Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám teď nějaké problémy se zády (roky jsem o nich nevěděla) a léky na bolest mi pomáhají ze skupiny NSA, ostatní ne a to jsem měla i jiné docela silné na jinou nemoc.
Sama za sebe, pokud přes tu bolest mohu přežívat, léky neberu, přejde to samo, min.3 dny to nejhorší, někdy déle. Léky beru jen když je nutno něco udělat.
Existují náplasti proti bolesti Flector, moje mamka je používala také po úrazu ramene (měla natržený sval) a pomáhalo jí to.
Admini, prosím o anonymitu, nechci, aby to bylo spojené s mým profilem, jedná se o moji maminku
.
Takže k problému:
Před týdnem špatně upadla na jedno rameno, dva dny na to jí začalo bolet rameno, snažila si vzít léky proti bolesti, ale zhoršovalo se to. V pátek navštívila doktora (chirurga), který jí řekl, že tam má zánět s možnou počínající artrózou, plus, že je to naražené, klidně to může trvat i tři týdny, léky na bolest jí prý moc nezabírají, bolest je prý horší, chtěla bych se zeptat, čím by tu bolest mohla zmírnit, zkoušela na bolest ibalgin, na předpis aulin (moc nezabral) a fastum gel, ale říká, že je to ještě horší.
Takže holky, měla by znovu navštívit jiného doktora, nebo se snažit vydržet ještě dva týdny? Je něco, co může bolest zmírnit? Děkuji za radu