Zlatá labuť

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20199
23.2.24 13:39

Já to teď neviděla, jak to dopadlo s Edíkem? Vždy sem viděla jen kousek, takže nemohu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
23.2.24 13:59
@lucypaja píše:
Já to teď neviděla, jak to dopadlo s Edíkem? Vždy sem viděla jen kousek, takže nemohu posoudit.

Petr dostal anonym, kde bylo něco o prvni várce peciva, tak bezel ven do auta (neco jako dodavka) a vzadu byl malej, a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20199
23.2.24 14:10

@Žirafa 69 děkuji to je super máme také Edu tak o to víc to prožívám :D sem si myslela, že ho má Bára kde je vlastně Bára asi se někde schovává nebo jí zavřeli? Mě se tam nelíbí ta nová ředitelka nebo vedoucí či co to je! Ale je fakt super, že se malý našel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
23.2.24 15:30

@lucypaja Bára je podle zprávy co dostal Petr ve Francii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20199
23.2.24 16:55

@Zetmi-děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.2.24 20:47
@Tajemnadama píše:
Tak co holky, jak se Vám líbí ta další série? :kytka:

Konečně pritvrdili, líbí, líbí,… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
23.2.24 22:06

Me se libila nejvic prvni rada..jak se tam resil ten vztah Petra a Bary… ted tam uz Bara nehraje, tak to neni ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
24.2.24 08:02
@Petra0009 píše:
Me se libila nejvic prvni rada..jak se tam resil ten vztah Petra a Bary… ted tam uz Bara nehraje, tak to neni ono

Já doufám, že bude… :think:
A ten Gruber, to je pěknej zmetek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
24.2.24 08:39
@lucypaja píše:
@Žirafa 69 děkuji to je super máme také Edu tak o to víc to prožívám :D sem si myslela, že ho má Bára kde je vlastně Bára asi se někde schovává nebo jí zavřeli? Mě se tam nelíbí ta nová ředitelka nebo vedoucí či co to je! Ale je fakt super, že se malý našel!

Myslíš Šárku Krausovou, roz. Vaculíkovou? Má tam prý ještě nějakou jinou úlohu.. :think:
Mmch - já ani netušila, že si vzala herce. Tady foto ze svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20199
24.2.24 09:59

@Žirafa 69-jéé tak jména nevím, zas nejsem taková fanynka herců, ale to je ta, co dala do kočárku tu kytičku či co to bylo..já sem ráda, že tady občas někdo něco napíše, jinak bych nevěděla skoro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
24.2.24 10:33
@lucypaja píše:
@Žirafa 69-jéé tak jména nevím, zas nejsem taková fanynka herců, ale to je ta, co dala do kočárku tu kytičku či co to bylo..já sem ráda, že tady občas někdo něco napíše, jinak bych nevěděla skoro nic

Jo, myslím, že ji tam dala ona. Jinak to je neteř Lukáše Vaculíka, ale to asi víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20199
24.2.24 10:38

@Žirafa 69 díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
24.2.24 10:44
@lucypaja píše:
@Žirafa 69 díky za info
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
24.2.24 10:51
@Žirafa 69 píše:
Myslíš Šárku Krausovou, roz. Vaculíkovou? Má tam prý ještě nějakou jinou úlohu.. :think:
Mmch - já ani netušila, že si vzala herce. Tady foto ze svatby.

Predpokladam, ze se da dohromady s Kučerou, a pak se vrati Bara :D A jak je takova cukříkovatá, tak cekam, ze bude spis negativni postava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
24.2.24 10:59
@Janadel píše:
Predpokladam, ze se da dohromady s Kučerou, a pak se vrati Bara :D A jak je takova cukříkovatá, tak cekam, ze bude spis negativni postava.

Jojo, mně s taky zdá, že po něm jede. Cukříkovatá :). Jo, to je, ale možná má za lubem něco jiného, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí