Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda neměla přímo tenhle typ, ale Acer Aspire jsem měla, ale už bych do toho nešla…prostě si radši připlatím, ale chci, aby mi noťas něco vydržel
![]()
Asi budu výjimka, ale acer už mám skoro 7 let a pořád funguje. Sice už to není žádný zázrak, ale po tak dlouhý době se není čemu divit. Jednou byl na reklamaci. Přežil téměř bez úhony i moje děsný zacházení a prolití colou (umřely jenom 2 písmena na klávesnici).
Acer sám o sobě není kvalitní značka, ale neznamená to, že jsi nenajde svoje zájemce.
Jeden Acer máme 8 let a jsme spokojení. Je to Extensa 5220.
Do značky Acer bych celkově nešla, jsou sice za lidové ceny, ale děsně poruchové. Tím ale netvrdím, že se nemůže stát, že budeš mít štěstí a narazíš na bezporuchový kus.
Ale houby! Acer mám druhý kus - první byl mininotebook - co ten toho zvládnul a nacestoval - a teď mám třetím rokem Aspire - pětkovou řadu a jsem spokojena. Rychlý noťas s velkou výdrží, skvělým softwarovým vybavením, obrovskou pamětí /stahuji si celé učebnice a skripta na vysokou/, super rozlišením. A taky s ním nezacházím v rukavičkách - dokonce jsem na něj šlápla plnou vahou - a vydržel. To synovi jsme koupili Toshibu se špičkovým vybavení na hraní her - o pár slušných tisíc dražší než můj Acer - a během prvního půlroku již byla v opravě a teď po roce musím koupit novou baterii. Ono se totiž jednotlivé komponenty vyrábí v jedné továrně a pak si to různé firmy kupují, kompletují a máznou na to svoji značku. Stejně jako s autama.
Takže za mne - ACER - ano. Solidní noťas za slušnou cenu. Profík s velkými nároky na grafiku, zvukovou kartu atd., ať sáhne holt jinde.
My meli dva acery v rodine a jsou to docela drzaky, segra ho ma uz patym rokem, manzel taky nejak tak, jako uz tezce dejcha starik, ale oproti memu dellu se to neda srovnavat. Ten je z nich nejmladsi a uz skoro pred rokem mi totalne odesla baterka.
k vanocum mam zase acer, mini notebook.
Tak já mám Acer pátým rokem a jsem spokojená. Je to držák, neměla jsem zatím jediný problém, když teda nepočítám odejitou baterku po dvou letech. Ale jak říká manžel, který pracuje v servisu IT - jsem spíše vyjímka. Acery jsou poruchové, blbě se opravují. Nejlépe na tom jsou Lenova, HP, některé Delly.
Máte někdo zkušenosti s počítačem Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks? Děkuji za odpověď