Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky
máme takový menší problém.Náš 15měsíční synek má šíleně zažloutlé zoubky ale nechápu s čeho??snažíme se mu čistit zoubky i když stim bojujeme nechce vubec držet.před třemi týdny měl angínu a bral antibiotika(sirup) s obsahem penicilinu.slyšela sem že to muže být i s čaje,že pije ale ten mu dávam pouze na noc??holky nesetkaly jste se stim některá??děkuji za odpovědi
Syn měl těžký zánět a bral antibiotika skoro měsíc. Zuby měl až hnědé, úplně příšerný, ale pak se to zase srovnalo. To bude dobrý ![]()
já jsem z toho taky byla vyděšená, ale fakt to zmizelo, víc jsme čistili zoubky, neboj, bude to dobrý ![]()
Ahoj!
Syn měl taky žluté zuby po ATB. Zubař mu ty přední vyleštil, aby to nebylo tak vidět, ale říkal, že by mu to po čase zmizelo.
Zkus pořádně čistit… a netrap se s tím. ![]()
Aďa brala ATB 7 dní dobrala je 13.12. a zoubky má pořád žlutý. Doufám,že to brzy zmizí.
no právě že malej je bral nějak koncem listopadu a má je ještě žlutý.moje známá má 4letýho syna a ten to má s čaje,ale ten má vyloženě ty zoubky uplně uhnilé.
Určitě to bude trvat déle…
Chce to pravidelně čistit, jestli se teda mládě nechá. ![]()
Lépe žluté, než shnilé. ![]()
Zizalka píše:
Chce to pravidelně čistit, jestli se teda mládě nechá.
Tak mladá si je už i čistí sama (sice je to takový šmrdlání,ale už to skouší),ale stejně jí to pak ještě vyčistím já a to už se jí samo,tak nelíbí
![]()
Ahoj holky,
Nechci zakládat novou diskuzy. Tak obnovím tuto.
Chci se zeptat je možné když kojím a brala jsem antibiotika. ( doktor me upozornoval, ze muze mit maly prujem a ze to mam brat vzdy po kojeni) Davidkovi je uz skoro rok. Je mozne ze by zoubky co mu rostou ty dva predni nahore mel nazloutle? Je mozne, ze je to temi antibiotiky co jsem brala?