Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj.
Koupila sem si Driclor a doufala že tím vyřeším problém s pocením.
Po prvním nanesení to trochu pálilo a svědilo,ale ještě dobrý.
Včera sem si ho nanesla podruhý a bylo to šílený.
Pálení svědění,úplně mě to v noci budilo.
Ted ráno mám v podpaží úplně rozleptané rudé koláče a děsně to bolí.
Má někdo taky tuhle zkušenost?
Má cenu to zkoušet dál?
ahoj,
já ho používám taky, ale je to teda driák, co?
já ale jen lehce jednou přejedu v podpaží. Ne několikrát, to by mi asi vyžralo kůži. Takže opatrně!
Hlavně to nedávej na čersvě oholenou kůži. To je teprv peklo ![]()
používám ho minimálně a jsem moc spokojená…
Ahojky,
ja mam jen dobre zkusenosti, ale me stacilo si to dat jednou vecer a jak pises trosku to svedilo, stipalo…rano jsem to oplachla a vydrzela sem se nepotit snad mesic a pak to zopakovala…ted si to davam opravdu jednou za nejaky tri mesice…
Aha,ono stačí přejet jednou,tak já jak blbka to poctivě namatlala několikrát ![]()
Tak to nechám zahojit a zkusím to znovu.
Ono teda není potřeba to vydržet ten týden?
Já ho taky úspěšně používám. Někdy trochu pálí, ale jinak dobrý, účinek zaručený.
já jej taky používám léta a to vždy nárazově, třeba jen 3 dny po sobě pak měsíce nic ![]()
omezení je dobře popsáno v letáku, já to tedy dodržuji.
předem jsem v diskuzích vyčetla, že to děsně pálí, tak vždy jen ´TUPKÁM… a nepálí to nikdy, max. trošku ![]()
takže nanášet spíše méně ![]()
pate81 píše:
Aha,ono stačí přejet jednou,tak já jak blbka to poctivě namatlala několikrát![]()
Tak to nechám zahojit a zkusím to znovu.
Ono teda není potřeba to vydržet ten týden?
U me to potreba nebylo…pamatuji si to, ze v tom navodu to tam tak je napsany, ze cely tyden, ale me to opravdu stacilo jen jeden vecer, nebo vlastne poprve dva vecery po sobe, pak uz me to taky bylo dost neprijemny…a uz to zapusobilo nastesti tak, ze jsem to opravdu nepotrebovala, zase az za nejakej delsi cas…
Já to ráno myju a ani sem se neholila,tak nechápu,že mám tak hroznou reakci,asi sem toho dávala moc,jako klasickej podpažďák.
Zkusím to přejíždět jen jednou,ale až se mi to zahojí.
Měly by ste mě vidět,podpaží namatlaný krémem na zadek,píšu s rukama od sebe,no kočka ![]()
ja pouzivala cca ten tyden ale pak dlouuuuho klid- hlavne fakt jen potukat treba nebo jen jednou prejet, pak uz nic nedelat aby se nezapojovaly do cinnosti potne zlazy, a nechat uschnout- takze ja namazu - malicko- dam ruce za hlavu a spim ![]()
jás tím taky problémy neměla, max. to trošku zapálilo, ale jako nic dramatického. Já se teda potím strašně moc, takže já ten týden dodržela a pak myslím ob den…no já bych se v takových přípravcích musela asi koupat celá ![]()
holky můžu se prosím zeptat,kde se to dá koupit a kolik to tak stojí??hrooozně trpím na pocení a z těch koláčů v podpaží sem už zoufalá!!děkuju moc ![]()
Děkuju moc holky,jste zlaté!!si tam dneska ještě skočím.a ještě menší dotaz,může sep oužívat i v těhotenství nebo to nemá žádný vliv?