Žlučník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
7.1.14 20:29

@omites dekuju,to je zajimave, ja spis myslela ze bych potrebovala vedet jestli muzu nejake vitaminy v tablete abych si pisilila imunitu a vylecila se, bojim se abych nedostala zachvat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.1.14 21:18
@xxLeninka píše:
@omites dekuju,to je zajimave, ja spis myslela ze bych potrebovala vedet jestli muzu nejake vitaminy v tablete abych si pisilila imunitu a vylecila se, bojim se abych nedostala zachvat… ;)

no imunita - posiluje ji dráha ledvin, kterou máme všichni nedostatečnou. Tzn. drž si ledviny v teple, neprochladni. Na snídani jen teplé věci, ne kafe nebo zelený čaj. A zázvor - do čaje, bez citronu a cukru nebo kamkoliv do jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.1.14 21:19

Ale chápu, že je jednodušší si myslet, že nás posílí nějaké pilulky z lékárny. Osobně bych tyhle chemické věci už nedala do pusy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
7.1.14 21:43

@omites děkuji, no, ono je to všechno hezké, co píšeš/ete, ale já nic z toho nemůžu :nevim: mám záchvaty takřka po všem, takže jím už měsíc jen piškoty a suchary, abych přečkala do operace…zázvor ani náhodou, teplé věci na snídani nepřipadají v úvahu…proto se obracím na ty pipulky, které by do mě alespoˇb dostali nějaký ten vitamín, ale otázkou je, zda má někdo zkušenost, jestli se v takovém případě můžou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.1.14 14:09

Zdravím, jsem čtvrtý den po operaci žlučníku měla jsem tam kameny, dělaly to lapar. Chtěla jsem se zeptat jestli je normální, že mě pořád na pravé straně bolí tak kde byl žlučník a za jak dlouho budu bez bolestí po operaci abudu moci normáně fungovat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
19.1.14 14:24

@misicka455 ja byla na zlucniku ve stredu, taky lapar. Zlucnik (to misto) me teda (zatim) neboli, spi stehy v pupiku, ale to asi proto, ze kaslu…Mne rikala doktorka, ze budu mit uz 14dni po operaci roupy ;),takze si myslim, ze jak Vam vytahnou stehy, budete se uz citit dobre :mrgreen: popravde cekat, ze Vam ctvrty den po operaci uz nic nebude, je asi moc :nevim: preci jen je to zasah do tela…Ja jeste pres den polehavam, ale uz zvladnu detem uvarit obed, pomoci vykoupat a obliknout starsi, ale myslim si, ze odpocinek by mel byt stale jeste na poradu dne.Ve zprave psali, ze od 3.dne muzeme pomalu zvysovat fyzickou aktivitu, ale opatrne…tak at jste brzy fit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.1.14 15:57

Já vím, že dneska na tom nebudu, že bych mohla ujít deset km nebo jít plavat nebo něco. To jsem nechtěla aby to tak vyznělo. Na stehy jdu v pátek. Dělám zatím jak mi tělo dovolí, ale spíš odpočivám, když je manžel doma :-)

A máš nějakou speciální dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
19.1.14 16:08

@misicka455 ;) no tak nejak-)) co se tyce diety, tak me rikali pri odchodu, ze mam par dni drzet prisnejsi dietu-zadne mastne, ostre, nadymave a pak povolovat…Sesra rikala, ze nema smysl drzet nejakou drastickou dietu.To mi rikala i znama. Hlavne nedrzet dlouho dietu.Ona ji nedrzela a ji vse, jeji tatinek ji drzel a spoustu toho nemuze, jinak mu neni dobre…Tak asi si neloupnu za tyden cokoladovy dort, nebo rizek, ale prehanet to nebudu.Ted jim treba starsi rohlik s maslem a marmeladou,bramb.kasi,presnidavku, banan, rohlik se sunkou, syrem a maslem+rajce, dnes k obedu jsem mela spagety s eidamem a rajcatovym pyre (ne s kecupem, v nem je plnotucna horcice)…Kdyz lezim tak neboli nic, kdyz chodim tak me boli ty stehy v pupiku a mam pocit ze jsem nejaka nafoukla, tak nevim jestli je to ten plyn, nebo brisni svaly jak obcas kaslu, nebo jestli tam neni nejaka zbytkova tekutina-mela jsem problem s drenem, ktery mi furt protekal i s krvi, tak si me tam nechali o den dele, ale na ultrazvuku nic nebylo, tak me pustili…tak snad he to ok-)A ty drzis dietu? Nebo co jis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.1.14 16:24

Mě daly instrukce na odlehčenou dietu, která se má držet měsíc. Ale taky není drastická jen nic mastného, smaženého, obalovaného, tučného. Dneska jsem měla na snídani rohlík s libovou šunkou, oběd kuřecí maso s rýží, svačina meruňkový kompot + bílý jogurt a večeře ještě nevím. Marmeládu jsem měla už taky i med, banán jsem taky zkusila. Taky to nějak nechci přehánět ve špitále jsem dokonce měla na snídani i termix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.1.14 16:25

Nafouklá jsem taky, to říkaly že bude ještě chvilku trvat než splasknu. A taky je to možná tím, že jsem nebyla na velké.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.1.14 19:27

@xxLeninka Ahojky, tak jak se daří? Já mám dneska přesně týden po operaci a každým dnem je to lepší a lepší :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
22.1.14 22:23

@misicka455 :palec: to moc ráda slyším!-) Já se taky cítím skvěle-až mi to je podezřelé-) Jen mi přijde, že mám stále nafouklé břicho :think: jinak mě nic není. Ta jizva v pupíku trochu táhne, ale pořád je to pohoda. Už vlastně funguju úplně normálně-teda krom toho, že netahám syna :lol: (nebo něco těžkého) A co Ty? Už baštíš „všechno“?Já se stále držím zpátky, ale chystám se zkusit cornflakes s mlíkem :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
23.1.14 11:50

@xxLeninka Ahojky, všechno ještě nejím ale pomalu zkouším. Včera jsem měla na oběd i palačinky s odstředěného mléka a v poho. Teď spíš než břicho mě bolí záda :-)) Z toho jak pořád polehávám. Dneska už šel i manžel do práce a starám se o děcka, ale netahám je i když stím mladší to je docela problém. Břicho mám pořád taky takové větší. Chuť by na něco byla, ale je mám strach takže na nějaké prasečinky si ještě chvilku počkám. Dneska jsem měla na oběd těstoviny, špenát, kuřecí maso a eidam. Jo zkusila jsem i kávu a dobrý. Zatím rozpustnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
8.3.16 23:01

Zlucnik

@Aki zdravím…, já jdu za týden na operaci vyndani žlučníku a take tam prý žádný kamen nemám… Prý to vypadá na zánět, ale přesně nevědí. Měla jsi tam i zánět??? Prý mám divny tvar žlučníku, je uprostred zuzeny… Mám strach, aby to nebylo něco vážnějšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
10.3.16 17:25

@kazda.m a jak ti to zjistili??? Byl Písek vidět na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí