Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, jdu si k vám pro radu zítra chci zavolat doktorce, ale chtěla by jsem znát i váš názor.
Máme v neděli 2 měsíční holčičku zdravá plně kojená. Od 2 týdnu se smála žblechtala skoro pořad když byla vzhůru měla ze všeho srandu a od včerejšího rána se sotva usměje a ikdyž dělám sebe větší kraviny tak zní dostanu za cely den dvě žblechnuti
stejně reaguje i na všechny okolo nevím čím by to mohlo být taková změna nemáte některá zkušenost? Děkuji
Úprava: Malá se už začala smát i povídat asi neměla jen na nás náladu děkuji těm co odpověděli
Příspěvek upraven 09.11.23 v 21:39
@Kristyna73 píše:
Dobrý den, jdu si k vám pro radu zítra chci zavolat doktorce, ale chtěla by jsem znát i váš názor.
Máme v neděli 2 měsíční holčičku zdravá plně kojená. Od 2 týdnu se smála žblechtala skoro pořad když byla vzhůru měla ze všeho srandu a od včerejšího rána se sotva usměje a ikdyž dělám sebe větší kraviny tak zní dostanu za cely den dvě žblechnutistejně reaguje i na všechny okolo nevím čím by to mohlo být taková změna nemáte některá zkušenost? Děkuji
Nevim, co je žblechnuti.
Ale pokud dite prospiva, nenapadlo by me volat jen kvuli tomuto doktorce.
@Stará známá
No vždycky něco povídá jako ve smyslu např. grr
Děkuji za odpověď.
@Kristyna73 píše:
Máme v neděli 2 měsíční holčičku zdravá plně kojená. Od 2 týdnu se smála žblechtala skoro pořad když byla vzhůru měla ze všeho srandu a od včerejšího rána se sotva usměje a ikdyž dělám sebe větší kraviny tak zní dostanu za cely den dvě žblechnutistejně reaguje i na všechny okolo nevím čím by to mohlo být taková změna nemáte některá zkušenost? Děkuji
Kvuli cemu chces tý doktorce volat? Vubec tomu nerozumim ![]()
@Tosidelassrandu
Malá nebyla ten cely den a půl ve svý kůži jakoby to nebyla ona jakoby ji něco trápilo teplotu neměla proto jsem se chtěla zeptat lékaře jestli ji nemůže bolet v krku např. zatím se nám nestalo aby měla takovou změnu nálady.
@Kristyna73 píše:
@Tosidelassrandu
Malá nebyla ten cely den a půl ve svý kůži jakoby to nebyla ona jakoby ji něco trápilo teplotu neměla proto jsem se chtěla zeptat lékaře jestli ji nemůže bolet v krku např. zatím se nám nestalo aby měla takovou změnu nálady.
To nemyslíš váženě vid?
Jo zavolej ji a přesně tohle jí řekni a napiš nám, co ona na to jo? Ať se taky zasmějeme.