Zle nastřelené náušnice

7
16.8.22 20:43

Zle nastrelene náušnice

Dobrú deň… Riešili by ste opravu pri takto nastrelených náušniciach? Jedna je trošku ďalej od tváričky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
16.8.22 20:51

Ne neřešila bych. Mám to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.8.22 20:57

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5713
16.8.22 20:58

Ano, řešila bych to. Nicméně záleží na slečně, zdá se už dost velká. Jinak tohle vidím u nastřelených náušnic často, že jsou špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.8.22 21:04

Ano řešila, osobně by mi to dost vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.8.22 21:04

Mně se to z fotek nezdá nijak moc znatelné, nicméně i kdyby, neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.8.22 21:11

@Baena a nevadí vám to? Pri nejakých náušniciach…alebo tak celkovo.. ľudia to vnímajú?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
16.8.22 21:13
@Medea8 píše:
Dobrú deň… Riešili by ste opravu pri takto nastrelených náušniciach? Jedna je trošku ďalej od tváričky…

Ne - u takhle velkého dítěte takovou drobnost, v žádném případě.

Holčina ještě poroste, tělesné parametry se mohou mírně pozměnit… pokud se jednou v budoucnu rozhodne, že takhle jí to nevyhovuje, může si to nechat opravit sama podle aktuálního tvaru oušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.8.22 21:16

@BohunkaP tak traumu z toho nemá..bolo to rýchle uška od druhého dňa úplne ok a nebolia… Tak preto zvažujem že čo a ako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
16.8.22 21:17

Popravdě jsem nikdy nezkoumala jestli mám treba já náušnice symetricky ani u jiných lidí bych si nejspíš nevšimla kdyby na to sami třeba neupozornili…takže bych to řešila snad jen v případě že by to jí samotné třeba vadilo ale jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
16.8.22 21:19

To je to nastřelování 🙄. Náušnice jedině píchat z mnoha důvodů, toto je jeden z nich…
Ve vašem případě bych asi neřešila, slečna si to může nechat opravit sama později, pokud bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
16.8.22 21:20

Neřešila, ale podle fotek to nevypadá tak zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.8.22 21:21

@Suelinda no… Ono ale práve sa jej teraz dierka zarastie dostratena a do pár dní…ale v budúcnosti už nie… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
16.8.22 21:30
@Medea8 píše:
@BohunkaP tak traumu z toho nemá..bolo to rýchle uška od druhého dňa úplne ok a nebolia… Tak preto zvažujem že čo a ako

Až jí bude čtrnáct, patnáct, může se o přepíchnutí rozhodnout sama, kdyby se jí to nelíbilo… nebo třeba nebude chtít náušnice vůbec a nechá si dírky zarůst, i to je reálná varianta. V tuto chvíli je ten rozdíl opravdu úplně nepatrný a bezvýznamný, tak proč to zbytečně přepichovat… kdo a proč by to zkoumal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
16.8.22 21:32

Není to skoro poznat. Každé ucho je navíc jiné. Takže to vůbec není poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová