Zkušenosti s Driclor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jarňátko
22.4.11 09:23

ahoj holky, taky se podělím o svojí zkušenost. Ze záčátku mi driclor pomohl, opravdu stačilo jen jednou namazat a cca pů týdne jsem se vůbec nepotila. ALE! tohle vydrželo tak 3 týdny, poté přestal driclor úplně fungovat, dnes se s tím mohu mazat třeba 2× denně a potím se pořád, vůbec už to nepomáhá. takže si od toho moc neslibujte..
zde vám posílám odkaz na diskuzi, co tady nedávno byla. nejsem jediná, na koho nefunguje, a jak píšu…prvních 14 dní až 3 týdny super, opravdu to pocení omezilo, ale dnes už to vůbec nezabírá…tak si nedělejte na nadějě…
 https://www.emimino.cz/…nguje-65271/

• Citovat
  • Upravit
jarňátko
22.4.11 09:26

jo a ještě bych napsala jen to, že vzhledem k tomu, že ve složení je hliník, tak bych si na to dala pozor, pro tělo to asi není zrovna nejlepší látka

• Citovat
  • Upravit
283
22.4.11 09:36

Jarňátko, tak za prvé, asi jsi světlá výjimka, na kterou to nepůsobí a za druhé, ano, obsahuje to hliník, je to opravdu driák, ale to všechny antiperspiranty, které se patlají pod paži, obsahují hliník :-) . Já Driclor používám už asi třetí rok a na mě teda zabírá 100%. Pro mě je to snad nejlepší vynález, vždy jsem měla hrozné koláče pod pažema, nenosila jsem nic jiného než černou a bílou. Teď si můžu obléct cokoli. Stačí fakt nanést trošičku, na suchou a neholenou kůži a pak nemusím nanášet třeba 14 dní i dýl. Na mě teda zabírá a nic mě nepálí. :palec:
V těhotenství a při kojení jsem to ale nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.4.11 10:09

Ahoj holky tak já jsem ho používala taky a bylo to super!! pálení a svědění je normální. Jinak já jsem ho používala tři roky a poté jsem ho vysadila kvůli těhotenství a můžu říct, že už ho dva roky nepoužívam a jsem v pohdoě bez nadměrného pocení :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.4.11 10:57

ahoj, tak já ho zkoušela asi před 3 rokama…taky občas pálilo a svědilo, ale to je asi normální. první měsíc super (bez pocení), ale po měsíci se účinek nějak vytratil a potila sem se dál :cry: teď se akorát chystám do lékárny, že si ho koupim a zkusim to znovu, jestli to tentokrát zabere :-? už mě nebaví nosit pořád jenom černý trika a tílka, chce to změnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarňátko
22.4.11 12:38

Verčo, světlá výjimka rozhodně nejsem, je nás víc komu driclor nepomohl. Jen v tom odkazu co jsem ti poslala jsou 4 pisatelky, kterým též nepomohl a když zapátráš na netu najdeš mnohem víc lidí, na které fungoval taky jen ze začátku. A jak píšu, driclor opravdu zpočátku fungoval, ale teď už vůbec, a to ho používám přesně podle návodu a mažu se s ním každý den, někdy i 2×. A už jsem zkoušela ho i na měsíc vysadit a pak zkusit znova, ale jak píšu, teď už vůbec nepomáhá. takže ono těch nespokojených lidí je mnohem víc. A co se týče toho hliníku - ano i v jiných perspirantech je obsažen, ale tady v dricloru je toho množství mnohonásobně víc (právě proto aby fungoval), takže pro tělo to zrovna moc zdravé není. Víš, on ten důvod proč se lidé potí má svůj význam, takže bránit tomu takhle drastickým způsobem je docela hazard. To ale neznamená, že jsem zastáncem pocení, také mi vadí a je mi dost nepříjemný :-)

• Citovat
  • Upravit
283
22.4.11 13:01
jarňátko píše:
Verčo, světlá výjimka rozhodně nejsem, je nás víc komu driclor nepomohl. Jen v tom odkazu co jsem ti poslala jsou 4 pisatelky, kterým též nepomohl a když zapátráš na netu najdeš mnohem víc lidí, na které fungoval taky jen ze začátku. A jak píšu, driclor opravdu zpočátku fungoval, ale teď už vůbec, a to ho používám přesně podle návodu a mažu se s ním každý den, někdy i 2×. A už jsem zkoušela ho i na měsíc vysadit a pak zkusit znova, ale jak píšu, teď už vůbec nepomáhá. takže ono těch nespokojených lidí je mnohem víc. A co se týče toho hliníku - ano i v jiných perspirantech je obsažen, ale tady v dricloru je toho množství mnohonásobně víc (právě proto aby fungoval), takže pro tělo to zrovna moc zdravé není. Víš, on ten důvod proč se lidé potí má svůj význam, takže bránit tomu takhle drastickým způsobem je docela hazard. To ale neznamená, že jsem zastáncem pocení, také mi vadí a je mi dost nepříjemný :-)

Jj souhlasím, je to driák a člověk nějak pot vylučovat musí. Ale člověk se nepotí jen pod paží :-) A je každého věc, jestli se bude potit nebo zkusí driák. Já jsem se pro něj rozhodla a jsem moc spokojená. Pročetla jsem snad všechny možné diskuze o Dricloru, včetně toho, jestli ti, co ho používají léta, nemají náhodou nějaké zdrav. potíže. Nic zlého jsem se nedočetla, určitě to zdraví nepřidává, ale taky nebylo nic prokázaného. Pokud tobě nepomáhá, budeš asi muset zkusit něco jiného. Mě se prostě osvědčil a používám ho přes jaro a léto, říkám, minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
22.4.11 21:35

Ahoj, já jsem se také ze začátku po dricloru nepotila, ale teď (asi po 3 měsících použávní) už na mě přestal účinkovat. Začalo mě to strašně svědit a někdy i pálit. Dnes jsem zase přišla domu s koláčema:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
20.5.11 21:56

tak já mám zkušenosti jen dobré, napoprvé jsem sice taky „přestřelila“ a namatlala jsem moc, ale teď už si dávám pozor, takže když začínám s „kůrou“ aplikuju opravdu zlehka a jen hlavně dávat bacha, aby se to nedostalo na jemnou kůži kolem podpaží.

Pro mě je to super vynález, v létě neznám, co jsou propocené halenky a mám svatej klid. :palec:

• Citovat
  • Upravit
29
9.6.11 09:28

Ahoj holky měla bych dotaz…nadměrně se potím a teď při kojení obvzlá´šť hodně,cítím se hrozně když sotva vyjdu na procházku,jsem úplně propocená je to hrozné,chodím jen v tmavém oblečení nebo popř.bílém,ale už i na těchto barvách je to vidět.Připadám si hrozně…myslíte že bych mohla během kojení Driclor používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.6.11 10:07
zuza86 píše:
Ahoj holky měla bych dotaz…nadměrně se potím a teď při kojení obvzlá´šť hodně,cítím se hrozně když sotva vyjdu na procházku,jsem úplně propocená je to hrozné,chodím jen v tmavém oblečení nebo popř.bílém,ale už i na těchto barvách je to vidět.Připadám si hrozně…myslíte že bych mohla během kojení Driclor používat?

Ahoj Zuzi, během kojení jsem to raději nepoužívala, asi se to může dostat přes žlázy do mlíka, ale nejsem odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivana459
18.3.12 20:37

ISTY PROBLEM

Ahojte.. tiež mám taký istý problém. Akurát,že s DRICLOROM som bola asi rok spokojná.. Zaberal mi okamžite, časom som ho už ani nemusela použiť a potenie nikde… No predsa sa mi potenie vrátilo, a teraz sa potím tak hrozne ako pred jeho používaním. Tak som si minule povedala, že je čas si začať DRICLOR nanášať znova.Nanášam týždeň a NIČ. Potila som sa stále rovnako. Tak to nechápem, po lehote nieje, takže neviem prečo mi neúčinkuje keď som si od neho dala asi rok pauzu. Teraz sa potím ako predtým a je mi smutno za časmi keď som ho používala, a mohla som si obliecť čokoľvek!!!!

• Citovat
  • Upravit
2028
18.3.12 23:56

A co vyzkoušet Everdey? :nevim: Je to asi skoro to samé. Já teda nemám osobní zkušenost, znám to jen z doslechu. Ale jak je možné, že už tamten nefunguje, to je mi záhadou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.3.12 11:28

Ahojky,tak mě Driclor zabral perfektně.A to jsem teda extrém,měla jsem propocené triko i v zimě…
V těhotenství jsem raději nepoužívala,ale mám pocit že jsem někde vyčetla že v pokročilejším stádiu těhotenství se používat může.Nejsem si tím ale 100% jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dakotka
28.4.12 14:03

Driclor a dlaně

Ahoj holky,používám Driclor asi 3. den a v podpaží s ním jsem naprosto spokojená, ale chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s rucema. Hrozně mě to trápí, že se mi potí dlaně, četla jsem, že i na dlaně driclor pomahá, ale já zatím žádně výsledky nevidím.. :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml