Zlatá labuť

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tajemnadama
8.2.23 20:21
@Kelsey píše:
Dolanský mi přijde, že přibral. Ale třeba to má určené k té roli. Nevadí mi tam žádný herec/herečka.

Takovej slizoun..urcite pribral.

• Citovat
  • Upravit
1396
8.2.23 20:50
@Janadel píše:
Mne ani nikdy neprisel hezky, jeho tvar mi vzdy asociovala huleni… A ted v ty Labuti ho prave prvne vidim nejak oplacanyho nebo nateklyho, nevim, tak aspon uz tam ten hulici dojem tolik neni :D A tedy kdyz delal kapitana v Mame radi Cesko, tak mi pripadal i hodne hloupy :nevim:

Jo v tom.mame rádi Česko působil hloupe, od té doby se mi začal líbit min a k tomu jak blbe hraje tak se mi začíná protivit bohužel:(. Když hrál jako mladý tak byl ale fakt přitažlivý (film: udeleni milosti se zamita )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39507
8.2.23 20:54
@Russet píše:
Právě. Věřím, že Arichtev by netočil škvár.

Ale nerežíruje to sám, s ním i Braňo Holiček (znáte s Ordinace třeba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
8.3.23 08:37

Slovaci to maji natocene lepe. Jejich Dunaj, k vasim sluzbam se mi libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.3.23 16:25
@cecetka píše:
Slovaci to maji natocene lepe. Jejich Dunaj, k vasim sluzbam se mi libi :palec:

Teď na to koukám jak blb? To jako vážně vysílají defacto totožný seriál 8o 8o 8o no to si děláš pr… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
11.3.23 16:47
@Bubla Bůčková píše:
Teď na to koukám jak blb? To jako vážně vysílají defacto totožný seriál 8o 8o 8o no to si děláš pr… 8o

No politicka situace byla ve Sloveskem state trosku jina nez v Protektoratu, ale dej je stejny.
Rodina Kucerovych otevrela obchodni dum. Maji 3 dospele deti. Nejstarsi Leopold je po uraze na voziku, prostredni Irena se snazi prosadit v obchode, nejmladsi Petr se vratil z Francie a zapojil se do chodu obchodu. Uhnal prodavacku Klaru (ktera je vlastne Emilie). Dalsi z prodavacek chce zpivat v kabaretu, k tomu ji pomuze dustojnik SS. Vnuk bytne je Zid a je zapojen do odboje.
Prvni dil koncil skokem klaviristky z horniho patra obchodniho domu pote, co ji znasilnil reditel obchodaku (bratr pani Kucerove). Mimochodem ten znasilnil i treti z prodavacek. Pak tady mame vedouci prodavacek, ktera ma tajemstvi ohledne sve dcery (tou je nove prijata prodavacka, ktera ale chodi s clenem nacisticke gardy). Dalsim pribehem je cisnik Jakub, ktery aby uzivil nemocnou matku a male sourozence, boxuje. K tomu ho zneuziva reditel obchodaku.
Je to tak i ve Zlate labuti? V te mi totiz nesedi herci 🤷

Znas serial Osada? Slovaci si natocili totozny (koupili si prava) s nazvem Chatari. Udelali by ale lepe, kdyby si koupili prava na vysilani toho ceskeho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.3.23 17:40
@cecetka píše:
No politicka situace byla ve Sloveskem state trosku jina nez v Protektoratu, ale dej je stejny.
Rodina Kucerovych otevrela obchodni dum. Maji 3 dospele deti. Nejstarsi Leopold je po uraze na voziku, prostredni Irena se snazi prosadit v obchode, nejmladsi Petr se vratil z Francie a zapojil se do chodu obchodu. Uhnal prodavacku Klaru (ktera je vlastne Emilie). Dalsi z prodavacek chce zpivat v kabaretu, k tomu ji pomuze dustojnik SS. Vnuk bytne je Zid a je zapojen do odboje.
Prvni dil koncil skokem klaviristky z horniho patra obchodniho domu pote, co ji znasilnil reditel obchodaku (bratr pani Kucerove). Mimochodem ten znasilnil i treti z prodavacek. Pak tady mame vedouci prodavacek, ktera ma tajemstvi ohledne sve dcery (tou je nove prijata prodavacka, ktera ale chodi s clenem nacisticke gardy). Dalsim pribehem je cisnik Jakub, ktery aby uzivil nemocnou matku a male sourozence, boxuje. K tomu ho zneuziva reditel obchodaku.
Je to tak i ve Zlate labuti? V te mi totiz nesedi herci 🤷Znas serial Osada? Slovaci si natocili totozny (koupili si prava) s nazvem Chatari. Udelali by ale lepe, kdyby si koupili prava na vysilani toho ceskeho. :mrgreen:

Hustý, mně přijde že po 7 dílech se tam toho moc neudalo v tom českém a násilník stále nevíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
11.3.23 17:44
@Bubla Bůčková píše:
Hustý, mně přijde že po 7 dílech se tam toho moc neudalo v tom českém a násilník stále nevíme :mrgreen:
:oops: :oops: :oops:
To se omlouvam. Slovaci ho davaji 2× tydne, uz maji odvysilanych 18 dilu. Tak uz nebudu nic prozrazovat. 🤭
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.3.23 17:49
@cecetka píše: :oops: :oops: :oops:
To se omlouvam. Slovaci ho davaji 2× tydne, uz maji odvysilanych 18 dilu. Tak uz nebudu nic prozrazovat. 🤭

Ne v pohodě ;) ty vůbec nekoukal na labuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
12.3.23 16:32
@Bubla Bůčková píše:
Ne v pohodě ;) ty vůbec nekoukal na labuť?

Videla jsem jen prvni dil a dala prednost slovenske verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.3.23 16:37
@cecetka píše:
Videla jsem jen prvni dil a dala prednost slovenske verzi.

Hele a není ta Irena nebo prodavačka lesba některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
12.3.23 16:40
@Bubla Bůčková píše:
Teď na to koukám jak blb? To jako vážně vysílají defacto totožný seriál 8o 8o 8o no to si děláš pr… 8o

A co? Svého času měli Slováci taky,,svoji" Ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.3.23 16:49
@alun-ka píše:
A co? Svého času měli Slováci taky,,svoji" Ordinaci.

Jo ale takhle ve stejný čas, většinou se to jenom nadabuje a je to, třeba Milenky nebo Hnízdo, kdyby byly i česky :D no překvapilo mě to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
12.3.23 16:55
@Bubla Bůčková píše:
Jo ale takhle ve stejný čas, většinou se to jenom nadabuje a je to, třeba Milenky nebo Hnízdo, kdyby byly i česky :D no překvapilo mě to :D

Třeba Hnízdo se mi moc líbí právě, že není dabované. Známí slovenští herci namluvení známými českými herci mi přijde strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.3.23 16:57
@alun-ka píše:
Třeba Hnízdo se mi moc líbí právě, že není dabované. Známí slovenští herci namluvení známými českými herci mi přijde strašné.

No jo vlastně, ale taky jsem myslela, kdyby ho natočili v tu samou dobu o Češi :D ale zas když se člověku ten seriál líbí, tak ke dobrý, že se může kouknout slovenský, jak to tam bylo trochu jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí