Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Asi bych si ho na pár nocí vzala do postele… bylo to jen horečkou, nezměnilo se u vás něco? Syn takhle po narození dcery měl laryngitidu a byl v nemocnici (s manželem, já byla doma protože kojím) a po návratu domů brečel, že má v pokojíčku mravence do obličeje, pár nocí spal u nás v posteli, pak jsem mu rozložila cestovní postýlku a vrátil se k nám do ložnice, od té doby je klid…
@zikado píše:
@kocunka Tak o tom jsem už uvažovala, ale je tam už se mnou jeho sestra 16 měsícu, dost špatně spí a pořád kojim, asi by ho dost budila je někdy vzhůru i 10krát za noc.Se synem spí v pokoji přítel(jeho otec).často i s nim v posteli a stejně vyvádí.
tak to je blbý… mýho syna teda ségra nevzbudí… když spí, tak spí… a co nechat nějaký světýlko (protistrašidlový… okecat to, že se ho strašidla bojej a tak)??? nebo nevýchovně stáhnou pohádky třeba do notebooku a nechat ho u toho usnout ![]()
:/ kamarádky syn na to hodně trpěl..- měla jsem ho potom i týden na hlídání- byly mu tři roky.. (otec byl pryč kamionem a maminka musela do nemocnice).. byla jsem upozorněna na to, že nemůže spát, že nechce že ho děsí noční můry.. usnul mi v náručí.. poslední noc už usnul sám, jen mě držel za ruku.. pak jsem mohla i odejít a vklidu.. jen co přišel domů tak už pohoda..
Tak leda zkusit do náruče- ono ne vždy to jde… a nevím jak moc se jim můžou zničit zádíčka nebo to, ale pomohlo to..
Držím palce!