Zkušenosti s notebookem Acer

Lacy
10.12.12 17:00

Zkušenosti s notebookem Acer

Máte někdo zkušenosti s počítačem Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
10.12.12 17:15

Já teda neměla přímo tenhle typ, ale Acer Aspire jsem měla, ale už bych do toho nešla…prostě si radši připlatím, ale chci, aby mi noťas něco vydržel :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
10.12.12 17:23

Acer je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
10.12.12 17:44

Nejak tak…po dvou letech prestal fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
10.12.12 17:46

My máme asus a jsme spokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.12.12 17:51

Asi budu výjimka, ale acer už mám skoro 7 let a pořád funguje. Sice už to není žádný zázrak, ale po tak dlouhý době se není čemu divit. Jednou byl na reklamaci. Přežil téměř bez úhony i moje děsný zacházení a prolití colou (umřely jenom 2 písmena na klávesnici).

• Citovat
  • Upravit
24379
10.12.12 17:54

Acer sám o sobě není kvalitní značka, ale neznamená to, že jsi nenajde svoje zájemce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
10.12.12 18:02

Jeden Acer máme 8 let a jsme spokojení. Je to Extensa 5220.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.12.12 18:09

Do značky Acer bych celkově nešla, jsou sice za lidové ceny, ale děsně poruchové. Tím ale netvrdím, že se nemůže stát, že budeš mít štěstí a narazíš na bezporuchový kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
10.12.12 19:02

Ale houby! Acer mám druhý kus - první byl mininotebook - co ten toho zvládnul a nacestoval - a teď mám třetím rokem Aspire - pětkovou řadu a jsem spokojena. Rychlý noťas s velkou výdrží, skvělým softwarovým vybavením, obrovskou pamětí /stahuji si celé učebnice a skripta na vysokou/, super rozlišením. A taky s ním nezacházím v rukavičkách - dokonce jsem na něj šlápla plnou vahou - a vydržel. To synovi jsme koupili Toshibu se špičkovým vybavení na hraní her - o pár slušných tisíc dražší než můj Acer - a během prvního půlroku již byla v opravě a teď po roce musím koupit novou baterii. Ono se totiž jednotlivé komponenty vyrábí v jedné továrně a pak si to různé firmy kupují, kompletují a máznou na to svoji značku. Stejně jako s autama.
Takže za mne - ACER - ano. Solidní noťas za slušnou cenu. Profík s velkými nároky na grafiku, zvukovou kartu atd., ať sáhne holt jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
10.12.12 19:07

Acer vlastním, ale už nikdy více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.12.12 19:14

My meli dva acery v rodine a jsou to docela drzaky, segra ho ma uz patym rokem, manzel taky nejak tak, jako uz tezce dejcha starik, ale oproti memu dellu se to neda srovnavat. Ten je z nich nejmladsi a uz skoro pred rokem mi totalne odesla baterka.

k vanocum mam zase acer, mini notebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lacy
11.12.12 06:36

Děkuji všem za radu.

• Citovat
  • Upravit
29436
11.12.12 12:02

Tak já mám Acer pátým rokem a jsem spokojená. Je to držák, neměla jsem zatím jediný problém, když teda nepočítám odejitou baterku po dvou letech. Ale jak říká manžel, který pracuje v servisu IT - jsem spíše vyjímka. Acery jsou poruchové, blbě se opravují. Nejlépe na tom jsou Lenova, HP, některé Delly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný