Zlatá labuť

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tajemnadama
25.3.23 17:14
@Bytsamsebou píše:
Jj, je škaredá a mohla by hrát jen role feťaček.

Hrála fetacku v par dílech „Anatomie zivota“ nebo jak se ten seriál jmenoval. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10669
25.3.23 17:16
@Tajemnadama píše:
Hrála fetacku v par dílech „Anatomie zivota“ nebo jak se ten seriál jmenoval. :lol:

Fakt? To jsem neviděla :D. Ale tak, nejsem jediná, koho to napadlo… Mohla bych být rejžou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39514
25.3.23 19:12
@Bytsamsebou píše:
Mě třeba herečky nevadí, hraje to opravdu dobře. Jen je hnusná na takového hezouna :D.

No, a hlavně hraje takovou pršinosku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39514
25.3.23 19:23
@Tajemnadama píše:
Hrála fetacku v par dílech „Anatomie zivota“ nebo jak se ten seriál jmenoval. :lol:

Jo, viděla jsem, před několika týdny to opakovali, ale nějak si na ni nevzpomínám, bych se musela mrknout. Koukám, hledám, a hrála i v Chlapovi… :think:

Tady na té fotce/lavečce vypadá trochu líp. ;)

https://www.fdb.cz/…bockova.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
25.3.23 19:31
@Žirafa 69 píše:
Jo, viděla jsem, před několika týdny to opakovali, ale nějak si na ni nevzpomínám, bych se musela mrknout. Koukám, hledám, a hrála i v Chlapovi… :think:

Tady na té fotce/lavečce vypadá trochu líp. ;)

https://www.fdb.cz/…bockova.html

Me irituje ten její hlas. Koukla jsem na nějaký rozhovor z roku 2022, a stejne me prisla že je pitomá, jako ve filmu. Takova jednodušší no :)

• Citovat
  • Upravit
13118
25.3.23 19:33

Hraje v i Promlčeno s Rodenem a tam ji ta role sedla řekla bych… Je zvláštní…ale pro ni je to výhoda nebýt tuctovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20184
25.3.23 22:45

Ahoj, také sledujem, ta nastávající Kučery tak si říkám, zda nebude mít tuberkulozu, myslím, že stejně Kučera kouká po báře, ta lesbická scéna mi tam nesedí, nevím, zda se to tady už řešilo, na tu dobu mi přijdou moc moderní ty křestní jména, ale jinak to zatím jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39514
26.3.23 09:10
@lucypaja píše:
Ahoj, také sledujem, ta nastávající Kučery tak si říkám, zda nebude mít tuberkulozu , myslím, že stejně Kučera kouká po báře, ta lesbická scéna mi tam nesedí, nevím, zda se to tady už řešilo, na tu dobu mi přijdou moc moderní ty křestní jména, ale jinak to zatím jde..
V této záležitosti tedy Markéta již žádná tajemství nemá. Jejím pravým tajemstvím je ale kašel. Jen ona ví, že nejde o obyčejné nachlazení, ale svůj zdravotní stav si pečlivě střeží a předstírá, že se nic neděje. Souhrou náhod se však na toaletě, při jednom ze svých záchvatů, potkává s Bárou, která jí nabízí svůj kapesník. A neujde jí, že budoucí paní Kučerová vykašlává krev. Bára zatím nikomu Markétino tajemství neprozradila.

Víc/zbytek tady.

https://www.kinotip2.cz/…22-7757.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20184
26.3.23 16:51

@Žirafa 69-ok děkuji babička také měla tuberkulozu, strašili jí, že se nedožije 18,25 pak svého dítěte, vnoučat a na konec tu byla babička do svých 73 sice nic extra dlouhého, ale na to jak byla celý život nemocná, tak dlouho, měla jednu dceru, tři vnoučata a tři pravnoučata kdyby žila měla by další pravnoučata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.3.23 15:51

Takže potvrzeno

1.serie - 21 epizod

2. série- 17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.23 17:21
@malákráličice píše:
Casting se moc nepovedl. Vsechny ty brunety v oddeleni mody jsou si podobne. Rozlisuju na bruneta z Ulice, bruneta z pana profesora, bruneta v jinych satech - vedouci. :D Spatna je ta sediva, co hrala v 1. oddeleni vysetrovatelku. Hodne prehrava a typove mi tam nesedi.

Mě zas rozčiluje, když ve filmu většinou bývají každá kámoška jiná. Jedna zrzka, pak bloncka a pak hnědovlasá. Toto mi nevadí, hérečky od sebe rozeznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55970
31.3.23 17:24
@Tajemnadama píše:
Me irituje ten její hlas. Koukla jsem na nějaký rozhovor z roku 2022, a stejne me prisla že je pitomá, jako ve filmu. Takova jednodušší no :)

To mi nepřijde. Není tuctova. Mně přijde hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
6.4.23 21:56

@lucypaja jsou to klasická česká jména a lesby a gayové byli i za první republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
6.4.23 21:58
@Phoebe13
@Bytsamsebou píše:
Mě třeba herečky nevadí, hraje to opravdu dobře. Jen je hnusná na takového hezouna :D.

Já bych vsadila na Irenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20184
6.4.23 22:57

Myslíte, že ten Adámek je fakt Báry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...