Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, nemáte někdo prosím zkušenost nebo i osobní názor na vibrátor Ina z dílny Lelo. Zaujal mě jak design tak použití, ale stále nemám ucelený názor.
Mockrát děkuji
Diskuze na toto téma tady proběhla asi před 2 dny. Zkus pohledat ![]()
o tomto typu jsme se tam nebavili.. mrknu se na heureka.cz dej tam vyhledat a mám dojem, že tam na něj byla recenze, ale nic moc
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…
No vypadá docela pěkně
Koukám že se už dělají nabíjecí
tý jo …
Ten lékařský silikon je prý luxusní,příjemný na omak, říkal přítel který mi loni šel vybírat (to že tam byl den před štědrým dnem a nic už neměli je jiná).
Jinak k tomuhle tipu mám já jaksi nedůvěru, by mě zajímalo jak odhadli tu délku toho čudla co má dráždit čudla, když se to použije jaksi zároveň ![]()
a prý je dobrý tohle
lleennttiillkkaa píše:
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vybrátorama ne???? Za poslední týden 3 diskuze…
nebuď taková cíťa .. porád lepší než věčné můžu být těhu, můžu být těhu, můžu být těhu
u tohodle se taky dozvíš zajímavý běci (viz kachnička, tučNák, červík
)
mmch kde je ta 3tí diskuze?? ta mi asi utekla ![]()
andela píše:lleennttiillkkaa píše:nebuď taková cíťa .. porád lepší než věčné můžu být těhu, můžu být těhu, můžu být těhu
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vybrátorama ne???? Za poslední týden 3 diskuze…u tohodle se taky dozvíš zajímavý běci (viz kachnička, tučNák, červík
)
mmch kde je ta 3tí diskuze?? ta mi asi utekla
Já cíťa nejsem, jen mě to překvapuje, ale zrovna tak nedavno se tu denně objevovalo téma mám nárok na RD a PPM???
no holky já nevím kolikátá je to diskuze, ale vím, že tu byla kdysi jedna a v pondělí jsem si založila svou a určitě byla úspěšná, protože já čekám na doručení a nejsem sama, kdo si jej objednal..
![]()
lleennttiillkkaa píše:
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…
Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci…
![]()
andela píše:lleennttiillkkaa píše:nebuď taková cíťa .. porád lepší než věčné můžu být těhu, můžu být těhu, můžu být těhu
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vybrátorama ne???? Za poslední týden 3 diskuze…u tohodle se taky dozvíš zajímavý běci (viz kachnička, tučNák, červík
)
Docela i podobný název má… https://www.emimino.cz/…torem-60641/
etatinek píše:lleennttiillkkaa píše:Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci…
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…![]()
Noo .. ale mě to pořídil právě přítel
a nemámpoit že by byl kničemu (přítel živý, ne ten umělý)
dokone už 2 modely
Tak to asi nebude jen o výkonnosti a potřebnosti partnera ne?? ![]()
etatinek píše:lleennttiillkkaa píše:
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci…
andela píše:Docela i podobný název má… https://www.emimino.cz/…torem-60641/lleennttiillkkaa píše:nebuď taková cíťa .. porád lepší než věčné můžu být těhu, můžu být těhu, můžu být těhu
)
jo jo, už jsem to proštudovala
dík
andela píše:etatinek píše:Noo .. ale mě to pořídil právě přítellleennttiillkkaa píše:Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci…
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…![]()
dokone už 2 modely
Tak to asi nebude jen o výkonnosti a potřebnosti partnera ne??
No já narážel na to, že se tu objevují čím dál víc témata o vibrátorech, a taky se tu v poslední době objevovaly i příspěvky „naštvaných“ žen, které mají doma „impotenty“, tak jsem si dal dokupy jedna a jedna, no a vyšly mi tři, tak jsem usoudil a bla bla bla… Holt seš asi světlá vyjímka, ehm, teda tvůj přítel, tak si ho važ a nos ho na rukách!!
![]()
etatinek píše:andela píše:No já narážel na to, že se tu objevují čím dál víc témata o vibrátorech, a taky se tu v poslední době objevovaly i příspěvky „naštvaných“ žen, které mají doma „impotenty“, tak jsem si dal dokupy jedna a jedna, no a vyšly mi tři, tak jsem usoudil a bla bla bla… Holt seš asi světlá vyjímka, ehm, teda tvůj přítel, tak si ho važ a nos ho na rukách!!etatinek píše:Noo .. ale mě to pořídil právě přítellleennttiillkkaa píše:Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci…
dokone už 2 modely
![]()
Ono ne vždy nutně musí vibrátor nahradit partneta, naopak to může být skvělá hračka pro zpestření
.
Přítele si vážím i bez toho, a na rukou ho taky nosím (a to doslova
bo má jen o pár kg ví než já
)
andela píše:etatinek píše:Ono ne vždy nutně musí vibrátor nahradit partneta, naopak to může být skvělá hračka pro zpestřeníandela píše:No já narážel na to, že se tu objevují čím dál víc témata o vibrátorech, a taky se tu v poslední době objevovaly i příspěvky „naštvaných“ žen, které mají doma „impotenty“, tak jsem si dal dokupy jedna a jedna, no a vyšly mi tři, tak jsem usoudil a bla bla bla… Holt seš asi světlá vyjímka, ehm, teda tvůj přítel, tak si ho važ a nos ho na rukách!!etatinek píše:Noo .. ale mě to pořídil právě přítellleennttiillkkaa píše:Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci…
dokone už 2 modely
![]()
.
Přítele si vážím i bez toho, a na rukou ho taky nosím (a to doslovabo má jen o pár kg ví než já
)
No vy jste teda dvojka…
: PS: To s tím vibrátorem mi říkáš teda novinku, to jsem vážně nevěděl!!
![]()
etatinku podívej to, že si žena pořídí vibrátor či ji ho pořídí manžel nebo přítel v žádném případě neznamená jeho neschopnost… ba naopak.. pro oba dva je to trochu spestření.. promiň, ale kdo v dnešní době provozuje sex v leže na zádech s nohama do V a čeká ? Myslím, že skoro nikdo.. tudíž toto je podle mého ta nejzákladnější er.pomůcka…