Žlutý zapáchající výtok a bolesti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40536
19.3.24 07:37
@Anonymní píše: Více

Může to být samozřejmě i bakteriální inf., co se rozjela, máš i teplotu, jak jsi psala a není Ti dobře, tak to chce řešit co nejdříve, at se inf. nerozšíří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
19.3.24 08:36

Měla jsi tam hned ráno jít, že máš akutní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.24 08:49

@free333 pravda..pokusim se to vyřešit jeste tento tyden
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.24 08:49

@JancaS84 no tam prave bez predem objednání neberou :oops: takže si teprve musim zavolat :palec:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
4373
19.3.24 10:41

tak vrele doporucuji pak zmenit gynekologa (pokud opravdu akutaky nebere a neni to trebas jen hyperaktivni sestra meg*era takova ta co vsechni vi lip nez ty, to je pak na stiznost… )

takovahle vec se stane kazde mozna i parkrat za zivot (ja trebas trpim na zanety ze spatne vody, bud uro nebo gynda, to se tak stava no… ) a proste rano naklusu a cekam… az pani doktorka ma chvilku tak me vezme… riskovat ze se zanet rozsiri se vsemi komplikacemi a nasledky… no fakt teda NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.24 18:41

@maminaAJ tak jsem tam volala a ve čtvrtek ráno mě vezmou! Tak naštěstí dobry…maji vždy docela dost lidi a jsou vytížení, takže na jednu stranu to chapu a jsem rada, ze me vezmou jeste tento tyden.
Měnit nechci, takoveho doktora jsem hledala dlouho…gynekologu uz jsem par vystřídala a tady jsem zatim nejspokojenější. Sice to mam docela z ruky, musim hodinu a čtvrt dojíždět…takže si jen tak nemuzu říct, ze pojedu. Ale jsem rada, ze me vezmou!
Muzu se zeptat, ze spatne vody…jako z chlorované nebo?
Zakladatelka a

• Citovat
  • Upravit
4373
19.3.24 22:47

jj, vetsinou z prirodni (v prirodni uz se nekoupu, bojim se), ale povedlo se jednou i z bazenu na zajezdu na Sumave, par deti chytlo prujem (asi si lokly), dost lidi se osypalo, ja chytla gynekologicky nevabny vytok… co tam meli za vodu nevim, byl to obycejny kryty bazen :think:

pokud ses na takovehle veci citlivejsi tak se ti obcas zadari…

at ti to do ctvrtka rychle utece a brzy je lip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria