Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anys29 bol na spermiograme pred 3 kormi a v pohode, vsetko bolo ok.. myslim, ze to staci raz za 5 rokov… takze si myslim, ze asi to budem ja ![]()
@simusiacik Nechci tě nahlodávat, ale já v roce 2011 počala naprosto bez problémů a v roce 2013 už problém byl (ve spermiogramu), rychlá změna…
@Anys29 ja som mu vravela, nech ide este raz, nema s tym problem, len teraz pred tymi vianocami je toho hodne a povedali sme si, ze este skusime…mna skor nahlodalo to nie moc velke vajicko a to, ze raz dr nevidela ovu sliznicu- aj ked som teda bola skor- 11dc…
@simusiacik Ono taky ne každý cyklus i u zdravé ženy může vyjít, myslím, že snad i dvakrát do roka mi dr. říkala, že u zdravé ženské může proběhnout anovulace. Nebo prostě míváš ovulaci později. Držím palce, ať se zadaří co nejdříve!
@Anys29 dakujem! ano, mam ju okolo 15,16 DC podla ovu testov… no nic, skusim ked tak merat bt…alebo este dufat v tento cyklus, tak 12dc si skusim spravit test ci nahodou ![]()
Mě pomohl gynex..na ovulaci..některé měsíce jsem ji neměla a některé měsíce chodila až kolem 18-24dc takže krátká luteální fáze..po gynexu se mi ovulace posunula na 14dc..a hlavně byla..
jinak obě děti jsem měla po 5m zkoušení..( než se mi tím gynexem upravil cyklus a než jsem začla používat ovu testy abych zjistila kdy bývá)
@smurfka dakujem, ovu testiky som pouzivala a doslo mi, ze su aj pozitivne, pockaj, poslem foto… pocula som aj o nosifole ![]()
@simusiacik nosifol jsem taky měla při druhém těhu..při prvním jsem měla ten gynex..
já teda testovala jen jednou denně vždy dopoledne.. ![]()
podle mě máš pozitivní ten 15 dc..toho 16 ráno už to klesá..
@smurfka ja som toho 15 dc robila ako sibnuta pre istotu viac testov, aby som nepremeskala vrchol
ano, 16 to uz klesa a mam pocit, ze 16 DC vecer bola ovulka…len 15 rano mi DR povedala, ze folikul 18.5, co je podla mna malo no
snazili sme sa dva dni pred,,ovu´´ a den po…tak tento cyklus som 10 dc, cize nic moc este neviem, ale kebyze to doapdne asi by som to citila…
@simusiacik ve velikostech foliku se nevyznám..já na tom nikdy nebyla..takže nevím
@smurfka mozno by som to nemala riesit ani ja a robit len ovu testy a brat nosifol alebo daco podobne..mam aj gel pre lepsie rpostredie spermii a proste pockam este pol roka a az potom hormony…asi to vlemi prehanam, ked ta tuha po mimcuuu ach ![]()
@simusiacik @simusiacik no podle mě to fakt hrotíš..snažíte se zatím krátce..těm kterým se to podaří napoprvé nebo napodruhé je fakt málo..
@smurfka myslim, ze mas pravdu..len ked ludia okolo teba otehotnia bud nahodne alebo na pryvkrat po pozit ovu teste
tak pockame a budeme skusat dalej ![]()