Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, podívejte se na slovenský Dunaj k vašim službám, to je 100 a 1. Tohle je trapný odvar, taková telenovela.
dívat se budu dál, ale je to spíš taková kulisa k vaření ![]()
Divame se, ale ty prvni dily se mi libily vice…ted to je takove nijake ![]()
@bublifucekk Labut me nechytla vubec. Sleduji Dunaj a ten ma spad. Herecke vykony na jednicku. V poslednich dilech exceluje Leopold. 👍 Z. Studenkova nema chybu ![]()
@Bytsamsebou
tak o té době nic nevíš no. Prostě nesmyslná telenovela. Vážně ti ten Bářin účes přijde jako z té doby?? Mě to úplně irituje, vždyť je to totálně mimo
![]()
@cecetka píše:
@bublifucekk Labut me nechytla vubec. Sleduji Dunaj a ten ma spad. Herecke vykony na jednicku. V poslednich dilech exceluje Leopold. 👍 Z. Studenkova nema chybu
musím přiznat, že paní Studénková to hraje výborně..takovou tchýni mít
Imrich je boží, jak je všechny popichuje
Leopold je borec, jsem zvědavá kam dojde jejich linka s Šarlotou. A opět mi přijde linka hlavních herců nudnější (Bára - Petr, Klára - Peter) než jiných (Leopold - Šarlota, Alena - Jakub, Walter - David - Eva - Helga, Viliam - jeho žena - Ondrášek, slečna Vilma - Kristýna..). Dunaj má opravdu tempo a ty historické scény ohledně Židů jsou celkem masakr. To ve Zlaté labuti vůbec není.
@bublifucekk píše:
@Bytsamsebou
tak o té době nic nevíš no. Prostě nesmyslná telenovela. Vážně ti ten Bářin účes přijde jako z té doby?? Mě to úplně irituje, vždyť je to totálně mimo![]()
Je to jen seriál
. Všichni ostatní jsou řádně učesaní a vystajlovaní. Mě Bářin účes vůbec neirituje.
@bublifucekk Tak, je tam mnoho chyb. Bára pomalu Superhrdinka, ale tady jde spíš o to, že Slováci mají jinou verzi a my se držíme toho originálu ze Španělska. A co vím, čísla má Labuť dobrá, tudíž zařadili na léto, natáčení další série.
@Bytsamsebou píše:
Je to jen seriál. Všichni ostatní jsou řádně učesaní a vystajlovaní. Mě Bářin účes vůbec neirituje.
Me irituje, jak tam tricatnice hrajou jakoze mlade, svobodne holky. ![]()
@malákráličice píše:
Me irituje, jak tam tricatnice hrajou jakoze mlade, svobodne holky.
Tak ale, tenkrát ty holky vypadaly starší.
Tak napr. herecce Aleny je ve skutecnosti 23, je docela mlada ![]()
@malákráličice píše:
@malákráličice píše:
Tak Škola základ života je přehlídka „starců“ s kouty.
@JennienkaB píše:
Tak napr. herecce Aleny je ve skutecnosti 23, je docela mlada
Fakt?
To jsem nevedela.