Zkušenosti s klenottv.cz

2
16.6.16 15:13

Zkusenosti s klenottv.cz

Dobry den devcata :)
Chtela bych se zeptat, nemate nektera zkusenosti s touto spolecnosti? Na tv Barandov maji porad, kde nabizi sperky (krasne sperky a za dobrou cenu). To same i na jejich strankach.
Ale k veci: minuly mesic 17.5 jsem si na jejich strankach obj. sperky. cena u nich byla 25Kc.. Nez jsem jsem je objednavala par dni pred potvrzenim obj.jsem stranky navstevovala a porad to meli za tuto cenu tak js si rekla super to chci :). Hned po odeslani obj. mi dosel potvrzujici email, ze obj.je potvrzena a mam ocekavat kazdym dnem doruceni zasilky. kdyz jsem psala email, telefonovala, kde to vazne…vzdy mi bylo odepsano, ze obj.bude dorucena kazdym dnem.
Dnes mi telefonovali z Madarska, ze mi nemuzou zbozi dorucit, jelikoz popletli cenu a ze to stornuji. Poradte co by jste udelali vy? Jde mi o to, ze po mesici si vzpomenou, ze nekde udelali chybu v cene a zbozi neposlou. Jde mi o to jestli se nekdo uz setkal s podobnou situaci a jak to resil! Dekuji za odpovedi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2205
16.6.16 15:30

Nesetkala jsem se s tím, ale hrozně by mě zajímalo jak tento podvod funguje :think: třeba nám to tu někdo osvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.6.16 21:22

Snad jo :)
Prave me zajima jestli nekdo zkusenost ma :)
Nereknu, kdyby mi napsali hned, nebo rekneme do 2 dnu, ze se stala chyba v cene…to bych pochopila a rekla bych si fajn, ale po mesici? to je docela dlouha doba… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.7.16 16:28

Ahoj děvčata jsme 4 sourozenci a rodiče nám chtěly udělat radost a nakoupit nám za výborný peníze nějakou drobnost tak koupily prstýnky a náušnice a ČERNÁ TO je to prostě smejt ve zlatnictví řekly že to je bižuterie… Prostě je to podvod protože aby prstýnek ze 3500 slevněný sice na 500kc cernal je blbost!!!Rodiče za to nechaly dost peněz sa Nemluvím o to. Že mi i přítel objednal set sa určitě bude černat a jelikož jsme do toho celá rodina dala dost peněz možná budeme podávat trestný oznámení. Děvčata tak opatrně před takovými blbama… Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
27.7.16 16:45

@Kykous to co říkáš je falešný obvinění! Oni netvrdí, že je to zlato nebo stříbro!! Ale pouze, že jde o vrchní úpravu - pozlaceni a tudíž je to jen lepší bižuterie ;) nevidím na tom nic blbyho…a ta jako původní cena? No tak to je jen klasický reklamní tah ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.7.16 16:49

Jako sorry ale nedokážu pochopit jak na to může někdo skočit :lol: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.7.16 16:50

Já bych ani nevěřila, že v tom budou zasazený pravý Swarovski, neodpovídá tomu ani cena a hlavně pochybuju, že k tomu bude certifikát, co jsem dostala u nich v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
27.7.16 16:50

No seriozně to teda vůbec nepůsobí. Lepší koupit šperky jinde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.7.16 16:56

@GraceM Jenže tohle se špatně vysvětluje starším lidem :) znám to z domova, kdy naše babi nikam nechodila a pomalu skoupila celej Bonprix, jen aby nám něco koupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
27.7.16 17:43

Jen jsem chtěla někomu poradit když by přemýšlel o koupi tak soory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.16 12:34

Taky jsem podlehla a koupila si pár výrobků z Klenottv, hlavně pro vnučku a jsem velice spokojená, i když jsem dost dlouho přemýšlela o cenách, ale zkusila jsem to. Protože jsem nikdy nemohla nosit klasickou bižuterii, vždy mi po mí otekly uši, ale tato je kvalitně pozlacená tak mi to nevadí. A co se týče Svárovských krystalů, tak to posílají i s certifikátem. Jen by se neměli dostat do styku s vodou, stačí si jen přečíst návod na ošetřování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.16 13:47

kvalita ucházející ale reklamace býda!

Zdravím všechny maniačky šperků:-) Ano taky jsem podlehla ale hned při první koupi setu řetízek s prstýnkem jsem měla problém, že prstýnek byl velký. Tak jsem ho podle podmínek zaslala přes vyplněný formulář na reklamaci (z jejich stránek) zpět a čekala na výměnu. po 2 týdnech jsem volala zdali jim to přišlo. Ale jelikož se tam člověk skoro nedovolá, tak jsem zanechala na záznamníku údaje aby mi zavolali zpět. Asi po 2 dnech se stalo a paní mi řekla, že nejdříve to má na stole po 3 týdnech. Dobře tedy čekám dál. Po měsíci volám opět a dozvím se, že produkt už není na kladě, že mi pošlou peníze, tak jsem jim nadiktovala č. účtu a bylo mi řečeno, že do měsíce to tam budu mít. Po dvou měsících volám znova a pán mi řekne, že vůbec předchozí komunikace není evidovaná ani č. účtu. Tak už pána žádám aby si údaj zaznamenal a bylo mi opět řečeno že mi peníze pošlou do příštího úterý. Co myslíte? Opět nic!! Řeším to už od 10.6. a 22.8.2016 ještě nemám ani zpoží ani peníze. Nevím v čem je problém, jelikož mezi tímto prvním objednaném zboží jsem si zakoupila asi 3× a vše bylo v pořádku. Prostě jejich reklamace vázne!!! Takže pokud neobjednáte na poprvé správně už máte smůlu! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.9.16 09:13

Ahoj holky myslím si že to nakupují tady za par dolarů a pak draho prodávají u nás…Ale to je jen moje domněnka ale vypadá to tak…uvažuji že si něco objednám a i když to nebude třeba bůh vík jak kvalitní tak vzhledem k těm cenám mě to nebude tak štvát jako bych to koupila na klenottv.cz :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.9.16 09:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.9.16 12:00
@Hanusinkas píše:
Zdravím všechny maniačky šperků:-) Ano taky jsem podlehla ale hned při první koupi setu řetízek s prstýnkem jsem měla problém, že prstýnek byl velký. Tak jsem ho podle podmínek zaslala přes vyplněný formulář na reklamaci (z jejich stránek) zpět a čekala na výměnu. po 2 týdnech jsem volala zdali jim to přišlo. Ale jelikož se tam člověk skoro nedovolá, tak jsem zanechala na záznamníku údaje aby mi zavolali zpět. Asi po 2 dnech se stalo a paní mi řekla, že nejdříve to má na stole po 3 týdnech. Dobře tedy čekám dál. Po měsíci volám opět a dozvím se, že produkt už není na kladě, že mi pošlou peníze, tak jsem jim nadiktovala č. účtu a bylo mi řečeno, že do měsíce to tam budu mít. Po dvou měsících volám znova a pán mi řekne, že vůbec předchozí komunikace není evidovaná ani č. účtu. Tak už pána žádám aby si údaj zaznamenal a bylo mi opět řečeno že mi peníze pošlou do příštího úterý. Co myslíte? Opět nic!! Řeším to už od 10.6. a 22.8.2016 ještě nemám ani zpoží ani peníze. Nevím v čem je problém, jelikož mezi tímto prvním objednaném zboží jsem si zakoupila asi 3× a vše bylo v pořádku. Prostě jejich reklamace vázne!!! Takže pokud neobjednáte na poprvé správně už máte smůlu! :,(

mám stejné zkušenosti jako vy, též jsem vrátila koupené zboží a dodnes nemám peníze, jen chci říct,,dejte jsi pozor lidičky, jsou to ŠMEJDI jak zboží, tak i prodejci,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák