Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janadel píše:
Mne ani nikdy neprisel hezky, jeho tvar mi vzdy asociovala huleni… A ted v ty Labuti ho prave prvne vidim nejak oplacanyho nebo nateklyho, nevim, tak aspon uz tam ten hulici dojem tolik neniA tedy kdyz delal kapitana v Mame radi Cesko, tak mi pripadal i hodne hloupy
Jo v tom.mame rádi Česko působil hloupe, od té doby se mi začal líbit min a k tomu jak blbe hraje tak se mi začíná protivit bohužel:(. Když hrál jako mladý tak byl ale fakt přitažlivý (film: udeleni milosti se zamita )
@Russet píše:
Právě. Věřím, že Arichtev by netočil škvár.
Ale nerežíruje to sám, s ním i Braňo Holiček (znáte s Ordinace třeba).
Slovaci to maji natocene lepe. Jejich Dunaj, k vasim sluzbam se mi libi ![]()
@cecetka píše:
Slovaci to maji natocene lepe. Jejich Dunaj, k vasim sluzbam se mi libi
Teď na to koukám jak blb? To jako vážně vysílají defacto totožný seriál
no to si děláš pr… ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Teď na to koukám jak blb? To jako vážně vysílají defacto totožný seriál![]()
![]()
no to si děláš pr…
No politicka situace byla ve Sloveskem state trosku jina nez v Protektoratu, ale dej je stejny.
Rodina Kucerovych otevrela obchodni dum. Maji 3 dospele deti. Nejstarsi Leopold je po uraze na voziku, prostredni Irena se snazi prosadit v obchode, nejmladsi Petr se vratil z Francie a zapojil se do chodu obchodu. Uhnal prodavacku Klaru (ktera je vlastne Emilie). Dalsi z prodavacek chce zpivat v kabaretu, k tomu ji pomuze dustojnik SS. Vnuk bytne je Zid a je zapojen do odboje.
Prvni dil koncil skokem klaviristky z horniho patra obchodniho domu pote, co ji znasilnil reditel obchodaku (bratr pani Kucerove). Mimochodem ten znasilnil i treti z prodavacek. Pak tady mame vedouci prodavacek, ktera ma tajemstvi ohledne sve dcery (tou je nove prijata prodavacka, ktera ale chodi s clenem nacisticke gardy). Dalsim pribehem je cisnik Jakub, ktery aby uzivil nemocnou matku a male sourozence, boxuje. K tomu ho zneuziva reditel obchodaku.
Je to tak i ve Zlate labuti? V te mi totiz nesedi herci 🤷
Znas serial Osada? Slovaci si natocili totozny (koupili si prava) s nazvem Chatari. Udelali by ale lepe, kdyby si koupili prava na vysilani toho ceskeho. ![]()
@cecetka píše:
No politicka situace byla ve Sloveskem state trosku jina nez v Protektoratu, ale dej je stejny.
Rodina Kucerovych otevrela obchodni dum. Maji 3 dospele deti. Nejstarsi Leopold je po uraze na voziku, prostredni Irena se snazi prosadit v obchode, nejmladsi Petr se vratil z Francie a zapojil se do chodu obchodu. Uhnal prodavacku Klaru (ktera je vlastne Emilie). Dalsi z prodavacek chce zpivat v kabaretu, k tomu ji pomuze dustojnik SS. Vnuk bytne je Zid a je zapojen do odboje.
Prvni dil koncil skokem klaviristky z horniho patra obchodniho domu pote, co ji znasilnil reditel obchodaku (bratr pani Kucerove). Mimochodem ten znasilnil i treti z prodavacek. Pak tady mame vedouci prodavacek, ktera ma tajemstvi ohledne sve dcery (tou je nove prijata prodavacka, ktera ale chodi s clenem nacisticke gardy). Dalsim pribehem je cisnik Jakub, ktery aby uzivil nemocnou matku a male sourozence, boxuje. K tomu ho zneuziva reditel obchodaku.
Je to tak i ve Zlate labuti? V te mi totiz nesedi herci 🤷Znas serial Osada? Slovaci si natocili totozny (koupili si prava) s nazvem Chatari. Udelali by ale lepe, kdyby si koupili prava na vysilani toho ceskeho.
Hustý, mně přijde že po 7 dílech se tam toho moc neudalo v tom českém a násilník stále nevíme ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Hustý, mně přijde že po 7 dílech se tam toho moc neudalo v tom českém a násilník stále nevíme
@cecetka píše:![]()
![]()
To se omlouvam. Slovaci ho davaji 2× tydne, uz maji odvysilanych 18 dilu. Tak uz nebudu nic prozrazovat. 🤭
Ne v pohodě
ty vůbec nekoukal na labuť?
@Bubla Bůčková píše:
Ne v pohoděty vůbec nekoukal na labuť?
Videla jsem jen prvni dil a dala prednost slovenske verzi.
@cecetka píše:
Videla jsem jen prvni dil a dala prednost slovenske verzi.
Hele a není ta Irena nebo prodavačka lesba některá?
@Bubla Bůčková píše:
Teď na to koukám jak blb? To jako vážně vysílají defacto totožný seriál![]()
![]()
no to si děláš pr…
A co? Svého času měli Slováci taky,,svoji" Ordinaci.
@alun-ka píše:
A co? Svého času měli Slováci taky,,svoji" Ordinaci.
Jo ale takhle ve stejný čas, většinou se to jenom nadabuje a je to, třeba Milenky nebo Hnízdo, kdyby byly i česky
no překvapilo mě to ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Jo ale takhle ve stejný čas, většinou se to jenom nadabuje a je to, třeba Milenky nebo Hnízdo, kdyby byly i českyno překvapilo mě to
Třeba Hnízdo se mi moc líbí právě, že není dabované. Známí slovenští herci namluvení známými českými herci mi přijde strašné.
@alun-ka píše:
Třeba Hnízdo se mi moc líbí právě, že není dabované. Známí slovenští herci namluvení známými českými herci mi přijde strašné.
No jo vlastně, ale taky jsem myslela, kdyby ho natočili v tu samou dobu o Češi
ale zas když se člověku ten seriál líbí, tak ke dobrý, že se může kouknout slovenský, jak to tam bylo trochu jinak ![]()
Takovej slizoun..urcite pribral.