Zlepšení jazyka - dopisování?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zlepšení jazyka - dopisování?
Ahoj maminky,
ráda bych našla nějakou dobrou duši, která by si se mnou chtěla vyměňovat třeba e-maily v angličtině. Na mateřské nemám tolik příležitostí používat angličtinu a tak bych nerada zakrněla úplně
Chodím sice jednou týdně na doučování, ale čím víc, tím líp ![]()
Díky a užijte si den:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hello Simon, it is great idea to change letters and practise our English by this way
. If you are interested, my mail is ***@seznam.cz. We can start now ![]()
P. S. My maternity leave ends in half year, but I hope it doesn´t mind. I am looking forward to your email
Kateřina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se taky snažím, ale tím, že moje angličtina není fakt na nějaký super úrovni, tak hledám každý 10.slovo ve slovníku a pak mě to absolutně nebaví - protože nejradši čtu v posteli před spaním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli muzu poradit - najdi si radeji na facebooku nejakyho EN nebo USA kamose a pis si rovnou s nim/ni. Budes v kontaktu s rodilym mluvcim, pochytis bezne fraze uzivane v anglictine (i hovorove)… proste zivy jazyk. Kdyz si budes s nekym vymenovat maily, kdo ma anglinu +- stejne jako ty, neposunes se.
Ja si takhle chatuju s nekolika lidma (s ruznych zemi, s ruznymi zajmy, v aj a nj) a oba jazyky si konverzacne udrzuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není špatný nápad - ale přijde mi takový blbý žádat někoho o přátelství jen podle fotky a pak zkoušet, jestli by si se mnou nepsal - to je jak hledat jehlu v kupce sena
ale jinak, určitě by to teda k něčemu bylo - to máš fakt pravdu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simongap A co si najít stránky v angličtině, které se věnují nějakému tvému koníčku? Já takhle chodím na jedny americké stránky o pletení a háčkování. Ty stránky jsou neuvěřitelně úžasné. Mimo jiné tam jsou diskuse, čtu je každý den, občas přispívám nebo založím svou diskusi, sem tam si s někým vyměním soukromou zprávu. Chodím na ty stránky denně, teď už víc než na emimino. Hlavní důvod je ten, že pletu strašně ráda, hodně se tam naučím, a cítím se tam mezi podobně postiženými jako doma. Jsem na těch stránkách normálně závislá. To, že si díky tomu udržuju angličtinu v pohotovosti, už je jen příjemný bonus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simongap píše:
To není špatný nápad - ale přijde mi takový blbý žádat někoho o přátelství jen podle fotky a pak zkoušet, jestli by si se mnou nepsal - to je jak hledat jehlu v kupce sena
ale jinak, určitě by to teda k něčemu bylo - to máš fakt pravdu![]()
Tak si najdi skupiny, co te zajimaji a proste par lidem napis. Nekdo se urco chytne. Prinejhorsim ti neodpovi
easy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simongap
Today I had the same idea as you - so if you still want you can write me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit