání jsem musela přestat, protože to šíleně štípalo a mohla jsem se udrbat. Přišel mi nějak agresivnější, nebo že bych po porodech měla trochu snížený práh bolesti
![]()