Zlatá labuť

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115460
25.10.23 22:31
@Fiveone píše:
Napsala jsem to špatně, nenakazila nikoho. Ale s ohledem na infekčnost by měla nakazit. Což je divné, že se nestalo.

Už chápu. No, to že pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
27.10.23 08:48

Co říkáte na včerejší díl? Já jsem zvědavá na ten další :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
27.10.23 19:19

Myslím, že vrahem klavíristky je recepční / sekretářka ředitele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.10.23 19:31

Nemohla jsem si ze začátku na tento typ seriálu zvyknout, ale nyní sjíždím na VOYU, již předem každý díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.10.23 20:09

Myslím že jí zabila Markéta, aby pomohla Gruberovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.10.23 15:07

Taky tipuju Markétu. Ale jinak musím říct, že teda těch věcí, který mě tam iritujou, nějak přibejvá. Různý ty dějový zvraty a tlaky (Gruber je vždycky s někým zadobře, pak zase dusno, co se děje kolem tý Ireny, to jsou pochopila až po x dílech, jak ji tlačili na léčení i tou „léčkou“ s Gruberem, to je prostře překombinovaný, ty výlevy / záseky Jakuba…), ale hlavně třeba ta postava toho mladýho Žida - ten mě tak štve, že mu už pořádnejch pár dílů přeju, aby ho chytili :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.10.23 15:20

Tipuji, že Markéta střílela oknem, což by vysvětlovalo, že tam nikdo nebyl. Věděla o schůzce a to dalo další páku Gruberovi, který zametl stopy a tak se řeklo, že to bylo z její zbraně. Ale už to začíná být překombinované. Léčení, schovaný žid, gambler, různé milostné aféry, Markéta, která se zázračně vyléčila(téměř) z TBC a nikoho nenakazila. Nikde ani zmínka kam zmizela z toho bytu Maurerová a Horká tam taky nebyla a nikde ani zmínka proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
11.11.23 10:01

Tak to vypadá na Jakuba 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.11.23 11:41

Tak bych řekla, že Evu popraví, stejně je ta herečka těhotná. Báru budou chtít taky, ale ta uteče a založí partyzánskou skupinu. V té bude i Kamil, stejně nebude mít kam jít a přidá se i Martin kvůli Evě. A jako prvního se zbaví Bouchnera. Irena si začne se Sofií čímž docílí toho, že napíše, že je vyléčená. Alena je uvidí, ukončí vztah s Irenou a vezme si Jakuba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.11.23 11:50
@Fiveone píše:
Tak bych řekla, že Evu popraví, stejně je ta herečka těhotná. Báru budou chtít taky, ale ta uteče a založí partyzánskou skupinu. V té bude i Kamil, stejně nebude mít kam jít a přidá se i Martin kvůli Evě. A jako prvního se zbaví Bouchnera. Irena si začne se Sofií čímž docílí toho, že napíše, že je vyléčená. Alena je uvidí, ukončí vztah s Irenou a vezme si Jakuba.
:) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.11.23 18:40

Jakuba si nevezme, je to vrah a gestapo chce jakýchkoliv člověka, takže jeho. Tím se zachrání Irena a Bára.
Už se těším, až to skončí, jsou to nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.11.23 18:46

Mne už to taky pomalu začíná nebavit.
Ze začátku jsem byla do seriálu strašně zažraná, ale poslední díly jsou nějak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26845
17.11.23 19:42

@freeport Konkurenční Dunaj naopak. Má to grády. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39425
8.12.23 19:43
@Fiveone píše:

Už je to dost vidět.

https://www.super.cz/…ceni-1500854?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
23.2.24 12:36

Tak co holky, jak se Vám líbí ta další série? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...