Zlomenina loktu - operace, komplikace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10937
30.7.17 11:39

zlomenina loktu - operace komplikace

Ahojky. Dcera si zlomila ruku a ve čtvrtek byla na operaci muselo se dratovat. V patek ji pustili domu a dnes ji to i přes sádrovou dlahu proteklo. Má tam jak kdyby oranžovou tekutinu. Kontrolu Máme az ve středu. Máme raději jet na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
30.7.17 12:56

Ahoj, zavolala bych na pohotovost a domluvila se tam s nimi. Do středy přece jen dlouhá doba… Ať to dobře dopadne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
30.7.17 13:09

@EvaG A má dcera i větší bolesti?
V každém případě bych pro svůj klid zavolala na chirurgickou pohotovost a zkonzultovala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.7.17 13:13

Děkuji. Máme to kousek tak jsme na cestě. Boli ji to a to už včera bylo lepší. Přes tu sádrovou dlahu se to nedá zkontrolovat jen tak. Tak si nejsem jista. Loni to mel manžel ale bez sádry jen dráty. Tam to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
30.7.17 13:19

@EvaG Tak pokud ji to bolí víc, je dobře, že jedete.
Držím palce a napiš, jak to dopadlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
30.7.17 22:16

@renduli Tak nakonec jsme na pohotovosti byli přes hodinu v cekarne. Doktor ji to prevazal. Ránu má klidnou. Prý to muze takto zlobit ona má dráty který trčí ven tak jak se to hýbe tak to tece. No popravdě to byla síla to vidět. Jsem zvědava jak ji to ambulantne budou vytahovat. A nedokážu si představit jak na to dostane sádru. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
31.7.17 07:52

@EvaG No chudák dcerka. Zní to děsně, nechci si to ani představovat. Je ale dobře, že tam nezačal třeba nějaký zánět.
Teď jen ať se ruka rychle a dobře zahojí a nejlépe bezbolestně! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.8.17 15:42

Ahoj oživuji diskuzi. Sádru máme dole, ale dráty mají sundávat až po 14 dnech od sundání sádry. Chtěla jsem se zeptat, zda je tu někdo kdo měl podobnou zlomeninu, i s dráty a pak prošel rhb. Na jak dlouho vychází rehbailitace a celková rekonvalsecence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
25.8.17 05:55

Ahoj dcerka tedy neměla dráty, tak nevím, jak vám bude probíhat rhb. Ale u nás to bylo cca 1 měsíc. Lékař na rhb jí napsal 5× cvičení + 5× perlička na tu ruku. S tím, že když to rozcvičí dřív, nemusí rhb dochodit. Dopadlo to tak, že kvůli prázdninám jsme chodili na rhb 1 týdně a každý den cvičili doma cviky, které nám tam ukázali. Až udělala ptáčka - mohla s cvíčem přestat, což bylo tak po těch 3-4 týdnech. Při poslední kontrole jí chybělo rozcvičit cca 10 stupňů, ale to nám v Brně řekli, že už chodit nemusíme, že se zbytek rozcvičí běžnou činností. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
25.8.17 06:23

@Brouk č.1 díky. Právě jsem myslela že vse stihneme do začátku školního roku. Ale vydělat dráty mají az 4.9. A pak teprve rhb a to už musíme s manželem oba naplno do práce. Vůbec nevím jak to budeme dělat. Jsme také z okolí Brna a budeme chodit do dětské v brně. Tam se špatně parkuje takže z toho mám fakt obavy. Co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
25.8.17 13:36

Já chodila s dcerkou rehabilitovat do Dětské léčebny pohybových poruch v Boskovicích a super, tam to můžu jedině doporučit. V Brně jsme byli kvůli předepsání rhb a pak po cvičení. Ještě jsme měli naplánováno jedno a už jsme tam nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák