Žluté zbarvení
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
žluté zbarvení
Ahoj maminky.
Potřebuji radu. Mála je celá žlutá, hlavně teda nos. Dr nám řekla že si na to mám dát pozor, abych jí nepredavkovala vitaminem A. Řekla vynechat mrkev, dyni, merunky a pod. Vsechno co má jakoby oranžovou barvu. Můžu tedy normal dávat vše ostatní? Kedlubnu, řepu, brokolici, květák? Případně co poradite? A setkala jste se s tím některá? Je spíš i problém v tom, že je strašně vybirava, a jí jen kupovane, a tam všude mrkev je. Ale zkusím tedy jen vařit, případně to s kupovaným míchat? Ale pokud mi tu domácí stravu nebude chtít? Jak na to? Děkuji za rady…
Přikládám i foto, jde to i dost poznat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A to kupované jí dáváš rovnou ze skleničky? Nakamuflovala bych to tak, že domácí strav přendám do skleniček.
Ono to přece musí být i dost drahý, ne? Dneska jsem v krámě koukala a hami příkrm 32,– Kč, přitom to byla jen krůta a brambory. To doma dělané musí stát tak 5 Kč max? Na tu porci.
- Citovat
- Upravit
Ne, davam to do misky, takže nemůže vědět jestli je to kupovane nebo ne.
Drahé nedrahe, ale jí aspoň to. Domácí zatím jen brokolici a květák…jinak jí moc nic nechutí…
Pastinak jsem už kupovala no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.vitamin-a.cz/…vkovani.html
Tady píšou, je konzumací potravin je předávkování skoro nemožné, jen se vyznačuje oranž. zabarvením kůže. Předávkování hrozí v lékové formě a to v několikanásobném jednotném množství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jdu v nejbližší době na převážení, tak se ji na všechno pořádně zeptám, ale na gastru se mi třeba vysmala a řekla ze jsou lidi co ji schválně mrkev ve velkém množství ať mají na dovolenou barvu… no, co na to říct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi doktorka řekla vysadit mrkev, dyni, merunky, broskve apod… prý abych se pak nedivila…játra… takze jedna tak a druhá jinak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit