Zkušenosti s kočárkem Jane slalom pro a Peg perego

105
26.2.14 20:28

Zkušenosti s kočárkem Jane slalom pro a Peg perego

Maminky, stále se rozhoduji o koupi kočárku Jane slalom pro nebo Peg perego GT3. Máte některá zkušenost s oběma, že by jste mi poradila? :)
Ráda bych si je vyzkoušela sama někde v prodejně, ale v kraji kde bydlíme prostě tyto kočárky nejsou…

Děkuji za případné dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1135
26.2.14 20:39

Ja mam Jane slalom pro reverse a jsem maximalne spokojena, je takovy pevny a lehce se tlaci hlavne je super na vesnici na horsi teren. Ten reverse je, ze si muzes prcka ve sportaku otocit aby koukal na tebe nebo ven, kdyby jsi nevedela. Jedina nevyhoda je, ze je docela tezky a taky jestli ho chces vozit v aute tak zabere dost mista. Korbicku mam matrix a ta je fajn, ze si muzes prcka polohovat( mala mi v kocarku rvala uz od narozeni, pokud nevidela ven a takhle mela pocit, ze je v autosedacce a byl klid, a hned jak usnula dala jsem ji na lezato. Matrix je dost tezky, takze doporucuji i jine vajicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
26.2.14 20:51

Jane Slalom Pro mam ja a PP GT3 kamaradka. Peg je takovy „korab“, je mnohem vetsi, tezsi a hur se sklada do auta. Designove je ale hezci a prijde mi, ze i lepsi do terenu. Pro mne je dulezitejsi vaha a skladnost, takze ja bych Peg nechtela. Ale zalezi, co od kocarku potrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.2.14 20:54

Měla jsem oba. Jane, lehoučké, skladné, Perego - pohodlné, stabilnější, větší koš, lepší do terénu, ale těžké a neskladné. Takže jsem jezdila s Peregem, do auta nebo do MHD jsem vozila v golfkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.2.14 20:57

Měla jsem oba a i reverse, za mě buď PP nebo reverse, jané mělo malý košík a blbou boudu, je fakt, že bylo lehčí. Nejlepší byl ale BJ elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.2.14 21:00

Já mam jane slalom pro. je fakt, že tam je malej koš ale dá se zakoupit větší. jinak je opravdu lehky a velký, takže se tam vejde i 3letý. na tu stříšku se dá koupit i sluneční clona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.2.14 21:05

Taky máme Jané slalom pro a spokojenost je lehkej dobře se ovládá. Teď jsem ale nedávno někde četla, že ho letos nahradí jinej typ. Bude to čtyřkolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.2.14 21:07

@k.a.c.k.a.1 V čem je pro Vás BJ lepší? Více lidí mi jej doporučuje.. Ale nevím, v něčem se mi nezamlouvá… Ale to soudím „zatím“ jen podle internetu.. Nikoho s tímto kočárkem neznám a fyzicky jsem si ho taky neohmatala.. Takže budu ráda za nějaký názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.2.14 21:25

@Ludos ve všem..-) Ne opravdu jízdní vlastnosti jsou nesrovnatelné, je to jako trabant a limuzína. Koleje, výmoly, pole les, ano to zvládl i PP i jané, (stabilita ohromná) ale elite to jede jako v bavlnce. Bouda je úžasná, a celkové propracování a promyšlenost každého detailu je super, košík je velmi prostorný, asi i větší než u Pp, jen nevypadá. jediné, co mi chybělo byla ta ruční brzda, ale i tu už prý letošní modely mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.2.14 21:29

@k.a.c.k.a.1 Jo, jo, už mají.. Jen to designové provedení už není tak hezké, jak bývaly starší ročníky. Tak děkuji moc. Určitě budu i tuto variantu zvažovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.2.14 21:35

@k.a.c.k.a.1 Ještě jedna věc mě napadá.. jaké jsou kolečka?? Ony asi nejsou nafukovací, co? Opět soudím podle obrázku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.2.14 21:37

Nejsou nafukovací, ale ani pěnová, jsou plněná gelem a jsou naprosto super, lepší než nafukovačky, jen se nedají píchnout. Já ho tahala po takovém strništi, myslela jsem že to nedá a super..-) Myslím, že ta kola mají velký podíl na komfortu té jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.2.14 21:46

@k.a.c.k.a.1 Děkuji :) teď ještě najit prodejnu, kde si ho ohmatám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí