Zle nastřelené náušnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3915
17.8.22 11:13
@Lil Kitkatt píše:
To ale asi mluvíš i píchání uší někde u pediatra apod., protože např. v Hellu to takhle neprobíhá ani náhodou. Byli jsme s dcerou v 11 měsících, takže relativně „pozdě“ a rychlost se rovnala nastřelení. Jsou to naprostí profíci, piercér vyměřil naprosto na milimetr, udělal tečku. Pak šup, jedno ucho, šup druhý ucho. Malá dvakrát kňourla a byli jsme venku a bez pláče. Do uší se dávají takové plastové tyčinky, na koncích jsou krásné kuličky. Uši neotekly, nehnisaly, nebolely, netahala si za ně. A estetický výsledek naprosto perfektní. Opravdu doporučuji.
Naopak píchání jen tak u pediatra nebo v nemocnici bych nechtěla. Stejně tak nastřelení. To má každá třetí holčička z okolí blbě. A jako žít se s tím dá, ale když se zaměříš, všimneš si a mě by to štvalo hodně.

Samozřejmě, profesionálové jsou jiná liga než nějaký pediatr, co píchá uši jednou za půl roku. Tam už to mají určitě víc vymakané, ví jak na to a umí to.
Jenže ne každý se k takovým profesionálům dostane, spíš je to právě ta druhá varianta, kdy dítě trpí, matka brečí, problémy s hojením a pod. Takže kvůli toho už radši nastřelení. Tam když se to blbě flákne, tak je to míň krve, bolesti a pod. Nechá se to zarůst a nastřelí znova.
Jinak po měsíci nepoznáš, kdo má dírku píchlou a kdo nastřelenou :) Takže ty výhody jsou opravdu na straně nastřelování. I pediatra mi doporučila nastřelit.
Ale oproti době, kdy mi náušnice nastřelovala holička, se stalo to, že všichni už nastřelovat/píchat přestali a posílají všechny do střediska, kde se na to specializují. Když jsem se ptala kamarádek a známých co tam byli, všichni jsou maximálně spokojení.
Takže když bychom to shrnuli: ať už chce člověk píchat nebo nastřelovat, je lepší jít někde, kde to dělají často a mají zkušenosti. Než to dělat někde, kde to odbudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová