Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, sledujete nový seriál? A jak se Vám líbí? Mě zatím celkem po dvou dílech celkem baví, i když mám nějaké výhrady (hlavně co se dobové mluvy týče). Líbí se mi kostýmy, dekorace, herecké obsazení (Kaňoková, Ryška, Dolanský, Kusnjerová, Stach…jen hlavní hrdinka mi do role příliš nesedí, a to jsem se na ní po Kukačkách těšila).
Nevim jak se jmenuje hlavni hrdinka, ale je mi od ordinace strasne nesympaticka. Nesedi mi tam. Ani se mi nelíbí zvhledove, zadna kraska to tedy neni…
@Tajemnadama píše:
Nevim jak se jmenuje hlavni hrdinka, ale je mi od ordinace strasne nesympaticka. Nesedi mi tam. Ani se mi nelíbí zvhledove, zadna kraska to tedy neni…
Mě také nepřijde jako nějaká kráska, ale líbí se mi její hlas a v Kukačkách hrála dobře, jen sem mi nějak nesedí. Navíc mi přijde, že jsou s Beatou Kaňkovou docela podobné typy, což se mi zdá jako castingová chyba, diváci, kteří je předtím v ničem neviděli, by si je mohli plést.
Viděla jsem zatím jen první díl a kousek druhýho. A mě se to zatím líbí. Jen ta mluva mi přijde hodně moderní ![]()
co mi tam ale hodně vadím, nebo tedy kdo - tak to je oholený Dolanský
![]()
Ano. Viděla. A líbí se mi moc. Zas je to něco jiného. Je to napínavé. Už jsem viděla oba díly. Čekám, až bude ve čtvrtek třetí díl. Bisi je dobrý režisér. Zatím každý seriál, který dělal, tak se mi líbil.
@Klaudie91 píše:
Ahoj, sledujete nový seriál? A jak se Vám líbí? Mě zatím celkem po dvou dílech celkem baví, i když mám nějaké výhrady (hlavně co se dobové mluvy týče). Líbí se mi kostýmy, dekorace, herecké obsazení (Kaňoková, Ryška, Dolanský, Kusnjerová, Stach…jen hlavní hrdinka mi do role příliš nesedí, a to jsem se na ní po Kukačkách těšila).
Právě kvůli Dancingerové jsem se jedním okem mrkla. Mluva mi nevadí, asi bych neočekávala, že budou mluvit tak divně jako v těch černobílých filmech. A zpívat ![]()
@Kelsey píše:
Ano. Viděla. A líbí se mi moc. Zas je to něco jiného. Je to napínavé. Už jsem viděla oba díly. Čekám, až bude ve čtvrtek třetí díl. Bisi je dobrý režisér. Zatím každý seriál, který dělal, tak se mi líbil.
Právě. Věřím, že Arichtev by netočil škvár.
No tesila sem se, jinak české nesleduji ale byla sem zvedava na kulisy, kostymy atd… ta sebevrazda byla vrchol trapnosti
@Russet píše:
Právě kvůli Dancingerové jsem se jedním okem mrkla. Mluva mi nevadí, asi bych neočekávala, že budou mluvit tak divně jako v těch černobílých filmech. A zpívat
Také jsem neočekávala, že budou mluvit stejně jako v černobílých filmech (nevěřím, že se v té době reálně vyjadřovali až tak škrobeně), ale některé slovní obraty ve Zlaté labuti, mi přišli až extrémně moderní a působilo to na mě jako pěst na oko.
A třeba, když si člověk vyhledá kolik v té době žilo Marků, Lukášů nebo Luciíí…
Ta sebevražda mi nepřišla trapná. Přijde mi to dobově autentické. V té době být zbavená věnečku a takovým hnusným způsobem muselo být strašné na psychiku.
Videla jsem prvni dil, asi budu pokracovat. Akorat zrovna hlavni hrdinka mi je hrozne nesympaticka
Dolanskeho nemam rada dlouhodobe. Nebyl tam nejak nezvykle oduly v obliceji? ![]()
Cetla jsem, ze byly negativni ohlasy na mluvu a na Vojtkuv zpev. Zpev mi nevadil ani trochu. A mluva… nemyslim si, ze mimo filmovou tvorbu by lide v te dobe mluvili neustale spisovne a velezdvorile, obzvlast prosta holka zlodejka, ale mozna ze na dobovy serial to mohlo byt alespon o neco malo uhlazenejsi.
Já jsem právě neviděla konec toho prvního dílu. Ona spáchala sebevraždu? Já myslela, že ji Dolanský nějak shodil.
@Sadman píše:
Hádej…
Neviděl jsem ani sekundu a hodlám v tom pokračovat.
Nejsi cílovka, víš?
@Klaudie91 píše:
@RussetTaké jsem neočekávala, že budou mluvit stejně jako v černobílých filmech (nevěřím, že se v té době reálně vyjadřovali až tak škrobeně), ale některé slovní obraty ve Zlaté labuti, mi přišli až extrémně moderní a působilo to na mě jako pěst na oko.
A třeba, když si člověk vyhledá kolik v té době žilo Marků, Lukášů nebo Luciíí…
Já u toho vařila, tak se budu muset podívat znovu.