Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fiveone píše:
Napsala jsem to špatně, nenakazila nikoho. Ale s ohledem na infekčnost by měla nakazit. Což je divné, že se nestalo.
Už chápu. No, to že pravda.
Myslím, že vrahem klavíristky je recepční / sekretářka ředitele
Nemohla jsem si ze začátku na tento typ seriálu zvyknout, ale nyní sjíždím na VOYU, již předem každý díl.
Taky tipuju Markétu. Ale jinak musím říct, že teda těch věcí, který mě tam iritujou, nějak přibejvá. Různý ty dějový zvraty a tlaky (Gruber je vždycky s někým zadobře, pak zase dusno, co se děje kolem tý Ireny, to jsou pochopila až po x dílech, jak ji tlačili na léčení i tou „léčkou“ s Gruberem, to je prostře překombinovaný, ty výlevy / záseky Jakuba…), ale hlavně třeba ta postava toho mladýho Žida - ten mě tak štve, že mu už pořádnejch pár dílů přeju, aby ho chytili ![]()
Tipuji, že Markéta střílela oknem, což by vysvětlovalo, že tam nikdo nebyl. Věděla o schůzce a to dalo další páku Gruberovi, který zametl stopy a tak se řeklo, že to bylo z její zbraně. Ale už to začíná být překombinované. Léčení, schovaný žid, gambler, různé milostné aféry, Markéta, která se zázračně vyléčila(téměř) z TBC a nikoho nenakazila. Nikde ani zmínka kam zmizela z toho bytu Maurerová a Horká tam taky nebyla a nikde ani zmínka proč.
Tak bych řekla, že Evu popraví, stejně je ta herečka těhotná. Báru budou chtít taky, ale ta uteče a založí partyzánskou skupinu. V té bude i Kamil, stejně nebude mít kam jít a přidá se i Martin kvůli Evě. A jako prvního se zbaví Bouchnera. Irena si začne se Sofií čímž docílí toho, že napíše, že je vyléčená. Alena je uvidí, ukončí vztah s Irenou a vezme si Jakuba.
@Fiveone píše:
Tak bych řekla, že Evu popraví, stejně je ta herečka těhotná. Báru budou chtít taky, ale ta uteče a založí partyzánskou skupinu. V té bude i Kamil, stejně nebude mít kam jít a přidá se i Martin kvůli Evě. A jako prvního se zbaví Bouchnera. Irena si začne se Sofií čímž docílí toho, že napíše, že je vyléčená. Alena je uvidí, ukončí vztah s Irenou a vezme si Jakuba.
Jakuba si nevezme, je to vrah a gestapo chce jakýchkoliv člověka, takže jeho. Tím se zachrání Irena a Bára.
Už se těším, až to skončí, jsou to nervy ![]()
Mne už to taky pomalu začíná nebavit.
Ze začátku jsem byla do seriálu strašně zažraná, ale poslední díly jsou nějak moc.
@Fiveone píše:
Už je to dost vidět.
https://www.super.cz/…ceni-1500854?…