Žluté oční bělmo třítýdenního

107
18.2.13 13:55

žluté oční bělmo

Ahojte maminky zítra mému synovi budou 3týdny a máme lehkou žloutenku jen jsem se chtěla zeptat je normální když má i trošku nažloutlé oční bělmo? jak dlouho to cca trvá než to odezní? děkuji za vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
18.2.13 14:01

Ahoj, ano, může být i žluté bělmo, neboj se. Jinak žloutenka může trvat i několik týdnů, někdy i několik měsíců, ale raději, pokud nebude ustupovat a dítě bude třeba více spavé nebo se dokonce bude horšit žloutenka, bych kontaktovala pediatra a domluvila se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
18.2.13 14:03
@Lalinky píše:
Ahojte maminky zítra mému synovi budou 3týdny a máme lehkou žloutenku jen jsem se chtěla zeptat je normální když má i trošku nažloutlé oční bělmo? jak dlouho to cca trvá než to odezní? děkuji za vaše názory

nas malej odzloutl az ve 3 mesicicch. Zlute belmo mel taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.2.13 14:06

Děkuji holky :-) ze začátku byl hodně spavý ted už je akčnější :dance: ale ty oči to vypadá docela děsivě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
18.2.13 14:09

Tak to je hlavní, že to spěje k lepšímu. Žluté bělmo fakt vypadá děsivě, ale neboj, zmizí to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
18.2.13 14:09

@Lalinky a kontroluje vás dětská mudr? jako jestli se ten bilirubin (nebo co to) z krve už vyplavuje?
náš malej to měl taky asi do šestinedělí, dělali nám dvakrát kr. test (píchanec do bříška prstu) aby zjistili, jestli se to srovnává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
18.2.13 14:10

V tom belmu se to drží nejdéle (a v ústech, tam to ale není tak vidět). Nezbývá než vyčkat, zmizí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.2.13 14:11
@Mar__tanka1983 píše:
@Lalinky a kontroluje vás dětská mudr? jako jestli se ten bilirubin (nebo co to) z krve už vyplavuje?
náš malej to měl taky asi do šestinedělí, dělali nám dvakrát kr. test (píchanec do bříška prstu) aby zjistili, jestli se to srovnává…

Před týdnem jsme byli u dr a jen říkala že lehká nažl. barva nevadí a že to ustupuje nic víc na kontrolu jdem 13.2 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.2.13 14:13
@Gábííí píše:
Tak to je hlavní, že to spěje k lepšímu. Žluté bělmo fakt vypadá děsivě, ale neboj, zmizí to ;)

Já si toho dřív ani nevšimla, protože fakt pořád spal, ale ted jak už kouká tak to je dobře vidět tak snad to brzo zmizí a nebude vypadat jak jiná rasa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
18.2.13 14:15

@Lalinky neboj,nebude tak vypadat :lol: Měj trpělivost a za chvíli budeš mít doma zase fešáka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.2.13 14:18

@Gábííí děkuji hned mám lepší náladu :-) :)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
18.2.13 14:18

@Lalinky tak to asi bylo tím, že náš malej byl žlutej i doma dost (v porodnici byl pod světlem), ustupovalo mu to hoooodně pomalu, tak holt to mudra nabrala pro sichr…
a nebo to možná teprve přijde, kdyby to nemizelo - já už si to nepamatuju přesně, ale myslím, že mu to nabírali v měsíci a v šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
18.2.13 14:19

Me tri deti mely zloutenku vsechny a vsechny mely nazloutle belmo. Peslo to normalne postupne s tou zloutenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
18.2.13 14:21

:? @Mar__tanka1983 uvidíme v nem. měl hodnotu myslím cca 140 tak nějak tak snad mu to ustupuje u prvního jsem to nezažila tak jsem s toho trošku nesvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
18.2.13 14:45

@Lalinky přece vůbec není zač :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí