Antikoncepce, kondom, žádná MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
333
31.3.15 16:53

Antikoncepce, kondom, žádná MS

Ahoj holky,

mám takový dotaz. Stalo se vám některé, která používáte antikoncepci (já konkrétně Nuvaring), že menstruace v týdenní pauze prostě nedorazila? Testy mi vycházejí negativně, při sexu používáme i kondom. I tak jsem dost vyděšená (1 denní zpoždění). Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
31.3.15 16:58

Ne, ale stalo se mi, že jsem to dostala později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
31.3.15 17:00

Můžou se ti po antině bouřit hormony :-) jak dlouho ji bereš? můžeš mít třeba i cystu. :-) těhotná nejspíš opravdu nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
31.3.15 17:04

Nuvaring používám cca 2 roky, předtím asi rok jiné, které mi nevyhovovaly. Spíš ani nevím, jestli bych o tom měla psát své gynekoložce? Abych nevypadala zase jak blázen. Nebo byste ještě den dva počkaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
31.3.15 17:08

Ještě počkej :-) ty dva dny budou tak ideál :-) držím palce, at je to jen momentální záležitost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.3.15 17:08

A tobě už skončila ta týdenní pauza? Těhotná nejspíš nejsi, prostě zpoždění.

• Citovat
  • Upravit
333
31.3.15 17:12

Nene, včera jsem ji měla mít. Každý měsíc se mi to objevuje v pondělí a tentokrát nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.3.15 17:19
@Irmuška píše:
Nene, včera jsem ji měla mít. Každý měsíc se mi to objevuje v pondělí a tentokrát nic.

Tak jestli se ti každý měsíc objevuje v pondělí, tak ji nemáš pravidelnou a nezapomeň, že byl únor.

• Citovat
  • Upravit
333
31.3.15 17:22

Tím každý měsíc nemyslím měsíc jako takový. 7 března jsem si vzala kroužek a po 3 týdnech (tedy v tuto sobotu) vytáhla. Takže ji mám od soboty do soboty 3 týdny. A vždy v pondělí se mi objeví ms. A teď nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.3.15 17:25

Ja brala antiko Logest a jeden mesic mi uplne vynechala menstruace.dr rikala ze je to tou nizkohormonalni HA. No a pak jsem ji dostala normalne pristi mesic a mesic potom jsem es HA otehotnela a to sem brala tu samou sedm let..ale i uplne vynechani HA je v poradku, tehotna optavdu nebudes pres dvoji jisteni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.3.15 17:30

Také se mi to stalo, beru první měsíc Mywy a během placebo tablet jsem ms nedostala…nestalo se to také některé z vás? Mám normálně pokračovat novým platíčkem, i když jsem ms ještě nedostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
31.3.15 17:36

@tlapka77 normalne pokracuj..aspo mne to takh rekla dr..ze se to obcas muze stat..pro jistotu zavolej dr nebo tam zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
31.3.15 17:39
@RadkaCh píše:
Tak jestli se ti každý měsíc objevuje v pondělí, tak ji nemáš pravidelnou a nezapomeň, že byl únor.

No tak to ji tedy pravidelnou má. Pondělí je každý týden, tedy to má pravidelně každé 4 týdny. Asi sis to popletla s konkrétním datem, proto ta narážka na únor, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
31.3.15 17:40
@Irmuška píše:
Ahoj holky,mám takový dotaz. Stalo se vám některé, která používáte antikoncepci (já konkrétně Nuvaring), že menstruace v týdenní pauze prostě nedorazila? Testy mi vycházejí negativně, při sexu používáme i kondom. I tak jsem dost vyděšená (1 denní zpoždění). Děkuji.

bohužel ano a nic z toho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
31.3.15 17:41

Děkuji, já ještě vyčkám a kdyžtak pak gynekoložce aspoň zavolám. Ale na mrtvici z toho jsem :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí