Zlomená kostrč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16631
16.7.12 22:03
@Miška 1991 píše:
Masíruje mi celá záda + tu kostrč pro uvolnění, mám dva cviky a dělá mi i mobilizaci. Tu léčbu přes konečník by mi prý dělala až tehdy když by mi tohle nepomohlo. Zatím to naštěstí pomáhá a můžu už konečne sedět a normálně chodit, ale nevím jestli to pomůže i na to abych mohla časem znovu otěhotnět a normálně porodit

Uvidíš, že pomůže - já jsem právě musela absolvovat obojí po prvním porodu a nyní mám za sebou čerstvě druhý porod a bylo vše v pořádku. Tak se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
16.7.12 22:06
@Navli píše:
Uvidíš, že pomůže - já jsem právě musela absolvovat obojí po prvním porodu a nyní mám za sebou čerstvě druhý porod a bylo vše v pořádku. Tak se neboj.

Moc Ti děkuju!!! :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
16.7.12 22:11
@Miška 1991 píše:
Moc Ti děkuju!!! :kytka: :kytka: :hug:

Nemáš za co. Já sama jsem ráda, že můžu pomoci. Tenkrát jsem z toho byla vedle, hrozně mě bolelo i jen jít na velkou - myslela jsem, že rodím znova…sezení na tvrdším - naprostý horor… ale víc popisovat asi nemusím že..
Teďka jsem naprosto v pohodě a to jsem se druhého porodu v tomhle smyslu docela bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 22:43

Kde řešit zlomenou kostrč?

Mám otázku, kam se obrátit se zlomenou kostrčí. Nejedná se o akutní problém. Kostrč jsem si zlomila ve 14 letech, přesně si pamatuju kdy. Moje máma to tehdy neřešila.
Aktuálně mě to začíná zlobit. Budu to muset začít řešit, než to bude ještě horší. Musím to řešit přes praktickou lékařku, nebo můžu rovnou někam jinam?

• Citovat
  • Upravit
16794
24.7.18 23:34

Ja bych volila ortopedii. Zkus se objednat a rovnou se zeptat, jestli potrebuji doporuceni od praktika. Predpokladam, ze ne. Kostrc je potvora, mohla by delat neplechu v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.7.18 00:10

Nejprve ortopedie/rehabilitiační lékař a pak dobré rehabilitace a fyzioterapii. S tím, že bude potřeba si část připlatit, pojišťovny nebudou chtít uhradit dostatečný počet návštěv"a bude se to chtít naučit cvičení a pravidelně cvičit.

Přímo s tím pracuje metoda Mojžíšové a asi i nejspíš další, ale to už budou vědět fyzioterapeuti.

Rozhodně to stojí za to, zejména pokud už to začíná zlobit - ono to pak umí poničit záda docela efektivně. Natož pak při porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 07:06

@tulipán už mám 2 děti. U prvního byly velké problémy při porodu. Asi mi je jasné proč. Bohužel jsem si to spojila až později.

@Ou věřím tomu, že to může poničit záda. Mám to už 20 let. Je špatné srostlá a prakticky denně to cítím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák