Zkušenosti s vibrátorem Ina

1
28.1.11 01:02

Zkušenosti s vibrátorem Ina

Ahoj maminy, nemáte někdo prosím zkušenost nebo i osobní názor na vibrátor Ina z dílny Lelo. Zaujal mě jak design tak použití, ale stále nemám ucelený názor.
Mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
28.1.11 07:15

Diskuze na toto téma tady proběhla asi před 2 dny. Zkus pohledat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
28.1.11 09:15

o tomto typu jsme se tam nebavili.. mrknu se na heureka.cz dej tam vyhledat a mám dojem, že tam na něj byla recenze, ale nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
28.1.11 09:17

Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.1.11 09:41

No vypadá docela pěkně :) Koukám že se už dělají nabíjecí 8-o tý jo …
Ten lékařský silikon je prý luxusní,příjemný na omak, říkal přítel který mi loni šel vybírat (to že tam byl den před štědrým dnem a nic už neměli je jiná).

Jinak k tomuhle tipu mám já jaksi nedůvěru, by mě zajímalo jak odhadli tu délku toho čudla co má dráždit čudla, když se to použije jaksi zároveň :think:

a prý je dobrý tohle

• Citovat
  • Upravit
andela
28.1.11 09:43
lleennttiillkkaa píše:
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vybrátorama ne???? Za poslední týden 3 diskuze…

nebuď taková cíťa .. porád lepší než věčné můžu být těhu, můžu být těhu, můžu být těhu :roll: u tohodle se taky dozvíš zajímavý běci (viz kachnička, tučNák, červík :D)
mmch kde je ta 3tí diskuze?? ta mi asi utekla :pankac:

• Citovat
  • Upravit
27266
28.1.11 09:50
andela píše:
lleennttiillkkaa píše:
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vybrátorama ne???? Za poslední týden 3 diskuze…
nebuď taková cíťa .. porád lepší než věčné můžu být těhu, můžu být těhu, můžu být těhu :roll: u tohodle se taky dozvíš zajímavý běci (viz kachnička, tučNák, červík :D)
mmch kde je ta 3tí diskuze?? ta mi asi utekla :pankac:

Já cíťa nejsem, jen mě to překvapuje, ale zrovna tak nedavno se tu denně objevovalo téma mám nárok na RD a PPM???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
28.1.11 11:49

no holky já nevím kolikátá je to diskuze, ale vím, že tu byla kdysi jedna a v pondělí jsem si založila svou a určitě byla úspěšná, protože já čekám na doručení a nejsem sama, kdo si jej objednal..
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
28.1.11 16:26
lleennttiillkkaa píše:
Se tady nějak roztrhl pytel s těma vibrátorama ne??? Za poslední týden 3. diskuze…

Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci… :-D :-D

andela píše:
lleennttiillkkaa píše:

Docela i podobný název má… https://www.emimino.cz/…torem-60641/

• Citovat
  • Upravit
andela
28.1.11 16:29
etatinek píše:
lleennttiillkkaa píše:
Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci… :-D :-D

Noo .. ale mě to pořídil právě přítel :D a nemámpoit že by byl kničemu (přítel živý, ne ten umělý) :D dokone už 2 modely :lol: Tak to asi nebude jen o výkonnosti a potřebnosti partnera ne?? ;)

• Citovat
  • Upravit
andela
28.1.11 16:32
etatinek píše:
lleennttiillkkaa píše:

Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci… :-D :-D

andela píše:
lleennttiillkkaa píše:
Docela i podobný název má… https://www.emimino.cz/…torem-60641/

jo jo, už jsem to proštudovala :) dík

• Citovat
  • Upravit
etatinek
28.1.11 16:57
andela píše:
etatinek píše:
lleennttiillkkaa píše:
Tak víš jak, manželé a přítelové(?) jsou k ničemu, tak je musí nahradit jiní, výkonější a hlavně spolehlivější pomocničci… :-D :-D
Noo .. ale mě to pořídil právě přítel :D a nemámpoit že by byl kničemu (přítel živý, ne ten umělý) :D dokone už 2 modely :lol: Tak to asi nebude jen o výkonnosti a potřebnosti partnera ne?? ;)

No já narážel na to, že se tu objevují čím dál víc témata o vibrátorech, a taky se tu v poslední době objevovaly i příspěvky „naštvaných“ žen, které mají doma „impotenty“, tak jsem si dal dokupy jedna a jedna, no a vyšly mi tři, tak jsem usoudil a bla bla bla… Holt seš asi světlá vyjímka, ehm, teda tvůj přítel, tak si ho važ a nos ho na rukách!! :-P :lol:

• Citovat
  • Upravit
andela
28.1.11 17:05
etatinek píše:
andela píše:
etatinek píše:
lleennttiillkkaa píše:
Noo .. ale mě to pořídil právě přítel :D a nemámpoit že by byl kničemu (přítel živý, ne ten umělý) :D dokone už 2 modely :lol: Tak to asi nebude jen o výkonnosti a potřebnosti partnera ne?? ;)
No já narážel na to, že se tu objevují čím dál víc témata o vibrátorech, a taky se tu v poslední době objevovaly i příspěvky „naštvaných“ žen, které mají doma „impotenty“, tak jsem si dal dokupy jedna a jedna, no a vyšly mi tři, tak jsem usoudil a bla bla bla… Holt seš asi světlá vyjímka, ehm, teda tvůj přítel, tak si ho važ a nos ho na rukách!! :-P :lol:

Ono ne vždy nutně musí vibrátor nahradit partneta, naopak to může být skvělá hračka pro zpestření ;).
Přítele si vážím i bez toho, a na rukou ho taky nosím (a to doslova :D bo má jen o pár kg ví než já :D)

• Citovat
  • Upravit
etatinek
28.1.11 17:30
andela píše:
etatinek píše:
andela píše:
etatinek píše:
lleennttiillkkaa píše:
No já narážel na to, že se tu objevují čím dál víc témata o vibrátorech, a taky se tu v poslední době objevovaly i příspěvky „naštvaných“ žen, které mají doma „impotenty“, tak jsem si dal dokupy jedna a jedna, no a vyšly mi tři, tak jsem usoudil a bla bla bla… Holt seš asi světlá vyjímka, ehm, teda tvůj přítel, tak si ho važ a nos ho na rukách!! :-P :lol:
Ono ne vždy nutně musí vibrátor nahradit partneta, naopak to může být skvělá hračka pro zpestření ;).
Přítele si vážím i bez toho, a na rukou ho taky nosím (a to doslova :D bo má jen o pár kg ví než já :D)

No vy jste teda dvojka… :-D :mrgreen: : PS: To s tím vibrátorem mi říkáš teda novinku, to jsem vážně nevěděl!! :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3544
28.1.11 19:17

etatinku podívej to, že si žena pořídí vibrátor či ji ho pořídí manžel nebo přítel v žádném případě neznamená jeho neschopnost… ba naopak.. pro oba dva je to trochu spestření.. promiň, ale kdo v dnešní době provozuje sex v leže na zádech s nohama do V a čeká ? Myslím, že skoro nikdo.. tudíž toto je podle mého ta nejzákladnější er.pomůcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí