Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám takový dotaz. Stalo se vám některé, která používáte antikoncepci (já konkrétně Nuvaring), že menstruace v týdenní pauze prostě nedorazila? Testy mi vycházejí negativně, při sexu používáme i kondom. I tak jsem dost vyděšená (1 denní zpoždění). Děkuji.
Můžou se ti po antině bouřit hormony
jak dlouho ji bereš? můžeš mít třeba i cystu.
těhotná nejspíš opravdu nebudeš.
Nuvaring používám cca 2 roky, předtím asi rok jiné, které mi nevyhovovaly. Spíš ani nevím, jestli bych o tom měla psát své gynekoložce? Abych nevypadala zase jak blázen. Nebo byste ještě den dva počkaly?
Ještě počkej
ty dva dny budou tak ideál
držím palce, at je to jen momentální záležitost ![]()
A tobě už skončila ta týdenní pauza? Těhotná nejspíš nejsi, prostě zpoždění.
Nene, včera jsem ji měla mít. Každý měsíc se mi to objevuje v pondělí a tentokrát nic.
@Irmuška píše:
Nene, včera jsem ji měla mít. Každý měsíc se mi to objevuje v pondělí a tentokrát nic.
Tak jestli se ti každý měsíc objevuje v pondělí, tak ji nemáš pravidelnou a nezapomeň, že byl únor.
Tím každý měsíc nemyslím měsíc jako takový. 7 března jsem si vzala kroužek a po 3 týdnech (tedy v tuto sobotu) vytáhla. Takže ji mám od soboty do soboty 3 týdny. A vždy v pondělí se mi objeví ms. A teď nic.
Ja brala antiko Logest a jeden mesic mi uplne vynechala menstruace.dr rikala ze je to tou nizkohormonalni HA. No a pak jsem ji dostala normalne pristi mesic a mesic potom jsem es HA otehotnela a to sem brala tu samou sedm let..ale i uplne vynechani HA je v poradku, tehotna optavdu nebudes pres dvoji jisteni ![]()
Také se mi to stalo, beru první měsíc Mywy a během placebo tablet jsem ms nedostala…nestalo se to také některé z vás? Mám normálně pokračovat novým platíčkem, i když jsem ms ještě nedostala?
@tlapka77 normalne pokracuj..aspo mne to takh rekla dr..ze se to obcas muze stat..pro jistotu zavolej dr nebo tam zajdi
@RadkaCh píše:
Tak jestli se ti každý měsíc objevuje v pondělí, tak ji nemáš pravidelnou a nezapomeň, že byl únor.
No tak to ji tedy pravidelnou má. Pondělí je každý týden, tedy to má pravidelně každé 4 týdny. Asi sis to popletla s konkrétním datem, proto ta narážka na únor, ne?
@Irmuška píše:
Ahoj holky,mám takový dotaz. Stalo se vám některé, která používáte antikoncepci (já konkrétně Nuvaring), že menstruace v týdenní pauze prostě nedorazila? Testy mi vycházejí negativně, při sexu používáme i kondom. I tak jsem dost vyděšená (1 denní zpoždění). Děkuji.
bohužel ano a nic z toho
![]()
Děkuji, já ještě vyčkám a kdyžtak pak gynekoložce aspoň zavolám. Ale na mrtvici z toho jsem
.