Žlučník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
11.3.16 22:49
@Anonymni píše:
Ahoj,i já si se žlučníkem pěkně užila 8O .Bolel mě už před těhu(ale to jsem vůbec netušila,že je to žlučník),á si myslela,že mě bolí záda a tak jsem vesele chodila na neurologii,kde mě vždycky pěkně „odblokovali“ a píchli mi obstřiky.No pak v těchu mě to chytlo ke konci(myslela jsem,že už budu rodit) a to byla hrůůůza.Pak jsem porodila a začalo to:bolesti trvaly i 8 hodin,tak jsem naklusala k doktorovi,ale nic mi na utz nenašli.Takhle jsem to vydržela skoro rok a pak přišla kolika(to vím až dnes,že to byla kolika),že jsem myslela,že je po mě(ztuhlo mi celé tělo-neviděla jsem a neslyšela a necítila vůbec nohy,ruce…nic).Přijela záchranka,píchli mi algifen(opět na nic nepřišli,ale sdělili mi,že si to tak nemám brát,když se to „ztuhnutí“náhodou vrátí) :evil: No a ráno bylo veselo,protože jsem zežloutla(moč barvy piva) a už jsem se vezla,ale na infekční(tady jsem byla 5 dní-což dodnes nechápu,proč tak dlouho,když už věděli,že je to žlučník.protože to samozřejmě žloutenka nebyla ,ale pak mě tam chytla další kolika a vezla jsem se na sál a pak na JIP(takže jsem kvůli žlučníku byla v nrmocnici 14 dní!!í).V té době jsem měla ani né roční dceru,o kterou se naštěstí postaral(vzorně)manžel.Tak to jsou mé hrozné zkušenosti se žlučníkem.Ale jsem spokojenější,že už je „zmetek“pryč.Můžu teď předpovídat počasí :oops: .Držím všem „žlučníkářům“ pěsti!Gábina

Ahojky měla jsi kameny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.3.16 22:52
@Aki píše:
Ahoj Radino. Žlučník bolí většinou v pravo od žaludku, trošku pod žebry. Moji mamce léčili několik let páteř, chodila na elektrošoky nebo co a až pak zjistili, že je to žlučník. Trpěla jak zvíře. Bolest se může promítnout i do zad.Já v žlučníku kameny ani písek nemám, ale bolí i tak (snad kvůli anatomické odchylce). Plánuju se do 6ti měsíců začít snažit o další mimčo. Myslíte, že by bylo lepší nechat si žlučník vyoperovat? I když jsem byla teď chvíli těhu, zhoršilo se to a potom co jsem se dočetla o zhoršení u kojení… :evil: Na druhou stranu taťku před pár lety operovali (taky kvůli žlučníku), prý operace, která se dělá „na vrátnici“ a málem to nepřežil. Tak nevím, jak se rozhodnout..
Aki

Ahojky jaké odchylky zlucniku mas??? Já take nemám kameny a musím ma operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.3.16 23:00
@Anonymni píše:
tak já bych volila to vyndání: mluvím z vlastní zkušenosti…

po druhém těhu mě cca ve 1měsíci dítka chytla žlučníková kolika - no děs bolesti, teklo to ze mě horem dolem, UTZ a žlučníkové kamínky a do měsíce byl žlučník venku - laparoskopicky… A když měla holčička 5 m - tak jsem otěhotněla znovu… takže vyndaný žlučník tomu nebrání… a jestli víte, že byste chtěli dítko - tak při těhu je operace náročnější a dost se při tom riskuje… a normálně je hotová za chvilku a v nem jsem byla celkem 5 dní…

Závisí také na velikosti těch kamínků nebo písku - protože velké kamínky „pouze“ ucpou odtok žluči, kdežtože ty menší a písek cestujou pak v žlučovodech a to je nebezpečnější… A nechci strašit - mé mamince se tohle stalo osudným. Měla jít na žlučník - nešla - a umřela na rakovinu žlučníku…

Věra

Ahojky to mi je líto s tvou maminkou… Me take maminka zemřela na rakovinu, ale plic. Prosim já mám jít take na vyndani zlucniku, ale nemám rám kameny, ale pry je zde formování, vis bojím se prave té rakoviny… Prosim chci se zeptat… Měla maminka kameny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.3.16 23:05

@kazda.m no me řekly, ze ho mám zuzeny a ztlustelou stěnu, ale kamen ani Písek neviděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí