Zlomeniny v těhotenství

59
22.5.13 19:22

zlomeniny v těhotenství

Holky napadal mě hrozně blbá otázka, ale včera jsem skrz to nemohla usnout. Myslíte si, že si miminko v bříšku může třeba nějak nalomit nožičku, ručičku nebo tak? Napadlo mě to včera v noci co když si moje malá třeba něco zlomila a ted tam v tom bříšku plače a bolí ji to a já to nevím a nemám jí jak pomoct a takový věci. Nevím proč mě to tak popadlo..děkuju za odpovědi a omlouvám se asi za divnej dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
22.5.13 19:24

Ne, zlomit si tam nic nemůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.5.13 19:26

:D já vím že je to vtipná otázka ale mě to fakt nedalo spát.. asi už ji v sobě mám moc dlouho a už bych ji potřebovala mít na očích..už přemýšlím o blbostech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
22.5.13 19:30

Verunie doporučuju, abys šla uklízet, nebo vařit, nebo sex, protože to jsou fakt blbý myšlenky…:):) neboj, už nikdy mu nebude tak dobře jako teď v bříšku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.5.13 19:32

Já toho dělám tolik :) teď se stěhujeme takže nakupování, uklízení praní atd..tohle mě napadlo když jsem vypla tv a začala přemýšlet..ale děkuji za uklidnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
22.5.13 19:40

@verunie To jsou ty těhotenský nervíky! Kráááásný:-) Přesně tak jak píše @Alyss1 Nikdy už nebude drobečkům tak, jak když se rochnily v bazénkách svých starostlivých maminek..

• Citovat
  • Upravit
43035
22.5.13 20:26

Koncetinu si asi hnedtak nezlomi - aniz by se u toho soucasne odervala placenta i deloha, to by musela byjet desna slupka. Nicmene plakat si myslim, ze v deloze muze. Slyset to neni, ale to neznamena, ze je decko furt happy. Je to mimino a mimina rvou furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.5.13 20:41

Tak to už je trošku moc :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.5.13 23:57

Jako co je trošku moc? když ti ten dotaz vadí tak se nevyjadřuj.. prostě mi z toho jeden večer nebylo moc dobře když jsem se nad tím zamyslela a myslím že to není nic příšernýho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí