Změna vycházek na nemocenské

100
2.9.17 15:03

zmena vychazek na nemocnesk

Ahojki, prosím o radu. Jsem těhotná a jsem na nemocenské v utery jsem si u dr. měnila vycházky, a nyni nevim zda už se můžu řídit podle těch nových vycházek nebo podle starých nebo mi musí dojit neejake potvrzeni teprve? Nevíte nekdo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
2.9.17 15:08

Melo by to platit okamzite. Na socialku se to posila ten den nebo pristi pracovni. Zadost je vystavena s datumem- dnem kdy si o to zadala. Myslim, ze to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.17 15:23

Podle nových. Posílají to přes počítač rovnou systémem na sociálku, takže je to fakt jen „formalita“ a platí to okamžitě. Zároveň by ti ale mudr měla ty vycházky vypsat na zadní stranu neschopenky!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.17 16:34

Ahoj když od obvodní lékařky mam vycházky 4 hodiny denně jde to změnit na 6 hodin a v kuse potom na gynde jsme na rizikovym ted momentálně lezim v hematomem v nemocnici

• Citovat
  • Upravit
9793
2.9.17 17:34
@Anonymní píše:
Ahoj když od obvodní lékařky mam vycházky 4 hodiny denně jde to změnit na 6 hodin a v kuse potom na gynde jsme na rizikovym ted momentálně lezim v hematomem v nemocnici

To záleží na lékaři, v jakém rozsahu ti vycházky povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.17 17:42

@Lendeš aha takže když pak budu převádět neschopenku od obvodaka na gynru tak to záleží na gynde? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
9793
2.9.17 18:04
@Anonymní píše:
@Lendeš aha takže když pak budu převádět neschopenku od obvodaka na gynru tak to záleží na gynde? Děkuji moc

Ano, záleží jak uzná za vhodné gynekolog vzhledem k diagnóze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.9.17 18:15
@Anonymní píše:
Podle nových. Posílají to přes počítač rovnou systémem na sociálku, takže je to fakt jen „formalita“ a platí to okamžitě. Zároveň by ti ale mudr měla ty vycházky vypsat na zadní stranu neschopenky!

Dekuji a v případě, ze mi to dr nezapsala do neschopenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat