Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrú deň… Riešili by ste opravu pri takto nastrelených náušniciach? Jedna je trošku ďalej od tváričky…
Ano, řešila bych to. Nicméně záleží na slečně, zdá se už dost velká. Jinak tohle vidím u nastřelených náušnic často, že jsou špatně.
Mně se to z fotek nezdá nijak moc znatelné, nicméně i kdyby, neřešila bych to.
@Baena a nevadí vám to? Pri nejakých náušniciach…alebo tak celkovo.. ľudia to vnímajú?
@Medea8 píše:
Dobrú deň… Riešili by ste opravu pri takto nastrelených náušniciach? Jedna je trošku ďalej od tváričky…
Ne - u takhle velkého dítěte takovou drobnost, v žádném případě.
Holčina ještě poroste, tělesné parametry se mohou mírně pozměnit… pokud se jednou v budoucnu rozhodne, že takhle jí to nevyhovuje, může si to nechat opravit sama podle aktuálního tvaru oušek.
@BohunkaP tak traumu z toho nemá..bolo to rýchle uška od druhého dňa úplne ok a nebolia… Tak preto zvažujem že čo a ako
Popravdě jsem nikdy nezkoumala jestli mám treba já náušnice symetricky ani u jiných lidí bych si nejspíš nevšimla kdyby na to sami třeba neupozornili…takže bych to řešila snad jen v případě že by to jí samotné třeba vadilo ale jinak ne
To je to nastřelování 🙄. Náušnice jedině píchat z mnoha důvodů, toto je jeden z nich…
Ve vašem případě bych asi neřešila, slečna si to může nechat opravit sama později, pokud bude chtít.
@Suelinda no… Ono ale práve sa jej teraz dierka zarastie dostratena a do pár dní…ale v budúcnosti už nie… :/
@Medea8 píše:
@BohunkaP tak traumu z toho nemá..bolo to rýchle uška od druhého dňa úplne ok a nebolia… Tak preto zvažujem že čo a ako
Až jí bude čtrnáct, patnáct, může se o přepíchnutí rozhodnout sama, kdyby se jí to nelíbilo… nebo třeba nebude chtít náušnice vůbec a nechá si dírky zarůst, i to je reálná varianta. V tuto chvíli je ten rozdíl opravdu úplně nepatrný a bezvýznamný, tak proč to zbytečně přepichovat… kdo a proč by to zkoumal ![]()
Není to skoro poznat. Každé ucho je navíc jiné. Takže to vůbec není poznat.