Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera mi v 6 měsících nevypije za den víc jak 700 ml UM. Pokud to tak má jeden den, tak bych to neřešila.
Dcera to tak taky jednou za čas má - třeba 3 dny a vypije maximálně 500 ml.
A je strašná blbost u krmení s ní „bojovat“. Třeba ji něco nesedí v bříšku, bolí, něco se jí nelíbí. Ale je hloupost nutit když něco vypije.
A je taky hloupost hned měnit UM, protože jí můžeš za dělat ba větší problémy. Zvlášť pokud do teď s tím původním problém nebyl.
@Paní.Norrisová prave vzbec nevim co sw najednou stalo ji ten prumer co sem psala a dneska totalni bojkot
Modlim se aby zitra to bylo lepsi ted od pulnoci do pul ctvry snedla 400ml jeste ji nabidnu kolem sedme pred spankem a pak ji budim kolem desaty a to vzdy uz basti krasne ale dnesla fakt sileny
Prave moc naklonena zlene nejsem krasne po tom kadi pribira jen dneska takivy boj
@Paní.Norrisová ona celkove ji min ale pribiba tak sem to neresila prave az dneska me vydesilo jal vubec nechce
Bojkot může být i u flašky, ne jen u kojení. Prostě nemá den. ![]()
Pokud by to trvalo déle, řešila bych to. Pokud je to otázka pár dnů, nechala bych to být.
@Burj Chalifa píše:
Ste
No tak zakladatelka mezi “by” a “ste”napsala mezeru, možná omylem, to je to takový problém? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Ste
Bohužel… taky mně to trhá oči. Ale radši už jsem ticho. To by jsme musely upozorňovat u každé diskuze. Jen je mi líto dětí, když jim rodiče budou pomáhat s češtinou. ale víc mi teda vadí ty háčky, čárky, tečky v tomto případě.
@Paní.Norrisová píše:
Bohužel… taky mně to trhá oči. Ale radši už jsem ticho. To by jsme musely upozorňovat u každé diskuze. Jen je mi líto dětí, když jim rodiče budou pomáhat s češtinou.
No, být tebou, začala bych s tou češtinou u sebe
![]()
@Thomassss píše:
No, být tebou, začala bych s tou češtinou u sebe![]()
Stane se, nejsem dokonalá. Holt víc věcí náraz. Ale dovolím si říct, že se za svůj celkový projev nestydím. ![]()
@Paní.Norrisová píše:
Stane se, nejsem dokonalá. Holt víc věcí náraz. Ale dovolím si říct, že se za svůj celkový projev nestydím.
Jasně, u tebe “se stane”, ale že něco napíše špatně zakladatelka, tak se hned navážíš, že chudák děti takových rodičů ![]()
Mlčeti zlato ![]()
@Thomassss píše:
Jasně, u tebe “se stane”, ale že něco napíše špatně zakladatelka, tak se hned navážíš, že chudák děti takových rodičů
Mlčeti zlato
Ano, protože záleží i na celkovém projevu psaného textu.
Ano, stane. Někdy si to uvědomím hned a opravím, někdy to toho nevšimnu, přehlídnu - stejně to mám například i u mně/mě.
Přeji hezký večer a děkuji za rozbor toho mého psaného textu. ![]()
@Paní.Norrisová píše:
Ano, protože záleží i na celkovém projevu psaného textu.
Ano, stane. Někdy si to uvědomím hned a opravím, někdy to toho nevšimnu, přehlídnu - stejně to mám například i u mně/mě.
Přeji hezký večer a děkuji za rozbor toho mého psaného textu.
Není zač, ráda jsem pomohla ke zlepšení tvého psaného projevu ![]()
@Thomassss psala sem v rychlosti mam tam vic chyb
Pospichala sem a chtela znat nazor druhych to se omlouvam ze to nekoho rozcililo
@Thomassss ale vidim ze nekdo resi hacky carky a tak nez aby poradil
Vubec me to netrapi najde se vzdy nekdo dokonalej co musi za kazdou cenu na sebe upozornovat
A dekuju za zastani
Ja opravdu kdyz pisu rychle nekoukam na ti kde sem co napsala spatne a vim to a taky vim ze mezi anam jaou lide co tohle chapou a poradi nez aby upozornovali na chyby a hned na nekoho utocili
Dobry den, chtela bych se zeptat sme mesic na Um mame kendamil mala pije mensi davky za 24h 580-720 jak kdy prumer je tech 680ml ale nabira krasne tak to neresim a k me otazce dneska sileny boj s krmenim vzbec nevim co se deje vzdy mi spinka od 19:30 do 7:00-7:30 a dneska spinkala od 19-9h a stim ze v noci trikrat krmim a zadny problem vyzahne od 80-110ml vetsinou v noci vypije nejvyssi davku mlicka pres den pije od 60-110ml no a k oatzce dneska jak bojkotuje krmeni nemuze to byt tim ze spala treba dele? Protoze po probuzeni mi ypula jen 40ml a od ty doby sni bojuju pak sem do ni ve 12 nacpala 20ml a pak v 13h 60ml
Radila sem se po telefonu z dr aa rekli ze v pondeli udelame testy jestli vse v poradku je
No a ptala sem se dr jestli nemam zkusit jiny mlicko tal rikal ze to muzu zkusit tak sem dala teda jednu porci hipp bio combiotik a bylo to stejny jako na kendamilu taky nuceni vypila mi ted 70ml
A zajima me myslite si ze jen proste dneska ma spatny den tak nechce moc jist a nebi fakt dat to zmeneny mliko?
Ja si zas rikam ze kdyby ji nak to mliko vadilo tak ho nepozre vzbec? Ale nevim mam prvni mimco a nevim. Nebo mam zkusit treba tyden davat ten hipp? Vubec nevim co mam delat nebo proste davat ten kendamil a treba zitra to bude zas lepsi to jeji jedeni nebo fakt ten hipp zkusit?
Dekuju za odpivedi jo a mala ma 3m a 6kg
Teplotu nema je porad stejna jen je ospalejsi ale to prisuzuju tomu ze ma pres den lratsi intervali spani jinak je porad stejna