Zkušenosti s vasektomií

6578
2.4.15 13:13

Zkušenosti s vasektomií

Ahoj ženy/muži, diskuse na toto téma jsem pročetla, něco jsem se dozvěděla, ale zajímají mě konkrétní a novější zkušenosti. Někde jsem si přečetla, že to jen tak na žádost muže neudělají? Je to pravda? Doporučíte kliniku, kde se vasektomie provádí + cena? Bolí to muže po zákroku? Co sex po?

Zatím mě další otázky nepadají, kdyžtak doplním.

Jo, ještě možná to, jak „donutit“ chlapa tento zákrok podstoupit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zatím nad tím uvažuju jen teoreticky, vůbec netuším, jestli by s tím manžel souhlasil, ale chci mít nějaké info, než s tím na něj vyrukuju. :mrgreen:

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
2.4.15 13:16

@lovesmile
K tomuhle chlapa „donutit“? 8o To myslíš vážně?
A proč se nenecháš sterilizovat sama?

Pardon, že nepřispěji zkušenostmi, ale to mě teda dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.4.15 13:20

@anairda Bylo to myšleno s nadsázkou, samozřejmě, že bych ho do toho nenutila. Ale slyšela jsem, že je to daleko menší zásah do těla než při sterilizaci ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.4.15 13:23

@lovesmile
Nadsázka, jasně, pardon, to jsem nepochopila. :mrgreen:

No já ti nevím, já se na to dívám asi možná zvláštně, ale já jsem žena, ta co může otěhotnět, takže logicky bych ten zákrok chtěla sama. Napadá mě i třeba taková blbost, co když zemřu, chlap zůstane sám s dětma, najde si novou ženu, bezdětnou a ta bude chtít dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
2.4.15 13:24

@anairda tak ono stačí, když se třeba rozvedou, nemusí hned někdo umírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.4.15 13:24

@anairda Sterilizace je břišní operace, vasektomie ne, tak možná tento důvod. Čistě teoreticky…ženě nesedne či nemůže brát antiko a chlap mrmle, že s kondomem je to na houby. Pak zbývá buď nesouložit nebo jeden z nich na sterilizaci. Koho by jsi volila ty? Teď to neber jako útok, vážně mě zajímá všeobecně rozšířený názor na toto téma.

@lovesmile odpovědět neumím, promiň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21016
2.4.15 13:25

U nás doma to šmiknutí nějak vyplynulo samo. Manželka ze všech nejlepší nikdy nemohla HA a po třech dětech jsem šel pod nůž.

Bolí to pár dní, to jo, ale jinak jedinej efekt byl, že jsme začali šukat jak králíci a vydrželo to prakticky dodnes.

My bychom chtěli i víc dětí, ale to poslední na ní byl dost velkej záhul a tak bylo defacto bezpečnější s tím skončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.4.15 13:27
@alenka84 píše:
@anairda tak ono stačí, když se třeba rozvedou, nemusí hned někdo umírat…

To je pravda, mě to dneska nějak nepálí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.15 13:29

Manzel je rok a pul po vasektomii a spokojenost.
Rozhodne je to minimalni zasah oproti zenske sterilizaci.
Byli jsme v Kosicich http://www.muzskasterilizace.cz/vasektomie/
na foru si muzete pocist zkusenosti a dotazy hlavne muzu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.15 13:30

Pardon, v Trencine…

• Citovat
  • Upravit
11700
2.4.15 13:30

@Kakika
Volila bych sebe, protože já nechci otěhotnět. :nevim:
Ale důvod by musel být např. ten, že se oba toho kondomu bojíme, že se stane nehoda a ne ten, že se mu to nelíbí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.4.15 13:35

@anairda tak asi záleží, od koho je vlastně ta větší obava z otěhotnění. U nás je to chlap, který už prostě v žádném případě… :lol:. Pravdou je, že o sterilizaci jsem už uvažovala, ale já se prostě bojím té břišní operace. Už tak mám srůsty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.4.15 13:35
@KalamityJohn píše:
U nás doma to šmiknutí nějak vyplynulo samo. Manželka ze všech nejlepší nikdy nemohla HA a po třech dětech jsem šel pod nůž.

Bolí to pár dní, to jo, ale jinak jedinej efekt byl, že jsme začali šukat jak králíci a vydrželo to prakticky dodnes.

My bychom chtěli i víc dětí, ale to poslední na ní byl dost velkej záhul a tak bylo defacto bezpečnější s tím skončit.

Respekt :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6578
2.4.15 13:38

Ještě teda dodám, že mě je 29 let a manželovi 45. Děti spolu máme dvě, další neplánujeme a manžel už by se do dalších dětí stejně nepouštěl ani beze mě. :nevim: Za to u mě mi to přece jen přijde ještě brzy na to abych takhle definitivně utla možnost mít děti. :nevim: To jen tak pro upřesnění… Možná to zní blbě, ale já nevím, jak jinak to napsat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.4.15 13:39

@Kakika
Joo, jasný, je fakt, že kdyby mě chlap vyloženě prosil tak ať si jde že… :mrgreen: Jen bych to po něm rozhodně nechtěla sama, to je mi nevím proč proti srsti. A tady mi to asi evokovala ta zmínka o tom, jak ho přinutit.
Je možné, že na to zakladatelka zavede řeč a rozhodne se tak sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí