Změna styku péče o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
27.10.23 12:23
@Mall126 píše:
Já měla za to, ze teda spaní ve stanu celoročně není pro 8 leze dítě přípustné. Že OSPOD/sociálka zjišťuje, jestli má dítě u řidiče vytvořeny ideální podmínky/kde a jak rodič bydlí… A kde má tedy ex trvalou adresu, když bydlí ve stanu? To nechodí do práce? Vždyť i proč střídavé péči si platíte alimenty…
Spíš mi přijde, že je to celé vymyšlené. :think:

Ne, Ospod se jen tváří, že tu je pro děti… To co píše autorka je ještě dobrý, když si vezmu co řešíme my a Ospod nic neřeší. Že prý je hlavní že dítě je spokojené.. spokojené s pedofilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.10.23 12:37

To je zase nějaká trollovina. Děti mají prázdniny a nudí se. Vymýšlejí smyšlené diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
27.10.23 13:36

OSPOD zjišťuje, jestli má každé dítě u svého rodiče zázemí. Otec ho pro dítě evidentně nevytvořil, takže střídavka nepřipadá v úvahu. Pokud to není trollovina, ale pravda, zakladatelka by se měla okamžitě obrátit na sociálku a požádat o předběžné opatření a následně to nechat posvětit soudem.
Styk otce s dítětem může pokračovat, ale např. na sociálce, pod dohledem, případně na pár hodin (otec dítě vezme např. na zmrzlinu, do restaurace, na nějakou akci atd.), pak ale dítě zase vrátí domů do bezpečného prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.23 18:06

Střídavou péči jsme dohodli kdy ještě byli podmínky otce v normálu vše fungovalo měla jsem přítele možná proto, co jsem sama je to špatné. Teď proběhlo předání malého se slzami v očích kdy ho prosíl aby mohl být s mámou ještě do zítra.
Ptala jsem se proc k tátovi nechce a řekl že se mu u něj nelíbí tam kde jsou.
Vzal mi ho násilím a já nemohu proti rozhodnutí soudu nic.
Předběžné opatření a obrácení se na sociálku už jsem zkoušela… Marné
Nerozumím nechápu ale kdybych měla statisíce na advokáta možná bych něco zmohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.23 18:08

Otec nemá trvale zaměstnání ani žádný jiný příjem trvale bydliště má na úřadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.23 18:14

@unuděná ano to možná jsou věci na co soud kouká když rozhoduje ale jak už jednou rozhodl a to navíc dohodou obou rodičů, nechce soud ani slyšet že by se to mělo právně změnit.
A to že tq dohoda byla reálná tehdy a podmínky se mohou změnit nikoho nezajímá, rozhodnuto bylo tak soud a ospod taktéž jsou spokojeni zda je spokojené dítě které nemůžu nic je vedlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
27.10.23 19:49
@Nikola1606 píše:
@unuděná ano to možná jsou věci na co soud kouká když rozhoduje ale jak už jednou rozhodl a to navíc dohodou obou rodičů, nechce soud ani slyšet že by se to mělo právně změnit.
A to že tq dohoda byla reálná tehdy a podmínky se mohou změnit nikoho nezajímá, rozhodnuto bylo tak soud a ospod taktéž jsou spokojeni zda je spokojené dítě které nemůžu nic je vedlejší

To není pravda, že to nikoho nezajímá. Znovu - zajdi na sociálku, případně rovnou za nějakým právníkem a podej nový návrh k soudu = svěření do výlučné péče. Otec dítě ohrožuje (minimálně jeho zdraví a morální vývoj), na tohle bude soud hodně dobře slyšet.
Předběžné opatření funguje hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
27.10.23 23:08
@ludmilaadamkova píše:
@KovaJana Myslíš si že je reálné že by z OSPOD byli v pohodě s tím v jakých podmínkách žije dítě u otce… mám dojem žep okud rodina žije v nějakém stanu na pokraji bezdomoveství je to i duvod k umistění dítěte napr do náhradní péče.

Bohužel, je řada matek, které tvrdí hrůzy u otce a pak se ukáže, že se jednalo o ptákovinu nebo pomluvu, pak OSPOD je v těchto věcech spíše zdrženlivý, dokud nemá pořádné důkazy. Ale samozřejmě to může být i lajdáctví, kdy se jim to nechce řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
27.10.23 23:10
@Nela266 píše:
Ne, Ospod se jen tváří, že tu je pro děti… To co píše autorka je ještě dobrý, když si vezmu co řešíme my a Ospod nic neřeší. Že prý je hlavní že dítě je spokojené.. spokojené s pedofilem…

No vidíš. A jinde stačí jen „podezření“ na pedofilii a i když otec podstoupí ponižující vyšetření, že je normální, tak jiný OSPOD nadále trvá na zákazu styku a matku podporuje. Jo, předvídatelnost nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.10.23 06:58
@Nikola1606 píše:

Tak to musí znovu na soud a urychleně :nevim: Zaběhni hned dnes na OSPOD, vysvětli situaci. Ohrožení morální výchovy dítěte není něco, nad čím by úřady mávly rukou. Nedej se a uvidíš, jak to bude lítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí